Dodaj do ulubionych

poduszka JYSK

02.12.13, 09:50
Witam!

Właśnie planuję zakup poduszki dla syna, alergika - 10 lat. Chciałabym kupić mu jakąś porządną poduszkę i upatrzyłam taką:

jysk.pl/sypialnia/poduszki/poduszki-specjalist/gold/poduszka-wellpur-lake-michigan-40x60x11
Mogłabym prosić o opinie na temat tej poduszki oraz ewentualnie o pomoc w wyborze.

Pozdrawiam
Karolina
Obserwuj wątek
    • kaczuszka_k Re: poduszka JYSK 02.12.13, 10:34
      Co prawda nie mam takiej poduszki ale mam trzech alergików w domu i świeży zakup za sobą (też rozważałam zakup z jyrska). Poduszka ma fajne wypełnienie sama kupiłam podobne jest bardzo mięciutkie i lekkie. W podanej poduszce nie pasuje mi przede wszystkim temperatura prania 40oC, dla alergika to powinno być min 60oC bo w tej temperaturze pozbywamy się roztoczy. Ja dla dzieci kupowałam pokrowce SOVY (poduszek jeszcze nie używają) i są bardzo dobre miłe i rzeczywiście pranie w temp. 90oC nie robi im krzywdy. Mają też poduszki które pewnie w przyszłości kupię sklep.alergsova.pl/pl/17-sova-poduszka - no i są tańsze.
      • natalek79 Re: poduszka JYSK 02.12.13, 12:10
        dla mnie jako mamy alergika z astmą odpada ze względu na temp. prania - za niska, podobnie jak u forumki wyżej.
      • lukasz1942 Re: poduszka JYSK 03.09.16, 10:42
        Uzywalem takich poduszek przez rok i wrocilem do zwyklej z powodu problemow z odcinkiem szyjnym. radze uwazac
    • martingakk Re: poduszka JYSK 28.11.16, 15:17
      Witaj, nie polecam tych z jysk - miałam jedną i szybko się zużyła. Kupiłam ostatnio na lapri.pl poduszkę futrzaną i jestem w niebowzięta. Jakość całkiem inna.
    • saszanasza Re: poduszka JYSK 29.11.16, 10:55
      One są fajne, ale zwróć uwagę na wysokość.
      Ja mam taką: jysk.pl/sypialnia/poduszki/poduszki-specjalist/basic/poduszka-geitfjellet-40x60x11-cm Ma 11 cm wysokości i moim zdaniem powinna być niższa o 1-2 cm.
      • saszanasza Re: poduszka JYSK 29.11.16, 11:01
        Kuźwa, to wątek sprzed 3 latuncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka