Dodaj do ulubionych

Prezent dla 9 latki

30.10.14, 19:05
Co polecacie dla 9 latki , która lubi zajęcia plastyczne, tworzenie , zwierzęta - konie , psy ?
Obserwuj wątek
    • agusia.24 Re: Prezent dla 9 latki 30.10.14, 19:12
      u mnie 9 letnia siostrzenica szaleje za wszelkimi zestawami do robienia biżyterii
    • mielin Re: Prezent dla 9 latki 30.10.14, 19:22
      Moja córka w tym wieku wszystko sama lubi zrobić. Najbardziej kocha lepić z modeliny FIMO (dobra ale niestety dosyć droga;-() Kilka kostek tej modeliny + lakier nabłyszczacz to super prezent.

Ponadto lubi albumy ze zwierzętami (czasem w Taniej książce można kupić coś naprawdę extra).

Poza tym w nas w szkole jest nadal szał na Lego Friends...zwłaszcza chodliwe są zestawy ze zwierzętami.

Nie do pogardzenia byłby także strój do przebierania np. Kotek z H&M.
      • sylwina76 Re: Prezent dla 9 latki 30.10.14, 20:35
        Moja 8 latka ucieszyłaby się z kolejnych: zestawów plastycznych i kreatywnych,, gier planszowych, audiobooków i książek. Tego nigdy jej nie dosyć. Lubi też gadżety Nici, pluszaki wild republic i jeszcze jednej firmy, nie pamiętam nazwy, która specjalizuje się w pluszowych psach smile i No i chciałaby jakąś nową grę na Xboxa.
        Nie lubi i nigdy nie lubiła lego, lalek, figirek itp
      • agni71 Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 30.10.14, 20:43
        Gdzie ją kupujesz? Może masz jakiś sprawdzony sklep z nienajgorszymi cenami?

Moja córka tez uwielbia lepić, w domu robi to z plasteliny, ale taka modelina na pewno by sie jej spodobała, tym bardziej, że można ja wypiekac w piekarniku.
        • laleczkamajeczka Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 30.10.14, 21:15
          Jeśli mogę proszę podajcie jakieś linki lub nazwy do sprawdzonych zestawów, książek , gier .
          • kasiadove Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 30.10.14, 21:55
            Dla fanki koni
            seria Jinny z Finmory aros.pl/autor/leitch+patricia/0
            książki A. Widzowskiej-Pasiak - obecnie 2 części aros.pl/ksiazka/kon-na-recepte-2 i aros.pl/ksiazka/grzywa-malowane
            Warsztaty rysowania aros.pl/autor/Keck+Gecko/0
            Zestawy play mobil www.google.pl/search?q=play+mobil+konie&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=iaVSVJbnN6Kh8wfu9YG4BA
            Zestawy lego friends www.google.pl/search?q=lego+friends&client=firefox-a&hs=UGJ&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=q6VSVPP5F6j7ygPA5YDIBQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1600&bih=765
            A i lepiej zapytać jednak rodziców czy już nie ma, bo np u nas często dublują się prezenty smile
        • mielin Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 30.10.14, 22:10
          FIMO. Kupuję zwykle w Empiku kiedy jest 3 za 2 (prawie hurtowowink, bo zimą nic tylko mam pracownię ceramicznąsmile
          Mąż znalazł na Allegro jakiś sklep na Ochocie na Górczewskiej gdzie są po 7zł- odliczając jeszcze zachomikowane mobilne 20zł można osiągnąć z odbiorem osobistym dobrą cenęsmile Właśnie szykuję się odwiedzić wkrótce to miejsce, wszak długie jesienne i zimowe dni przed nami...
          • agni71 Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 30.10.14, 22:18
            Dzięki, o empiku nie pomyślałam, i mozna zapłacić Paybackiem, co dodatkowo obnizy cenę smile Uzywacie jakichś specjalnych narzędzi do cięcia?
            • mielin Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 30.10.14, 22:25
              Nie, córka używa tylko rąk. Ale za to jak!...
              • laleczkamajeczka Re: mielin - pytanie o modelinę Fimo 31.10.14, 01:24
                A jaki to jest lakier , też fimo ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka