Dodaj do ulubionych

wózek do samolotu

14.02.15, 14:07
polećcie jakiś wózek parasolkę żeby można było przemieszczać się w miarę sprawnie po lotnisku i na krótkie spacery przy promenadzie wink Syn będzie miał 10 miesięcy, siedzi stabilnie, tylko on z tych dużych "klusek", waga typuję, że ok 11kg i 80cm. Na co dzień użytkujemy quinny moodd, ale nie chcę takiego dużego wózka ze sobą ciągnąć.
Obserwuj wątek
    • kama-25 Re: wózek do samolotu 14.02.15, 14:13
      maclaren volo, parasolka waga 4 kg, sprawdzony na lotnisku i w egipcie.
      • ellix7 Re: wózek do samolotu 14.02.15, 15:41
        A może nosidełko byłoby lepsze?
    • els.ol Re: wózek do samolotu 14.02.15, 17:52
      Maclaren Techno XT
      Przetestowany dwukrotnie na wakacjach.
      Lekki, rozkłada się jedną ręką, można rozłożyć na płasko, dziecku się wygodnie śpi, wystarczająco szerokie siedzisko.
      • blondynkapoznan Re: wózek do samolotu 14.02.15, 19:03
        ja miałam na każdym wyjeździe inny wózek raz nawet z tych większych concord neo.
        kup taka parasolkę aby był porządny i sprawna na dłuższy czas.
        ja osobiście polecam Maclarena Xt, Mutsy easyrider,Tfk Buggster.
    • anmaszy Re: wózek do samolotu 15.02.15, 12:24
      jojo! pisze się przez dwa y ale wykrywa spam uncertain
    • koala0405 Re: wózek do samolotu 15.02.15, 17:21
      a ja polecam baby jogger zip
      kupiłam go jako dodatkowy wózek i sprawdzi się również na lotnisku:
      tu masz moje porównanie z maclarenem questem:
      pokazywarka.pl/g3bo2p/
    • agaward Re: wózek do samolotu 17.02.15, 10:59
      Ja polecam inglesine trip, jak córa miała 10 miesięcy, wózek super się sprawował 2 tygodnie na Majorce. Potem jak miała 2 latka tydzień w Anglii, Legoland i Londyn, autobusy , metro i dał radę.
    • justynka_28 Re: wózek do samolotu 17.02.15, 20:38
      Jesli chcesz tez pozniej uzywac wygodnie,nie tylko na raz "do samolotu" polecam maclarena xt
    • fai.ry Re: wózek do samolotu 19.02.15, 18:18
      A czy brałyście ze sobą Bugaboo Cameleona? Czy nie za wielki?
      • blondynkapoznan Re: wózek do samolotu 19.02.15, 18:28
        ja brałam concorda neo on po złożeniu podobny do cama.Też jest kubełkowy.Składa się w jednej części.Na taśmę się nie mieścił tongue_out
        ale super się z Nim spacerowało dziecko miało o wiele wygodniej niż w parasolce.
        • els.ol Re: wózek do samolotu 19.02.15, 20:52
          A używałaś "parasolki" Maclarena XT?
          Parasolka parasolce nierówna.
          Ja akurat bym kubełkowego wózka nie kupiła właśnie ze względu na wygodę wink
    • noo_noo Re: wózek do samolotu 20.02.15, 10:22
      dzięki za wszystkie podpowiedzi - kupiliśmy inglesina trip w odlotowym kolorze zucca (nie chciałam ciemnego ze względu na słońce i ryzyko dodatkowego nagrzewania się). Wózek sprawia "solidne" wrażenie, fajnie i łatwo się składa. Ponieważ wydaje mi się, że w naszym przypadku może być to zakup na maksymalnie 2 wyjazdy, nie chciałam wydawać więcej pieniędzy. Na "moim terenie" zdecydowanie wygodniej jeździ mi się quinny. Po powrocie pod koniec marca mogę napisać jak wózek się spisał - jeśli ktoś będzie zainteresowany wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka