Dodaj do ulubionych

Primark - gdzie kupić w PL

26.12.14, 20:29
Moja ulubiona nastoletnia bratanica zapragnęła ubrań Primark. Podobno najbliższy w Berlinie i nie przysyłaja do Polski. Czy jest jakaś szansa zamówić z UK?
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Primark - gdzie kupić w PL 26.12.14, 21:56
      Nie za mowisz,bo w Polsce nie ma tego sklepu i nie sprzedaja online.Trzeba sie wybrac do Niemiec,albo poprosi kogos o zakup na oko.
    • owianka Re: Primark - gdzie kupić w PL 26.12.14, 22:15
      Na Allegro jest pełno tych ubrań.
    • eddzik Re: Primark - gdzie kupić w PL 26.12.14, 23:16
      na facebooku laska jest co zdjecia robi, chodzi, szpera,kupuje, wysyła. Ja mam rodzinę nie korzystałam z usług, tylko fotki przegladam.
      • oteczka Re: Primark - gdzie kupić w PL 27.12.14, 09:59
        www.facebook.com/groups/309608532554220/
    • valtho Re: Primark - gdzie kupić w PL 27.12.14, 22:53
      Oteczka, eddzik - bardzo dziękuję. Wiedziałam, że e-mamy zakupowo są najlepiej zorientowane. Kiedyś tu znalazłam moją ulubioną pośredniczkę w zakupach z USA.
    • gaga-sie Primark-styczniowe wyprzedaże 01.01.15, 23:32
      Kiedy zaczynają się w niemieckim Primarku wyprzedaże zimowe? Już są, czy w połowie stycznia? Będę chyba w okolicach Berlina i zastanawiam się, czy tam podjechać.
      • corrina_f1 Re: Primark-styczniowe wyprzedaże 02.01.15, 09:08
        gaga-sie napisała:

> Kiedy zaczynają się w niemieckim Primarku wyprzedaże zimowe? Już są, czy
        > w połowie stycznia? Będę chyba w okolicach Berlina i zastanawiam się, czy tam
        > podjechać.

W 2014 byłam w Berlinie 7 czy 8 stycznia i byłam zawiedziona przecenami w Primarku. Owszem, była wyprzedaż, ale słaba bardzo. Przeceny małe (ale z czego tu przeceniać?) i jednak większość towarów w normalnej cenie. Więc to co mi się faktycznie podobało, brałam w normalnych cenach.
        Rok wcześniej więcej przecenionych rzeczy kupowałam latem.
        Tak czy inaczej, jakość ciuchów adekwatna do ceny.
        • angazetka Re: Primark-styczniowe wyprzedaże 02.01.15, 13:41
          > Tak czy inaczej, jakość ciuchów adekwatna do ceny.

Mam kilka rzeczy z Primarku (kupowane w UK). Są, uważam, niezniszczalne wink
      • edelstein Re: Primark-styczniowe wyprzedaże 02.01.15, 11:22
        Juz sa,zaczely sie przed swietami.
        • gaga-sie Re: Primark-styczniowe wyprzedaże 02.01.15, 22:00
          Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka