Dodaj do ulubionych

Długość wkładki w ecco christer 31 PROSZĘ

24.03.14, 09:17
Kochane forumki, proszę o zmierzenie wkładki w ecco christer, całkowita długość wkładki i długość powierzchni płaskiej , do profilu. Potrzebuję r. 31, chętnie odwdzięczę się pomiarami r. 32. Na sklepy internetowe i sprzedawców nie liczę, bo ich pomiary często mijają się z prawdą, a forum nigdy mnie nie zawiodło. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • lumija Re: Długość wkładki w ecco christer 31 PROSZĘ 24.03.14, 18:22
      hej hej smile ja też zdecydowałam się na ten model, nei znalazłam sidewalk w rozm. 31, niestety, ale te też są fajne

zmierzyłam długość wkładki i powierzchnia płaska to 20cm, a do końca profilu 20,5cm
      kupiłam na outletstore.pl za 129,99zł

http://images65.fotosik.pl/799/9c4078142e377980med.jpg
      • szmytka1 Re: Długość wkładki w ecco christer 31 PROSZĘ 24.03.14, 19:41
        Dzięki wielkie! Ja kupiłam też tam, za tyle samo, ale rozmiar 32 i jest większy o 1 cm. Cała wkładka ma 21,5 a płaska część 21 i są za duże, ale widzę, że 31 byłoby chyba małe. A ddam jeszcze, że sidewalk w r. 32 ma 20,8-max 21 cm, wkładka płaska. Może Ci się przyda, gdybyś szukala nadal. Bardzo dziękuję jeszcze raz za odpowiedź. Na jaką stopę są dobre te buty na Twoje dziecko?
        • lumija Re: Długość wkładki w ecco christer 31 PROSZĘ 24.03.14, 19:47
          młody ma stopę 18,5cm, i ma trochę luzu, mówi że wygodnie się chodzi

32 napewno byłyby za duże

Szmytka, a czy ten model christer jest tez dostępny ze skórzaną wkładką? wydaje mi sie że gdzies w necie spotkałam, ale teraz nie potrafie znaleźć
          • lumija Re: Długość wkładki w ecco christer 31 PROSZĘ 24.03.14, 19:54
            a mam jeszcze pytanie jakie sandałki kupujesz chłopakom?

zastanawiam sie nad ecco urban safari, i nie wiem jaki rozmiar...
            poprzednie lata mieliśmy elefanten, takie granatowe, ale młody coś na nie narzekał
            • szmytka1 Re: Długość wkładki w ecco christer 31 PROSZĘ 24.03.14, 19:59
              Już od dawna sandałki posiadam w domu, w tym roku ecco signal 32 i 33 kupiłam. Na teraz przy stopie 19,5-19,7 idealne są signale 32. Do lata może dorośnie do 33, nie wiem. Jakbyś chciała pomiarów, to mogę je zmierzyć, ale najbardziej zadowolona byłam zawsze z timberlandów. Miałam je w wersji skórzanej i piankowej, obie były fajne i tanie. W timberladach podana długość JP w cm to wielkość stopy a nie dł. wkładki.
          • szmytka1 Re: Długość wkładki w ecco christer 31 PROSZĘ 24.03.14, 19:55
            wiem że na pewno są z goretexem ale czy ze skórzaną wkładką to nie mam pojęcia, te które znajdowałam, miały materiałową. Mam plan dokupić zwykłą skórzaną wkładkę i wymienić. Mój syn ma stopę tak 19,6-19,7 cm, niby 1 cm większą niż Twoj i ma taki sam luz ja u Was, ale mi te buty wydają się przyduże. Uważam, że wkładka całkowita 21 byłaby idealna. Sidewalki zdecydowanie lepiej na nodze leżą i jakby mniejsze się wydają. Zastanawiam się, czy się nie pozbyć tych christer.
            • lumija Re: Długość wkładki w ecco christer 31 PROSZĘ 24.03.14, 20:07
              dzięki za info, jakoś do timberlandow nie jestem przekonana, nigdy ich nie mierzyliśmy i miałabym chyba jednak obawy przed zakupem w ciemno, ecco zawsze można sprzedać w razie gdybym nietrafiła z rozmiarem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka