primka 25.07.13, 01:19 Od dziś 25% od cen już obniżonych oraz 50% na rzeczy do tej pory nieprzecenione. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaanet Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 25.07.13, 11:31 nie wiecie jak w innych sklepach?? Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 25.07.13, 11:40 W Jankach takie same obniżki (już od dłuższego czasu), ale wisi informacja, że jest to związane z likwidacją sklepu. Czyżby Mothercare wynosił się z Pl ?..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanet Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 25.07.13, 11:45 W Krakowie też jeden zlikwidowali... Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli06 Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 25.07.13, 13:35 W Parku Handlowym Targówek tez likwidują. Działa do 31 sierpnia... Odpowiedz Link Zgłoś
dianaro Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 25.07.13, 14:25 Byłam w tym sklepie na początku lipca. Bardzo mi się tam podobało, ceny rzeczywiście nawet po przecenie 50% jak na ubranka dziecięce dość wysokie. Jednak jakość tych ubranek jest wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
mima-mima Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 25.07.13, 15:27 ja dziś tam byłam i wyszłam bez zakupów. Jakoś tych -50% nie widziałam. Bluzka z 89 na 71? Nic ciekawego tam nie znalazłam w rozsądnej cenie, choć kolejka do kasy była bardzo duza. Większość ciekawych rzeczy było na maluszkach, na starszych dzieciach nic zachęcającego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
pyszne-lato Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 26.07.13, 12:43 Wczoraj byłam, tłum ludzi, ale jeszcze wybór jest dość duży. Ubrania nie mają przypiętych nowych obniżonych cen i te 25% od obniżonych już 50% ceny z metki odliczają dopiero przy kasie. Kurtka zimowa nowa dla 2latki wychodzi po 50 pln, trójpaki bluzeczek po ok. 20 pln. Zabawki również przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 26.07.13, 18:22 w parku targowek,wszystko jak leci,z nowej kolekcji jest -50%.okupilam sie w niekapki,zabawki,troche ubran. Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo1983 Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 28.07.13, 21:33 dla mnie 44zl za dwie pizamki na 2-3 latka to ok cena body 5pak za 35zł czy leginsy za 15zł tez dobra cena to fakt w smyk moge kupic 2 pary leginsow za 20zł no ale jak porównam jakośc to wiem ze te ze smyka są jednorazowe a w ciuchach z mothercare 3 dzieci pochodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jana111 Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 28.07.13, 22:17 W pajacyku mothercare przebywa aktualnie mój noworodek, jest jego co najmniej siódmym użytkownikiem a myślę, że bliżej dziesiątego. Pajacyk swoje już przeszedł, ale bodziaki po piątce dzieci wyglądają niemal jak po pierwszym praniu. Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Bonarka - Kraków 29.07.13, 07:32 W sobote zajrzalam do Mothercare w Bonarce - duzo rzeczy przecenionych o 50%. Jak sie dopytalam o dodatkowe 25% to uzyskalam informacje, ze 25% tak-ale od zakupow z nowej kolekcji powyzej 100zl Odpowiedz Link Zgłoś
mama_radzia Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 09.08.13, 17:01 Czy był ktoś ostatnio w Mothercare na Targówku? Warto jeszcze tam pojechać?? Odpowiedz Link Zgłoś
bubbleup Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 09.08.13, 17:36 Ja bylam tam tydzien temu i nic dla 5 letniej dziewczynki nie kupilam.Nie wiem jak teraz chyba, ze cos dorzucili ale szkoda mi czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mima-mima Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 11.08.13, 23:08 Ja byłam w piatek; trochę rzeczy dorzucają, ale najwięcej dla dzieci do roczku i dla małych chłopców; na dziewczynkach mizeria, ciężko cos wybrać; trochę butów dołozyli jedynie; ubranek dla malutkich dziewczynek - do dwóch lat - masa Odpowiedz Link Zgłoś
deleine klif gdynia 12.08.13, 10:48 a w gdyni w ten weekend była już tylko nowa kolekcja bez śladu wyprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 12.08.13, 11:14 Wczoraj bylam. Najwiecej rzeczy jest dla niemowlat i maluchow. Dla 10-latki znalazlam jedynie skarpetki... Dla starszych chlopcow jest sporo bielizny, pizamek, fajne kurtki zimowe. Zabawki dobrze sie sprzedaja - wszystkie -50%. Wlasnie zabawka na prezent byla mi potrzebna. Kupilam zestaw duzych piankowych puzzli podlogowych z dinozaurami za nieco pow. 40 zl. Ciekawe, czemu likwiduja sklepy. Pani w kasie odeslala mnie z tym pytaniem do biura. Moze przyczyna jest otworzenie sklepu internetowego? Mam nadzieje, ze nie wynosza sie na stale z Polski, tak jak np. Cottonfield. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 13.08.13, 09:32 Chyba się internetują, niestety Tak jak Endo Szkoda, bo jakoś mothercareowych ubranek jest naprawdę świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
jana111 Re: Mothercare Warszawa PH Targówek duże obniżki 13.08.13, 11:36 Ostatnio wdałam się w rozmowę na ten temat ze sprzedawczyniami- na okoliczność zamknięcia piętro wyżej sklepu Endo- Kraków Bonarka. Nic nie mówiły na temat likwidacji, raczej o uciekaniu najemców z Bonarki właśnie. Inna sprawa, że zimą Mothercare w Galerii Kazimierz zamknęli, a lubiłam tam bywać, bo to mniej uczęszczany sklep i większy wybór na wyprzedażach. Pewnie właśnie dlatego zamknęli. Odpowiedz Link Zgłoś
lenawawa Re: Mothercare Warszawa PH Targówek 13.08.13, 17:22 jak ktoś chce skompletować ubranka dla maluchów od 0=1,5 roku warto jechać byłam dzisiaj (syn 4 lata) kupiłam komplet spodenki+koszulka za 31 zeta wrócę chyba jeszcze po jeden ,tylko z koszulką bez rękawków -wyjdzie 23 zeta po za tym dla dzieci powyżej 3 lat malutko piżamki - jak dla mnie za drogo widziałam zimowe kurteczki po 100zeta wyszłoby Odpowiedz Link Zgłoś
nalod Re: Mothercare Warszawa PH Targówek 23.08.13, 12:32 czy któraś była ostatnio na targówku? czy jest jeszcze coś do wyboru? bo planuję się wybrać, ale nie wiem czy coś jeszcze tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mamapoli06 Re: Mothercare Warszawa PH Targówek 23.08.13, 14:07 Właśnie wróciłam-masa ludzi...Warto mieć zapas czasu, żeby dokładnie przejrzeć wieszaki-można znaleźć pojedyncze sztuki w dobrych cenach-kupiłam spodnie dresowe dla syna (2 lata) za10,43, dresowe dla córki (7 lat) za 11,18, komplet t-shirt krótki rękaw plus spodenki na 3-4 lata za 22,42. I uwaga-sprawdzajcie, czy rozmiar z wieszaka zgadza się z tym z metki-na ogół to robię, ale dziś byłam z dziećmi i jakoś przeoczyłam-wzięłam dżinsy rurki dla córy-chciałam na przyszłość, na wieszaku był. r. 8-9 lat, w domu odkryłam , że to 6-7. Są dobre na teraz, ale chyba wymienię Odpowiedz Link Zgłoś
nalod Re: Mothercare Warszawa PH Targówek 24.08.13, 10:06 parę rzeczy udało mi się kupić, głównie zabawki(takie na przyszłość np na święta czy coś) bo były naprawdę tańsze. Jakiś buciki skarpetki. a z ciuszków to wcale nie jest tak super tanio. Głównie rzeczy letnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pyszne-lato Re: Mothercare Warszawa PH Targówek 24.08.13, 13:38 Byłam dzisiaj. Na pewno warto kupić piżamki. Są już dobrze przecenione ze 120 na 30pln za dwupaki na długi i krótki rękaw. Kupowałam dla 2latki, ale jest duży wybór wzwyż do 7 rż. Kupiłam tez tenisówki z 80 na 9 pln, ale tu już mały wybór. Dla niemowlaków są stoiska po 9 pln z czapkami, kapeluszami na lato i zimę. FAjne grube czapy na zimę, czesto w komplecie z rękawiczkami. I dla niemowlakow rajstopki 2paki za 9 pln + 5,3 i 2paki skarpetek tez w tej cenie. Były też wiaszaki dla cięzarnych z bluzkami za 40 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
abiega Kraków jest cos jeszcze gdzies przecenione? 24.08.13, 18:04 bo ja nie kojarzea moze cos powyjmowali? Odpowiedz Link Zgłoś
mamama56 Targówek 24.08.13, 18:14 Jeśli ktoś ma niemowlaczka, dziecko tak do 2 lat lub spodziewa się dziecka to naprawdę warto. Jest tego sporo, dla dziewczynek jak zwykle najwięcej. Najśmieszniejsze są ceny w koronach Odpowiedz Link Zgłoś
lenawawa piżamy 25.08.13, 06:36 na pewno po 30 zł? bo jak byłam niedawno to były po 60,70 zł Odpowiedz Link Zgłoś
pyszne-lato Re: piżamy 25.08.13, 07:32 Na pewno Dokładnie 29,90 - cała karuzela z wieszakami jest opatrzona tą ceną i dotychczasowe ceny przy piżamkach juz nie obowiązują. Odpowiedz Link Zgłoś