valtho 26.12.14, 20:29 Moja ulubiona nastoletnia bratanica zapragnęła ubrań Primark. Podobno najbliższy w Berlinie i nie przysyłaja do Polski. Czy jest jakaś szansa zamówić z UK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelstein Re: Primark - gdzie kupić w PL 26.12.14, 21:56 Nie za mowisz,bo w Polsce nie ma tego sklepu i nie sprzedaja online.Trzeba sie wybrac do Niemiec,albo poprosi kogos o zakup na oko. Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: Primark - gdzie kupić w PL 26.12.14, 22:15 Na Allegro jest pełno tych ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś
eddzik Re: Primark - gdzie kupić w PL 26.12.14, 23:16 na facebooku laska jest co zdjecia robi, chodzi, szpera,kupuje, wysyła. Ja mam rodzinę nie korzystałam z usług, tylko fotki przegladam. Odpowiedz Link Zgłoś
oteczka Re: Primark - gdzie kupić w PL 27.12.14, 09:59 www.facebook.com/groups/309608532554220/ Odpowiedz Link Zgłoś
valtho Re: Primark - gdzie kupić w PL 27.12.14, 22:53 Oteczka, eddzik - bardzo dziękuję. Wiedziałam, że e-mamy zakupowo są najlepiej zorientowane. Kiedyś tu znalazłam moją ulubioną pośredniczkę w zakupach z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Primark-styczniowe wyprzedaże 01.01.15, 23:32 Kiedy zaczynają się w niemieckim Primarku wyprzedaże zimowe? Już są, czy w połowie stycznia? Będę chyba w okolicach Berlina i zastanawiam się, czy tam podjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Primark-styczniowe wyprzedaże 02.01.15, 09:08 gaga-sie napisała: > Kiedy zaczynają się w niemieckim Primarku wyprzedaże zimowe? Już są, czy > w połowie stycznia? Będę chyba w okolicach Berlina i zastanawiam się, czy tam > podjechać. W 2014 byłam w Berlinie 7 czy 8 stycznia i byłam zawiedziona przecenami w Primarku. Owszem, była wyprzedaż, ale słaba bardzo. Przeceny małe (ale z czego tu przeceniać?) i jednak większość towarów w normalnej cenie. Więc to co mi się faktycznie podobało, brałam w normalnych cenach. Rok wcześniej więcej przecenionych rzeczy kupowałam latem. Tak czy inaczej, jakość ciuchów adekwatna do ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Primark-styczniowe wyprzedaże 02.01.15, 13:41 > Tak czy inaczej, jakość ciuchów adekwatna do ceny. Mam kilka rzeczy z Primarku (kupowane w UK). Są, uważam, niezniszczalne Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Primark-styczniowe wyprzedaże 02.01.15, 11:22 Juz sa,zaczely sie przed swietami. Odpowiedz Link Zgłoś