Dodaj do ulubionych

Wysyłka z next direct -listem zwyklym?

27.08.13, 22:07
Czy wysylka z Next direct nadal jest listem zwyklym? Czy jesli nie bedzie mnie w domu to na taki zwykly list listonosz zostawi awizo? Chce kupic buty, na pewno nie wejda do skrzynki smile
Obserwuj wątek
    • zona.102 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 27.08.13, 22:09
      A moze moge podac inny adres do wysylki? Chociaz napisali tam, ze adres do wysylki musi byc taki sam jak właściciela karty...
      • dwellajna Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 27.08.13, 22:28
        Jakim listem? Kurier przywozi. Zwykly list w 3 dni robo z uk by doszedl?
        • zona.102 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 27.08.13, 22:48
          Jak ostatnio zamawialam czapki dla dziecka to przyszly zwyklym listem, nic nie musialam LISTONOSZOWI podisywac dlatego pytam

A czy moge zaplacic inna karta niz podane dane do wysylki?
          • 18buzka Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 27.08.13, 23:05
            nie napiszę tobie jak jest w next, bo tam nie kupuje. ale kupuje w innych angielskich sklepach.
            jesli przesyłka jest duza (nie wejdzie do skrzynki), to listonosz wrzuci tobie awizo i zaznaczy kwadracik na dole ( zwykła ) i czesto dopisuje "Duza". na poczcie daje awizo i bez dowodu i podpisu odbieram
            pozdrawiam
            18buzka
          • patatajowa Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 28.08.13, 00:08
            z nextdirect zamawialam juz troche razy i nigdy nie dostałam nic do skrzynki czy przez listonosza. zawsze kurierem.
            za to zamawiajac w kilku internetowych angielskich bielizne i stroje kapielowe oraz w riverisland wszystko ladowalo w skrzynce-nawet jesli w 2 przypadkach były to polecone-moze moj listonosz nie wie gdzie trzebabylo je podpisac? wink
            • agnes_nyc Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 28.08.13, 07:37
              zamawialam buty i 5 par leginsow wczoraj przyszla paczka dostarczyl kurier z 7

mozesz zmienic adres ja mam inny adres na karcie a zamowilam na inny

dla nowych klientow jest znizka 35 zl wiec jak masz karte meza to plac inna i zaloz nowe konto smile
              • malinkowa81 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 28.08.13, 08:42
                a skąd ta zniżka? pierwsze słyszę..?
                • kasiulka_s123 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 28.08.13, 09:35
                  pisz, skąd zniżka smile Przydałaby się, bo mam do domówienia kilka rzeczy wink
                  Mnie też przywozi kurier z 7ki, ale zwykle jak zamawiam to kilka rzeczy, które raczej w skrzynce by się nie zmieściły.
              • zona.102 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 28.08.13, 09:59
                agnes dziękuję za odpowiedz, czyli teraz konto zaloze na siostre, zaplce jej karta ale bez problemu adres zmienie na swoj i nawet 35zl taniej zaplace? smile A to jakis kod trzeba miec? Jesli bedzie rabat to jeszcze kurtkę zamówię.

A ma moze ktoras z was te buty: www.next.co.uk/x524862s1 Czy podeszwa w nich nie jest sztywna?

A co do listonosza to raz kupowalam tylko dwie czapeczki i byl to list zwykly -zapakowane w taki foliowy woreczek firmowy, cos jak reklamowka i faktycznie mialam awizo bo nie weszlo do skrzynki ale na poczcie nic nie musialam podpisywac.
                Pozniej zamawialam na halens.pl ale cos sie ociagaja z nowa kolekcja.
                • zona.102 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 28.08.13, 10:14
                  Aby zmienic adres do wysylki to musze do nich zadzwonić, nie mozna tego zrobic mailowo... agnes a Ty jak to zrobilas?
                  • agnes_nyc Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 28.08.13, 20:42
                    wpiszcie kod NEXT35 i masz znizke 35 zl na całość zamowienia

nawet nie pomyslalam o tym ze na karcie mam adres starego mieszkania a zamowilam na nowy adres zamieszkania i nic nie bylo nigdzie nie pisalam

pozniej pomyslalam czy przyjma mi wogule zamowienie ale na drugi dzien po zamowieniu dostalam numer listu przewozowego
                    • zona.102 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 28.08.13, 21:01
                      a ta znizka od jakiejs kwoty dziala?
                    • kasiulka_s123 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 28.08.13, 21:02
                      "We are sorry but your order does not meet the criteria for this incentive."

sad
                      • sagaa Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 28.08.13, 21:05
                        Kod działa od 200 zł.

kasiulka_s123 napisała:

> "We are sorry but your order does not meet the criteria for this incentive."
                        >
                        > sad
                        • agnes_nyc Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 28.08.13, 21:17
                          170 zl lub 179zl od tej kwoty dziala
                    • zona.102 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 29.08.13, 13:27
                      W koszyku mam 222zl i po wpisaniu kodu info:

We are sorry but the incentive code you entered is not currently available to you.

sad(((((((((((((((((
                      • agnes_nyc Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 29.08.13, 21:34
                        zona.102 napisała:

> W koszyku mam 222zl i po wpisaniu kodu info:
                        >
                        > We are sorry but the incentive code you entered is not currently available to y
                        > ou.
                        >
                        >
                        > sad(((((((((((((((((

Musi byc nowe konto ja zalozylam pierwszy raz kupowalam w nextdirect i znizke mialam
    • sdec Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 28.08.13, 21:24
      Zawsze kurier.
    • mamoholiczka Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 29.08.13, 14:37
      Niezależnie od ilości zamówionych rzeczy - zawsze kurier.
      Ostatnio wreszcie wysyłają linka, pod którym można sprawdzić status przesyłki smile
      • zona.102 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 29.08.13, 14:53
        Spoko juz to wiem, kilka osob napisalo, nie ma sensu sie powtarzac

Czy ktos ma jakis kod oprocz tego NEXT35 bo nie dziala u mnie?
        • malinkowa81 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 29.08.13, 15:36
          > Czy ktos ma jakis kod oprocz tego NEXT35 bo nie dziala u mnie?

Działa przy koncie, na które nie było jeszcze zamówienia.
          • zona.102 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 29.08.13, 16:12
            U mnie nie działa a konto nowe... nic jeszcze nigdy nie bylo z niego kupowane
            • a-itagnieszka Do zona.102 29.08.13, 17:15
              Ja mam kod na 10 %. Chciałam go wykorzystać przy kolejnych zakupach, ale okazało się, że tylko nowy klient może to zrobić. Chętnie odstąpię, ale czy mogłabyś i dla mnie coś zamówić? Z tym rabatem cena byłaby korzystna, nawet dodając cenę przesyłki do mnie. Do kontaktu podam e-maila a-ita@wp.pl
              • zona.102 Re: Do zona.102 29.08.13, 17:21
                Niestety nie mam czasu na wysyłki, przepraszam.
              • zona.102 Re: Do zona.102 29.08.13, 18:07
                10% czyli 22zl taniej, wysylka do Ciebie z 10zl -12zl to zaden rabat dla mnie i jeszcze ciagnac sie z dzieckiem na pocztę? wink
            • malinkowa81 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 29.08.13, 17:59
              U mnie działa - sprawdziłam, więc nic nie poradzę.. coś musisz robić nie tak, ale nie wiem co.
              • zona.102 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 29.08.13, 18:06
                Dodaję dwie rzeczy do koszyka, na stronie gdzie jest wybor karty, nieco wyzej mam pole do podania kodu -tam wpisuje NEXT35 -co robię nie tak?
                Napisalam juz do nich, moze odpisza cos madrego smile
                • malinkowa81 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 29.08.13, 18:18
                  to tak jak ja - a konto na męża założyłam kilka tygodni temu, ale nic jeszcze nie było z niego zamawiane.. dobrze, że napisałaś, może Ci coś podpowiedzą sensownego
                  • malinkowa81 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 29.08.13, 18:58
                    P.S. u mnie ten komunikat się pojawia jak mam w koszyku na zbyt małą kwotę ("We are sorry but your order does not meet the criteria for this incentive.")
                    • zona.102 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 29.08.13, 19:10
                      Mam 222zl, zmienilam na 444zl i dalej to samo sad Zaraz zaloze jeszcze jedno konto i zobacze
                      • zona.102 Re: Wysyłka z next direct -listem zwyklym? 29.08.13, 19:18
                        Dziaaaaała smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka