zuzankas 13.01.14, 21:30 Dziewczyny, jak oceniacie jakość klocków Mega Bloks Barbie? Czy są kompatybilne z Lego Friends? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalek79 Re: Mega Bloks 13.01.14, 23:13 co prawda nie barbie, ale mamy smerfy i większe Tomka - mnie nie powalają... Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Mega Bloks 14.01.14, 08:17 Ja mam duuużo Mega Bloks Maxi i są w super stanie, zarówno te kupione jako nowe jak i te które dostaliśmy używane. Łatwo się składają i rozkładają, prawie codziennie w użyciu. Moje nie są kompatybilne z lego bo to te największe, dla maluszków. Odpowiedz Link Zgłoś
aluka82 Re: Mega Bloks 23.11.14, 18:47 ponowię temat- czy Mega Bloks Barbie (te powyżej 4 lat) są kompatybilne z Lego Friends? jak oceniacie ich jakość? z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Mega Bloks 23.11.14, 21:40 My dwa tygodnie temu kupiłysmy na urodziny kolezanki 5-cio latki klocki Mega Bloks Barbi Stadnina. Nie wiem, czy są kompatybilne z lego, ale wydaje mi sie,że są, kiedys gdzies to przeczytałam, ale nie pamietam gdzie. Moja córka choc tylko przez pudełko jest nimi zachwycona choć lubi lego (równiez 5-cio latka) mówi,że te są takie...jakby to określic "baaardzo dziewczece" takie na pierwszy rzut oka "słodkie". Mówi,że od Gwiazdki tez takie same poprosi. Dodam,że opakowanie jest np na prezent baaardzo efektowne. Duze różowe pudełko + raczka do przenoszenia plastikowa w formie kokardki. Mnie szczerze przekonały i je jako kolejny prezent dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
tunia177 Re: Mega Bloks 24.11.14, 09:48 hej, poniżej przykładowa aukcja lego barbie Z tego co wynika z opisu to te są kompatybilne z lego. także należy sugerować się nazwą (micro- te pasuja, maxi- już nie) Odpowiedz Link Zgłoś
agaward Re: Mega Bloks 24.11.14, 12:41 Jakość super, mamy kilka zestawów dla 4 -latki. Kupowaliśmy w TK Maxx i w Smyku Megastore na wyprzedaży. Najfajniejszy jest ten duży pałac z windą Kupiliśmy też w jakims hipermarkecie takie malutkie zestawy z laleczkami i zwierzątkami. Córa bardzo lubi się bawić tymi klockami. Starsza córa ma dużo Lego Friends i jak dla mnie to ten pałac Barbie jest dużo fajniejszy niż np. szkoła z frendsów. Odpowiedz Link Zgłoś