Dodaj do ulubionych

śniegowce z decatlona

28.11.14, 20:27
ma ktoś takie? www.decathlon.pl/buty-turystyczne-zimowe-dla-dzieci-arpenaz-fioletowe-snow-200-id_8189120.html na stonce same pozytywne opinie. Zależy mi na czymś na śnieg i błoto na zimę.
Obserwuj wątek
    • teane Re: śniegowce z decatlona 28.11.14, 20:30
      allegro.pl/american-club-buty-zimowe-sniegowce-dzieciece-29-i4755554118.html takie jeszcze znalazłam. Chociaż do decatlona mogę podjechać i dziecko buty przymierzy z all bywa rożnie.
    • anicaf Re: śniegowce z decatlona 28.11.14, 21:58
      teane napisała:

> ma ktoś takie? www.decathlon.pl/buty-turystyczne-zimowe-dla-dzieci-arpenaz-fioletowe-snow-200-id_8189120.html na stonce same pozytywne opinie. Zależy mi na czymś na śnieg i błoto na zimę.

właśnie dziś do mnie przyszły pocztą. Wykonanie bardzo dobre. dziecko przymierzyło i po chwili krzyczało, że ciepło. Faktycznie super wykonane. Wydaje mi się, że na błoto i snieg są w sam raz. Trzyma rozmiarówkę.
      • fantomka44 Re: śniegowce z decatlona 28.11.14, 23:34
        Mam i polecam zdecydowanie.
    • rene1311 Re: śniegowce z decatlona 29.11.14, 08:11
      mu od kilku już lat kupujemy śniegowce w Decathlonie, tylko ten model z zamkiem, takie czarne w tym roku za 129 zł. Są idealne, u nas "robią" za śniegowce i za kalosze jak jest chlapa śniegowa, zawsze się sprawdziły. Córka dwa lata temu miała kupione Ecco i właśnie te buty z Decathlona i Ecco ubierała tylko wyjściowo, całą późną jesień, zimę i wczesna wiosnę przechodziła w tych śniegowcach i zawsze miała ciepło i sucho.
      Syn siostry już drugi rok ma takie jak zalinkowane (brązowe) i też są zadowoleni.
    • mama.a.z Re: śniegowce z decatlona 29.11.14, 16:08
      Również polecamy, wygodne, nie przemakają, powiedziałabym nie do zdarcia, śniegowce kupujemy od 3 lat w decathlonie i zawsze jesteśmy zadowoleni
    • miss.didi Re: śniegowce z decatlona 29.11.14, 21:51
      mam je od dwóch lat (dla siebie tongue_out) - noszę od pierwszych mrozów do wiosnywink mega wygodne i baardzo cieplutkie. Miła odmiana po wiecznie zimnych kozakach tongue_out
      • zeldarg Re: śniegowce z decatlona 29.11.14, 22:57
        Moja córa mierzyła i wołała że za ciasne (chociaż stopę ma wąską) .. czy one się trochę "ubijają" podczas noszenia ?
        Tak jak piszecie - widać ze solidnie wykonane, także ich jeszcze nie skreśliłam .. wink
        • beamilka Re: śniegowce z decatlona 30.11.14, 15:00
          Córka miała w ubiegłym roku, są świetne ale rzeczywiście ciasne.Trzeba brać przynajmniej jeden rozmiar większe, w tym roku kupiłam 30 a inne nosi 29 i były za ciasne, przymierzam się do zakupu 31.
          • teane Re: śniegowce z decatlona 30.11.14, 16:32
            Kupiłam i dla córki i dla syna. zobaczymy czy faktycznie będą nieprzemakalne. Rozmiary o jeden większy niż faktycznie noszą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka