Dodaj do ulubionych

Kurtka Reserved

12.11.13, 10:05
Bardzo prosze o opinie, na temat takiej kurtki:
www.reserved.com/pl/pl/kids/girl/all/junior/outerwear/x0351-99x/coat-with-fur-hood
Mojej córce bardzo się ona podoba, a ja mam wątpliwości co do jej funkcjonalności w srogą zimę. Kurtka wg mojej oceny bardziej jest wiosenno -jesienna niz zimowa... ale moze sie myle..
Mag74
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Kurtka Reserved 12.11.13, 10:46
      przez ten kaptur to mi tez na wiosenną wygląda.. własciwie to tak na koncówke zimnego lata byłaby juz ok.
      • mag74 Re: Kurtka Reserved 12.11.13, 12:39
        Bardziej liczyłam na wypowiedz kogos kto uzytkuje taka kurtke (nie wiem czy to nowy model czy moze ubiegłoroczny). Kaptur kurtki faktycznie ma futerko natomiast sama kurtka to materiał wierzni, podszewka i cienki wkład pomiedzy nimi. Mozliwe ze ten wkład jest pomimo ze cienki to ciepły, stad moje pytanie.
        Mag74
        • patatajowa Re: Kurtka Reserved 12.11.13, 13:46
          nowy model, jak najbardziej, jest przeciez w aktualnej ofercie sklepu online.
          skad wiesz ze wkład jest cienki? widzialas kurtke? skoro widziałaś na zywo to pewnie wiesz ze gruba jest smile uzytkowac to jeszcze pewnie nikt nie uzytkowal tego roku bo z tego co mi wiadomo to do niedawna mielismy jeszcze po 15 stopni wink wiec pewnie okazji do noszenia nie było.
          jak dla mnie oczywiscie zimowa- córka ja mierzyła w sklepie.
          • biedronka195 Re: Kurtka Reserved 12.11.13, 14:21
            Ogladałam ta kurtke(fioletowa dla mniejszych dziewczynek) i zrezygnowalam z zakupu własnie dlatego ze jest cienka,bardziej przejsciowa lub na ciepla zime.
            • patatajowa Re: Kurtka Reserved 12.11.13, 16:11
              https://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif
              na zimną zime mozna nałożyć jedną na drugą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka