Dodaj do ulubionych

interbeds łóżko parterowe

01.02.15, 21:49
Czy ktoś posiada i może opisać jakość? Znalazłam tylko opinie dotyczące łóżek piętrowych.
Chodzi mi o takie łóżko : interbeds.pl/p/11/68/lozko-parterowe-luki-160x80
Obserwuj wątek
    • eesti_2005 Re: interbeds łóżko parterowe 04.02.16, 02:09
      Podbijam. Mnie interesuje model Rico. Jestem ciekawa, jaka jest jakość tych łóżek.
      interbeds.pl/lozko-parterowe-rico-200-90,3,1026,1062
      • faszyrka Re: interbeds łóżko parterowe 05.02.16, 21:37
        Poszukajcie, niedawno był wątek, w którym pisałam też o tym łóżku. Mam dokładnie takie łóżko, jakie eesti linkujesz. Jest fatalne. Kiepskiej jakości materiały. Niedoróbki. Nie dostarczyli wraz z łóżkiem wszystkich zaślepek. Szczerze mówiąc, zastanawiam się, kiedy się rozleci. I wszystko wskazuje na to, że będzie to już wkrótce, a łóżko złożyliśmy latem. W ogóle to mam wrażenie, że dostaliśmy dół od łóżka piętrowego, bo są przygotowane otwory do połączenia z górnym piętrem.
        I jeszcze kwestia materaca. Zamówiliśmy materac za dopłatą zamiast jakiegoś standardowego, który dołączają. Wybraliśmy piankowo-kokosowy. Jest zbyt twardy dla dziecka. Ja się na nim nie wyspałam. Rano bolały mnie plecy, a co dopiero dziecko lżejsze ode mnie o kilkadziesiąt kilogramów.
        Podsumowując: łóżko zdecydowanie odradzam. Ten typ materaca dla dziecka - również.
        • eesti_2005 Re: interbeds łóżko parterowe 05.02.16, 23:57
          Dzięki za opinię. W takim razie będę dalej szukać.
    • ofelia1982 Re: interbeds łóżko parterowe 06.02.16, 00:18
      Ja mam dokladnie to lozko białe Interbeds. Jest ok, choc po roku farba sie sciera.
    • moonio1 Re: interbeds łóżko parterowe 13.05.16, 11:06
      Łóżko beznadziejne - Jak można przestrzeń o wysokości 8cm nazwać pojemnikiem na pościel ? Tam z ledwością mieści się poduszka puchowa, a co dopiero pościel dla 2 lub 3 osób.. Do tego sam dostęp do tego jest wręcz tragiczny. Po pierwsze wymaga całkowitego zdjęcia materaca i przesunięciu stale spadających lub blokujących się szczebelków. Zapomnijcie Państwo, że dziecko samo da sobie radę

Dodatkowo sam sprzedawca stosuje niedozwolone zapisy regulaminowe dot. możliwości zwrotu towaru zakupionego na odległość. Dopiero sprawa z finałem w sądzie zmusiła sprzedawcę do zmiany stanowiska. Dlatego szanowni klienci nie dajcie sobie wmówić, że nie da się zwrócić złożonego łóżka.

NIE POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka