Dodaj do ulubionych

Jaki upominek dla 2,5 latka-fana aut - nie auto ;)

29.11.13, 23:21
Witam

Czy ktoś z was może mógłby mi podsunać jakiś pomysł na upominek dla 2,5 letniego chłopczyka, który kocha wszystkie autka bezgraniczna miłościa
- niedrogi ( tak do 50zł ale może byc trochę droższy)
- nie auto, ale może być zwiazane z autami
- nie ksiażka, bo ma ich bardzo duuuuuużo i do tego upominku też dostanie ksiażkę.
- może jakiś edukacyjny? (coś do rysowania, jakieś magnetyczne układanki, gry?)

Będę mega wdzięczna, bo nie mam pomysłu aktualnie, a w tym ogromie zabawek w sklepach i w internecie, poprostu się gubię smile
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.
Obserwuj wątek
    • magdagg2 Re: Jaki upominek dla 2,5 latka-fana aut - nie au 29.11.13, 23:26
      moze ukladanka

www.tchibo.pl/magnetyczna-ukladanka-obrazkowa-p400032202.htmlciastolina
      gra merlin.pl/Granna-Auto-Ciezarowka-pelna-zabawy-gra-logiczna_Granna/browse/product/206,806521.html
      • magdagg2 Re: Jaki upominek dla 2,5 latka-fana aut - nie au 29.11.13, 23:27
        dobry link www.tchibo.pl/magnetyczna-ukladanka-obrazkowa-p400032202.html
        • boobelek Re: Jaki upominek dla 2,5 latka-fana aut - nie au 29.11.13, 23:33
          super, dzięki wielkie. Układanka wykupiona online, może w stacjonarnym sklepie Tchibo będzie.Fajne pomysły, dziękuję smile
    • filipkowska Re: Jaki upominek dla 2,5 latka-fana aut - nie au 30.11.13, 00:14
      Witam,
      mogę z własnego doswiadczenia potwierdzić - jestem mamą 2,5 latka który od półtora roku jest wielkim fanem samochodów wszelkiej maści. Układankę magnetyczną z tchibo z pojazdami kupiłam mu w tym roku na dzień dziecka i był to strzał w dziesiątkę, ulubiona zabawka do dzisiaj. Losujemy obrazki a on potem układa z puzzli. Zabawka naprawdę pomysłowa i polecam ją każdemu chociaż pewnie będzie już ciężko dostać. Na gwiazdkę mam dla niego wspomniane Auto Granny - mam nadzieję że też mu się spodoba. Innym hitem są u nas kredki i wielki zeszyt - tam tam większość jego rysunków to właśnie autkasmile Zielone, czerwone, co mu się w głowie ułoży i u nas to też jedna z najlepszych zabawek.
    • noo_noo Re: Jaki upominek dla 2,5 latka-fana aut - nie au 30.11.13, 08:39
      TAŚMA ULICE

LINK
      • magda.tyl Re: Jaki upominek dla 2,5 latka-fana aut - nie au 30.11.13, 08:51
        Mamy w rodzinie fana autkowego, który nosi wszędzie swoje samochody w plecaczku z autami, może taki plecak, kuferek? Widziałam, że ma też ręcznik kąpielowy z autkami, kaszkietówkę, szlafrok. Te zalinkowane tory są super.
    • boobelek Wow, dzięki - pomysły na układanki, gry? 30.11.13, 11:17
      No to mam już powoli w czym wybierać smile Dziękuję za super sugestie smile!!

A czy ktoś może ewentualnie jeszcze mógłby mi polecić jakaś układankę lub grę dla 2,5 latka (Narazie fajna jest ta Granna Auto i o niej myślę)
      Ale czy, ktoś z was może ma jeszcze jakieś inne? Nie musi być zwiazana z autkami smile
      • koala500 Re: Wow, dzięki - pomysły na układanki, gry? 30.11.13, 13:37
        A ja niedawno dla fana aut kupiłam piętrowy garaż - czy raczej parking- dzięki temu bawiąc się jednocześnie porządkuje samochody, które mają tam swoje miejsca i nie przewalają się po całym pokoju. garaż jest piętrowy, więc zajmuje niewiele miejsca, a samochodów mieści się w nim sporo.
        • boobelek Re: Wow, dzięki - pomysły na układanki, gry? 30.11.13, 15:34
          A czy mogłabyś napisać gdzie ten garaż kupię? Masz może ewentualnie jakiś link w zanadżu?
          • koala500 Re: Wow, dzięki - pomysły na układanki, gry? 30.11.13, 21:23
            ja swój kupiłam w jakimś hipermarkecie, chyba w carrefour, ale było to coś w tym stylu:
            allegro.pl/parking-wielopoziomowy-garaz-pietrowy-m10197-i3756262680.html
    • monikaj21 Re: Jaki upominek dla 2,5 latka-fana aut - nie au 30.11.13, 15:14
      Jako posiadaczka fanów aut w domu oraz najbliższej okolicy wink polecam:
      walizkę na auta
      allegro.pl/build-play-samolot-i-auto-i3723857185.htmlwyrzutnię
      allegro.pl/hot-wheels-wyrzutnia-z-dzwiekiem-v4462-i3683134634.html
      kierownicę interaktywną (my mamy dokładnie taką, ale wybór jest duży)
      allegro.pl/kierownica-rajdowca-vtech-i3738838137.html
      taśmę do tworzenia ulic (jeszcze nie wypróbowaliśmy, ale planujemy)
      allegro.pl/listing/listing.php?string=ta%C5%9Bma+ulica&search_scope=category-11818
      • hugo43 Re: Jaki upominek dla 2,5 latka-fana aut - nie au 30.11.13, 15:21
        garaz z ulicami,znaki drogowe,tramwaj dla odmiany.
    • kasjopeja84 Re: Jaki upominek dla 2,5 latka-fana aut - nie au 30.11.13, 22:41
      A może taka gra?

https://ecsmedia.pl/c/smart-games-auto-gra-logiczna-b-iext3617018.jpg
      • boobelek hmmmm :) 01.12.13, 09:20
        No właśnie piszecie tutaj, że ta gra jest super. Zastanawiam się nad nia i nad garażem, nie wiem co wybrać wink Nie mogłam znaleźć odpowiednio dużego garażu smile

Jedno wiem napewno, moje dziecko ma za dużo aut, które walaja sie po calym domu i dobrze by było je gdzieś ulokować smile
        Dzięki jeszcze raz
    • ania_kryszcz Re: Jaki upominek dla 2,5 latka-fana aut - nie au 05.12.13, 16:31
      Ja swojemu3,5 latkowi lubiącemu bardzo też autka zamówilam taki oto tramwajsmile
      niewiem jak jego jakość się sprawdzi ale widział go w sklepie i od tego czasu jak tam przechodzimy mówi że napisze do mikołaja o ten tramwajtongue_out
      allegro.pl/tramwaj-przegubowy-z-wolnym-biegiem-46cm-i3738893496.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka