Dodaj do ulubionych

Frixion-pomocy

06.03.15, 20:43
Dziewczynki wiem, że na tym forum dużo wielbicielek to może mnie oświecicie.
Czy do takiego pióra i długopisu pasują te same wkłady i jakie te wkłady mają być, chodzi mi głownie o piór kulkowe bo te mam na stanie ale chciałam dokupić też długopis jakby wkłady pasowały...a nijak te milimetry(grubość linii pisania) we wkładzie ani do pióra ani do długopisu nie pasują...
pióro clicker:
merlin.pl/Pilot-Pioro-kulkowe-Frixion-Clicker-czarne_Pilot/browse/product/206,1313970.html#fullinfo
długopis:
merlin.pl/Pilot-Dlugopis-Frixion-czarny_Pilot/browse/product/206,1313983.html
wkłady:
merlin.pl/Pilot-Dlugopis-0-7-mm-Frixion-wklad-czarny_Pilot/browse/product/206,1313987.html
Obserwuj wątek
    • sabina_online Re: Frixion-pomocy 06.03.15, 20:46
      Pasują smile przekładam zamiennie wkłady o grubości 0,5 oraz 0,7
      • slonko1335 Re: Frixion-pomocy 06.03.15, 20:50
        dzięki czyli, że mogę zamawiać.... no to doszła nowa wielbicielka frixion - moje dziecię odmówiło pisania czymkolwiek innym no i jestem zła, że nie znałyśmy przy empikowej promocji o której tu było tyle wpisów i sobie nie zrobiłam zapasu..
        • fajna_myszka Re: Frixion-pomocy 07.03.15, 19:58
          ale teraz też jest w miarę dobra cena w empiku, bo komplet 2 długopisy z wkładami + 3 wkłady cena 29,90 zł. Kupowałam kilka dni temu

--
          • slonko1335 Re: Frixion-pomocy 07.03.15, 20:40
            za dwa długopisy i trzy wkłady to niezła cena ale u mnie nie ma, sprawdzałam przedwczoraj, były strasznie drogie i dlatego szukałam na Merlinie, chyba, że nie zmienili na etykiecie tej ceny-jutro wejdę do innego empika i zobaczę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka