b.bujak 26.01.14, 00:01 nigdy nie kupowałam typowych halówek, oglądałam w decathlonie i wszystkie były sztywne, podeszwa też sztywna; czy to tak ma być?? może któraś polecić fajne halówki? może któraś zna ten model: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalek79 Re: buty halowe dla 9-latka 26.01.14, 22:57 W zasadzie halòwki sztywne, chyba od tego spodu - przynajmniej tak miały nike, pumy zaròwno syna jak i małża. Natomiast ostatnio syn wybrał adidasy, chyba preditor (?), i te chyba takie mniej sztywniackie. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: buty halowe dla 9-latka 27.01.14, 00:10 Moja starsza córka w tych gra w piłkę Te nosi w szkole: Młodsza córka w piłkę na treningach gra w takich tylko w innym kolorz : Buty starszej maja zdecydowanie bardziej miękka podeszwę . Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: buty halowe dla 9-latka 27.01.14, 09:06 moja córka ma takie teraz szukam czegoś dla sześciolatka i chyba też padnie na mercuriale Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: buty halowe dla 9-latka 27.01.14, 10:52 mercuriale są świetne. Moja córka miała poprzednio. Latem, do gry na boisku ma korki - idealna na dziewczęce szczupłe stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: buty halowe dla 9-latka 27.01.14, 12:41 Pokazane na fotce Nike Tiempo u nas się nie sprawdziły - noga pociła się w nich jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś