Dodaj do ulubionych

kurtka softshell z biedronki

03.09.14, 23:12
czy ktoś może co powiedzieć na ten temat.
Przyznam się(chociaż może to wstyd?) wcześniej nie słyzałam o takich kurtkach big_grin no i są teraz...zatrzęsienie i w Biedrze i w Lidlu.
Jako,że biedre omijam szerokim łukiem to chciałam ws zapytać o zdanie.
W lidlu czy w biedrze?
W biedrze z kapturem...ładnie na zdj wyglądają,nie wiem jak w rzeczywistości.W lidlu widziałam na żywo i ...taka sobie...i bez kaptura.
A przydałaby się taka kurtka na rower jesienią.
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: kurtka softshell z biedronki 04.09.14, 08:31
      Jakiś czas temu skusiłam się na tą z Lidla. Obecnie zakładam ją tylko na grzyby tongue_out
      Wczoraj moja matka oglądała te z Biedronki. Są o wiele lepiej wykonane. Wyglądają na lepiej wykończone, szwy, patki, suwaki- wszystko jest starannie uszyte. Gdyby nie brak rozmiaru to by kupiła tą bez kaptura- bo kapturów nie lubi wink
    • kakuba Re: kurtka softshell z biedronki 04.09.14, 09:15
      mam dla córek tegoroczną z Lidla i zeszłoroczną z Biedronki
      moim zdaniem ta z Biedronki jest lepsza gatunkowo, używamy od pół roku, kilka razy prana, nic złego się z nią nie dzieje
      z Lidla mamy od kilku dni więc nie wiem jak będzie po praniu
    • magdagg2 Re: kurtka softshell z biedronki 04.09.14, 09:15
      od dzisiaj są tez w kauflandzie, widzialam tylko w gazetce. cena 49,90 dzieciece, 59,90 dorosle
    • emily.1 Re: kurtka softshell z biedronki 04.09.14, 09:16
      Oglądałam ta z biedronki i moim zdaniem ładniejsza niż ta z lidla. Lidl w tym roku nie popisał się jakością, chyba mają świadomość że coby nie rzucili to i tak się ludzie będą biliuncertain
    • mamaolki-fasolki Re: kurtka softshell z biedronki 04.09.14, 09:42
      Chyba mi coś dzisiaj na wzrok padło bo ani w gazetce kaufland-a ani biedronki nie widzę tych kurtek dla dzieci...
    • puma_ Re: kurtka softshell z biedronki 04.09.14, 11:04
      Ja mam z Lidla i jestem zadowolona. Oglądałam te z Biedronki z ostatniego rzutu i mnie się nie podobają, jasnofioletowa z kapturem nie mój kolor, szara wyjątkowo krótka.
      Od poniedziałku w Lidlu będą kurtki rowerowe softshell:
      www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=406
      • lafiorka2 Re: kurtka softshell z biedronki 04.09.14, 18:10
        o wodzisz...bo ja chciałabym taką z kapturem i dłuższym tyłem.

Ps...mam na mysli te kurtki dla dorosłychsmile na dziecięce nie patrzyłam.
        A czy taka kurtka to się faktycznie nadaje na jesień?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka