Dodaj do ulubionych

odtwarzacz CD z USB

08.10.13, 08:04
Czy możecie polecić mi jakis odtwarzacz CD z wejściem USB? Potrzebuę go dla córki pierwszoklasistki, głownie do samodzielnego odtwarzania nagrań z płyt angielskiego. Tak się nam w domu złozyło, że płyty odtwarza jedynie DVD, ale salon to nie miejsce do nauki i jeden służbowy komputer, a jak służbowy to niechetnie chcę, zeby się nim bawiła.
Polecicie coś sprawdzonego proszę.
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: odtwarzacz CD z USB 08.10.13, 08:45
      My mamy taki radiomagnetofon z cd i wejściem USB:
      https://www.avans.pl/kupic_img5/40/657x450_hyundai_radio-z-cd-hyundai-trc718au3.jpg
      model nazywa się Hyundai TRC718AU3. Kupiłam właśnie do celów "szkolnych", obecnie mamy go czwarty rok. Właśnie na USB zwracałam uwagę, bo wiadomo, jak to dziś jest z nośnikami, a przy okazji ma opcję odtwarzania nawet starych bajek rodziców na kasetach wink i zabawy w nagrywanie. Wydaje mi się, że był też podobny trochę tańszy model bez radia. Działa poprawnie, ma możliwość zasilania bateryjnego i z sieci.
      • agus-ka Re: odtwarzacz CD z USB 09.10.13, 10:16
        Dzieki. Wygląda fajnie, ale kolezance taki sam się posypał dosc szybko, więc szukam dalej...
        • iwoniaw Re: odtwarzacz CD z USB 09.10.13, 10:41
          To chyba zależy faktycznie od egzemplarza. Jak się sypie przed końcem gwarancji, to jeszcze nieźle, gorzej jak tuż po... Ten miał 2 lata gwarancji producenta.
    • annulak Re: odtwarzacz CD z USB 09.10.13, 10:35
      moja córka ma taki z pilotem
      allegro.pl/aeg-mini-wieza-odtwarzacz-cd-mp3-usb-lcd-glosniki-i3542061275.html
    • silje78 Re: odtwarzacz CD z USB 09.10.13, 16:40
      my sześcioletniej córce kupiliśmy taką:
      allegro.pl/mini-wieza-panasonic-sc-pm04-mp3-krakow-sklep-i3596735729.html
      dość przyzwoicie gra, sama obsługuje ją.
      • szafa_zebry Re: odtwarzacz CD z USB 09.10.13, 17:03
        podczepię się pod pytanie, muszę kupić 2 szt.

Dla mnie ważne jest (oprócz USB i czytania płyt z MP3 - teraz często są audiobooki z mp3), aby można było bardzo ściszyć. Mamy boomboxa Philipsa i nawet jak jest na minimum to jest stanowczo za głośno sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka