Dodaj do ulubionych

co zamówiłyscie z nexta

25.09.14, 10:29
Dziewczyny pochwalcie sie co pozamawialiscie mam pare rzeczy upatrzonych i chyba wieczorem zrobie zamówienie.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: co zamówiłyscie z nexta 25.09.14, 10:35
      koszulke z gitara, dwupak spodni dresowych i długie skarpety na zime.
      • 01laura02 Re: co zamówiłyscie z nexta 25.09.14, 12:41
        Chodzi mi o młodsze dziewczynki.
        • patatajowa Re: co zamówiłyscie z nexta 25.09.14, 13:06
          a to przepraszam, treść tytułu mnie zmyliła....
          • kinga_owca Re: co zamówiłyscie z nexta 25.09.14, 22:12
            Patatajowa, kocham Cię smile
    • kicia_beauty Re: co zamówiłyscie z nexta 25.09.14, 16:39
      Kurtkę zimową z wróżkami - bardzo mi się podoba ( mam nadzieję, że córce też ).
      • olatb Re: co zamówiłyscie z nexta 01.10.14, 21:59
        kicia_beauty, a zdradziłabyś jaki masz rozmiar kurtki i podała wymiary? widzę, że mamy córki praktycznie w identycznym wieku, a właśnie zastanawiam się nad tą kurtką...
    • 08maja Re: co zamówiłyscie z nexta 25.09.14, 18:12
      Ja 3 rzeczy sukienkę czarno-czerwoną sukienkę z wróżkami i blukę z kotem
      • lia Re: co zamówiłyscie z nexta 25.09.14, 22:05
        Ja na przykład za małe skarpetki smile Nie wiem co mnie zaćmiło z rozmiarem... Jakby ktoś chciał dla noworodka (0-3 mce) to się polecam, ładne, z kaczkami
        A poza tym legginsy z pandą i z królikiem oraz króliczą tutu suknię big_grin
        • lucyna_1980 Re: co zamówiłyscie z nexta 25.09.14, 22:39
          ale tych skarpet nie ma w rozmiarze 0-3 m-ca wink coś kręcisz
          • lia Re: co zamówiłyscie z nexta 29.09.14, 09:39
            No jak tam jest napisane 0-2,5, to to chyba miesiące są, nie? Właśnie nigdy nie kupowałam w next skarpet, nie znam się. Chyba, że to angielski rozmiar jakiś...? W każdym razie od 0 to chyba musi być dla noworodka, prawda?
            • lucyna_1980 Re: co zamówiłyscie z nexta 29.09.14, 10:42
              no jest inna wink - to będzie na nogę w polskim rozmiarze buta 18-20 (10-12 cm dł stopy)
              • lia Re: co zamówiłyscie z nexta 29.09.14, 12:20
                Hahaha, no właśnie dziś przyszły i rzeczywiście! Kuuurcze, są idealne, z lekkim zapasem big_grin Głupi ma szczęście smile
                • lia Re: co zamówiłyscie z nexta 29.09.14, 12:23
                  A odchodząc od tematu skarpet, to jakby ktoś pytał o tutu bunny dress to jest... noooo... obfita smile Jakoś myślałam, że bardziej płaska będzie, taka jak zarowe tutu, a tu taaaaaakie te falbany. Boszzzz, gdzie ja to dziecku ubiorę big_grin
    • mi-ra-bell Re: co zamówiłyscie z nexta 01.10.14, 08:32
      Dziewczyny, czy zawsze dostajecie email o wysyłce? Zamawiałam ubranka w niedziele, dostałam potwierdzenie na maila i tyle, cisza... Zastanawiam się czy dostarczą te ubranka czy cos źle zrobiłam bo zamawiałam od nich pierwszy raz. Płaciłam przez pay pal i pieniądze niby od razu przeszły bo mam saldo pomniejszone o cenę zakupów. Czy na stronie nexta można gdzieś sprawdzić historię swojego zamówienia?
      • patatajowa Re: co zamówiłyscie z nexta 01.10.14, 10:31
        nigdy nie dostaje maila o wysyłce,na stronie w koncie nie ma takiej opcji,a jednak paczki zawsze dochodzą wink
        • mi-ra-bell Re: co zamówiłyscie z nexta 01.10.14, 10:54
          To super smile Na stronie nexta przeczytałam, że można śledzić swoją przesyłkę po numerze, który dostanę na maila w momencie kiedy wyślą paczkę. A tu dziś 3 dzień i nic...
          Dzięki patatajowa smile
          • marmoni30 Re: co zamówiłyscie z nexta 01.10.14, 12:29
            Ja zamawiałam 29.09 drugi raz z next, za pierwszym razem dostałam maila z nr przesyłki i po 3 dniach była u mnie a teraz, ani maila ani rzeczy jak narazie. Zobaczymy do końca tygodnia co z tego będzie.
        • marmoni30 Re: co zamówiłyscie z nexta 01.10.14, 12:32
          A ile Ty patatajtowa czekasz na przesyłki jak zamawiasz?
          • rybka.8 Re: co zamówiłyscie z nexta 01.10.14, 12:58
            Z tymi meilami to różnie bywa, raz są raz ich nie ma smile teraz robiłam dwa zamówienia i dostalam nr przesyłek ,ale ostatnio nie. Taka loteria chyba wink
            • marmoni30 Re: co zamówiłyscie z nexta 01.10.14, 13:01
              No to dziwnie... ale z drugiej strony ulga bo myślałam już że będę czekać wieczność na to zamówienie.
              • lia Re: co zamówiłyscie z nexta 01.10.14, 20:30
                Ja zamawiałam na dwie raty - z jednego zamówienia dostałam maila o wysyłce i opcję śledzenia przesyłki, z drugiego - nic. Zamówienia przyszły razem i to już po dwóch dniach roboczych... smile
          • patatajowa Re: co zamówiłyscie z nexta 01.10.14, 21:08
            wiesz , to zalezy, przewaznie tyle ile pisza czyli 3-5 dni roboczych smile to ostatnie z dresami i skarpetami zamawiałam w piatek a w środe rano juz miałam.
            • marmoni30 Re: co zamówiłyscie z nexta 01.10.14, 21:23
              Najważniejsze że przyjdzie smile bo myślałam że nie dostane już tej paczki a tam kilka rzeczy dla koleżankismile Czekam więc cierpliwie i dziękuję za odpowiedzi. Serdecznie pozdrawiam, dam znać jak dojdzie
              • mi-ra-bell Re: co zamówiłyscie z nexta 02.10.14, 10:33
                Jednak dostałam maila z numerem przesyłki, wygląda na to, że moja paczka jest w drodze od wczoraj smile Zamawiałam w niedziele wieczorem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka