hildegarda128 09.07.15, 17:02 Czy oprócz Lidla są/będą niedługo jeszcze inne promocje albo chociaż gazetki zapowiadające ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beverlyja90210 Re: Promocje Szkolne w marketach. 09.07.15, 18:42 tez jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
3fanta Re: Promocje Szkolne w marketach. 09.07.15, 21:48 Pewnie będą promocje na koniec lipca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Promocje Szkolne w marketach. 10.07.15, 12:03 Z reguły są pod koniec sierpnia. W Tesco, Realu - to na pewno. Przedostatni lub ostatni weekend wakacji lub wręcz pierwszy weekend roku szkolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
hildegarda128 Re: Promocje Szkolne w marketach. 10.07.15, 15:22 ewa_mama_jasia napisała: > Z reguły są pod koniec sierpnia. W Tesco, Realu - to na pewno. Przedostatni lub > ostatni weekend wakacji lub wręcz pierwszy weekend roku szkolnego. > Byłam dziś w InterMarche i niby jest promocja szkolna,ale tak cienka że ręce opadają. Żadnego hipermarketu to u nas nie ma,a nie uśmiecha mi się jechać 40 km. na jakąś promocję. Często zaopatruję się w Lidlu,Biedronce,czasem w TESCO i najrzadziej w ww InterMarche. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Promocje Szkolne w marketach. 11.07.15, 16:58 Co oznacza dla ciebie dobra promocja?tak cenowo za kredki,mazaki,farby? Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Promocje Szkolne w marketach. 11.07.15, 22:36 Pod koniec sierpnia jest zawsze promocja 3za2 w Empiku Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Promocje Szkolne w marketach. 12.07.15, 15:38 wyprawka szkolna na Merlin.pl - dodatkowe -10% dla zakupów pow 200zł (rabat jest naliczany również od cen promocyjnych) do dnia 15.08.2015, kod: WS10M Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Promocje Szkolne w marketach. 10.08.15, 09:33 gosjana napisała: > wyprawka szkolna na Merlin.pl - dodatkowe -10% dla zakupów pow 200zł (rabat je > st naliczany również od cen promocyjnych) do dnia 15.08.2015, kod: WS10M Wczoraj zrobiłam zakupy z tym rabatem. Naliczyło mi go mimo, że w koszyku miałam ok 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Lidl - moje spostrzeżenia 13.07.15, 09:36 Właśnie wróciłam z zakupów. Na zeszyty jednak sie nie zdecydowałam (tj wzięłam, ale tylko 3 na próbę), bo kartki wydają mi się cienkie, słabej jakości. Wzięłam większą ilość bloków technicznych, bo te są tanie i dobre (używamy ich jako rysunkowych), skusiłam się też na teczki A4 i A3, długopisy wymazywalne i taśmę klejącą. Zastanawiałam się nad dwustronnymi mazakami, ale odpuściłam, bo mamy dużo mazaków w domu. Zestawy z cyrklem są na grafity, a lepiej się nam sprawdzają te na ołówek, więc też nie wzięłam ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Lidl - moje spostrzeżenia 13.07.15, 20:50 Rzeczywiście, zeszyty kiepskiej jakości i wcale nie takie tanie, były bloki techniczne duże? widziałam tylko A4, u mnie dzieci też używają technicznych zamiast rysunkowych Wzięłam kleje w sztyfcie na próbę, teczki A3 i kolorowe samoprzylepne karteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
hildegarda128 Re: Lidl - moje spostrzeżenia 13.07.15, 21:15 Kiepska ta promocja Lidl-owa była. Bloków dużych kolorowych brak. Poczekam,może w sierpniu dadzą coś lepszego. Kupiłam jedynie ostrzynkę elektryczną,pisaki dwustronne i kilka zeszytów. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Lidl - moje spostrzeżenia 13.07.15, 21:17 kleje to chyba Pritt, jakość OK, ale były tylko grube, a u mnie zdecydowanie dziewczyny wolą małe opakowania. Bloki techniczne były tylko małe, duży był blok rysunkowy. Zeszyty moim zdaniem tanie (mam na mysli te po 1,49 lub 1,89, grube), ale cóż, skoro jakość taka se... Trzeba będzie sie wykosztować na Oxfordy, tylko mi dzieci marudzą, że Oxfordy mają nudne okładki Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Lidl - moje spostrzeżenia 14.07.15, 11:09 Naucz dzieci kreatywności z naszych dawnych lat - dopasować obrazek, dokleić tasmą klejącą czy klejem i jest taka okładka, jaką chcą Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Lidl - moje spostrzeżenia 14.07.15, 11:13 czy ktos tak robił w dzieciństwie?-bralo sie zeszyt w tekturowej oprawce w szaro-burym kolorze i oklejało okładke stronami z katalogu z Pewexu a na wierzch gruba taśma klejąca. i jakies 2 tygodnie wakacji na tym schodziły plus rysowanie w srodku marginesów Odpowiedz Link Zgłoś
hildegarda128 Re: Lidl - moje spostrzeżenia 14.07.15, 11:31 patatajowa napisała: > czy ktos tak robił w dzieciństwie?-bralo sie zeszyt w tekturowej oprawce w szar > o-burym kolorze i oklejało okładke stronami z katalogu z Pewexu a na wierzch > gruba taśma klejąca. i jakies 2 tygodnie wakacji na tym schodziły plus rysowan > ie w srodku marginesów "Najmilej" to te marginesy wspominam. Schodziło na nich do 2 tygodni (zależy ile było zeszytów i ... chęci do ich zrobienia). Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Lidl - moje spostrzeżenia 14.07.15, 11:50 ewa_mama_jasia napisała: > Naucz dzieci kreatywności z naszych dawnych lat - dopasować obrazek, dokleić ta > smą klejącą czy klejem i jest taka okładka, jaką chcą Właśnie wczoraj zasugerowałam marudzącej 13-latce stuningowanie Oxfordów np. napisami z samoprzylepnego papieru kolorowego, ale stwierdziła, że to będzie wyglądało "zbyt mało profesjonalnie" Odpowiedz Link Zgłoś
hildegarda128 Re: Lidl - moje spostrzeżenia 14.07.15, 12:52 Niestety;teraz dzieciaki nie są takie twórcze jak my w latach osiemdziesiątych. Wszystkiego wszędzie jest pełno i dzieciaki nie są po prostu przyzwyczajone do takiej kreatywnej twórczości. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Lidl - moje spostrzeżenia 14.07.15, 13:13 A mój syn się ucieszył, że znowu kupimy jednokolorowe Oxfordy, bo sobie je oklei naklejkami Minecraft, Lego itd. Odpowiedz Link Zgłoś
uczula Re: Promocje Szkolne w marketach. 14.07.15, 13:04 okładki - gdzie kupic fajne i trwale okladki na zeszyty? 2 klasa, wiec zeszyty beda jeszcze 16 kartkowe, one sa delikatne i to jak wygladaja po 3 msc np wola o pomste do nieba. Syn do delikatnych nie nalezy. takie najtansze plastikowe to jednego dnia nie przetrwaja. noooo moge pookladac w kalendarz ( o ile znajde odpowiednio duzy, bo mamy tylko takie do zrywania) ale nie wiem czy synowi to podejdzie...na pewno byloby orginalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Promocje Szkolne w marketach. 14.07.15, 13:11 nie znalazłam takich okładek.kupuje co pare miesiecy jak sie całkiem połamie,one kosztuja u mnie jakies 90 groszy wiec nawet nie szukam innych.... Odpowiedz Link Zgłoś
hildegarda128 Re: Promocje Szkolne w marketach. 14.07.15, 13:12 A folia do zgrzewania na zeszycie ? Też mam problem z tymi okładkami. Nieforemne ćwiczenia obkładam w okładki samoprzylepne (nie lubię ich,ale nic innego przezroczystego nie pasuje). Na pozostałe kupuję gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Promocje Szkolne w marketach. 14.07.15, 13:29 nie obkładam zeszytów, po co dodawac wagi, okładki plastikowe chyba nie zapobiegną zniszczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Promocje Szkolne w marketach. 14.07.15, 13:34 ja we wrzesniu zaloze wątek-w co obłozyc menowskie ksiązki-zeby było trwale i bezpiecznie-dla ksiazek Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Promocje Szkolne w marketach. 14.07.15, 13:36 No właśnie, też musimy szczególnie zadbać o ksiązki w tym roku. W poprzednich latach obkładałam w ... tapety. Jest to trwałe (wystarczało jedno obłożenie na rok), i ksiązki pod spodem pozostawały w dobrym stanie. Wada to waga, na jednej książce niezauważalna, ale przy kilku... Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Promocje Szkolne w marketach. 14.07.15, 13:55 Pisałam już kiedyś w kwestii odkładania - bawię się zgrzewarką i grubà folià. Po roku praktycznie niezniszczone książki wedrowaly dla młodszego. Jedno popołudnie mnie to kosztuje, ale moim zdaniem warto dla tej solidności właśnie. Jeden rok tylko wytrwałam z kupowanymi okładkami i powiedziałam nigdy więcej. Zeszyty sobie daruję, bo waga w górę idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Promocje Szkolne w marketach. 14.07.15, 14:10 ale nie wiem czy w menowskich do 4 klasy tak mozna? moze beda jakies wytyczne ministerstwa w tej kwestii ? w dla starszej nie obkładam bo i tak wedruja na makulature od 7 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Promocje Szkolne w marketach. 14.07.15, 14:13 ale tej folii to się chyba nie przykleja do książki? Czy przykleja? Ja w każdym razie nie planuje inwestowac w zgrzewarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Promocje Szkolne w marketach. 24.07.15, 15:08 Na Elementarz MENu bez problemu kupisz okładki, są dostępne w tym rozmiarze. Córka na 4 części zużyła 2 okładki. Jeśli podręcznik ulegnie zniszczeniu płacisz zawrotną kwotę 4,34zł i dostajesz nowy egzemplarz, więc bez strachu Odpowiedz Link Zgłoś
hildegarda128 Re: Promocje Szkolne w marketach. 14.07.15, 13:51 Wystarczą zwykłe foliowe okładki.Grzbiety i rogi książek, po roku używania i tak będą obtarte. Odpowiedz Link Zgłoś
uczula Re: Promocje Szkolne w marketach. 15.07.15, 11:48 foliowe okladki nie zdaja u nas egzaminu. Sa za delikatne. Jednego dnia nawet nie przetrwaly... tapet nie mamy zgrzewarki nie kupie. jeszcze pomysle. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Promocje Szkolne w marketach. 15.07.15, 12:06 tapety kupuje się w sklepie mała rolka wystarczy aż nadto Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakrasnoludka Re: Promocje Szkolne w marketach. 23.07.15, 15:19 foliowe sa rozne, lepsze i gorsze. Sa takie, ze po tygodniu wygladaja srednio, sa takie, ze rok syn nosil i byly ok. Zazwyczaj niezlym wyznacznikiem jest cena Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Promocje Szkolne w marketach. 14.07.15, 14:25 Z tego powodu już żałuję że moje dziecko nie będzie 3 rocznikiem dla książek. Nie wiem jak będą wyglądały po roku, biorą pod uwagę wygląd tych co ma teraz po pół roku ... Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Promocje Szkolne w marketach. 24.07.15, 15:09 U córki okładka na zeszyt jest obowiązkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Smyk stacjonarny -20% 23.07.15, 12:19 przy zakupie artykułów szkolnych >100zł Od 23.07 do 2.08 Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Smyk stacjonarny -20% 24.07.15, 12:55 lifecolor - dzięki za info szkoda tylko, że w wersji stacjonarnej bo mi się nie bardzo chce jechać, ale Smyk ma dobre zeszyty Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Smyk stacjonarny -20% 24.07.15, 13:53 Na smyk.com jest oferta: art.szkolne 2 sztuka 20% Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Smyk stacjonarny -20% 24.07.15, 13:59 Rabat naliczany automatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Merlin do -50% autorskie kolekcje szkolne 28.07.15, 11:31 merlin.pl/browse/promotion/206/Kolekcje_autorskie.html?utm_source=28_07_2015_mt_z_s_b_sportowa-szkolna-wyprawka&utm_medium=mailing_merlin&utm_term=nowosci_autorskie_kolekcje_szkolne_plecaki_piorniki_nie_czekaj&utm_content=pic&utm_campaign=zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Lidl - druga tura art szkolnych 28.07.15, 19:08 Dużo zeszytów, bloków, papierów kolorowych, teczek fajne są bloki papierów kolorowych A5 oraz rysunkowe bloki 100kartk, A4 i A5 Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Tesco od 30.07-12.08 28.07.15, 19:23 www.tesco.pl/promocje/gazetki/22-katalog/krakow-ul-wielicka-259/QPPPPq/swf szału nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Promocje Szkolne w marketach. 28.07.15, 23:00 od 03.08 w Biedronie Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor W Matrasie -25% wyprawka 29.07.15, 06:54 nie mogę połapać się w tej promocji. Niby jest kod mszkola15 -nie działa Na stronie info -przy zakupie podręczników zniżka na wyprawkę 25 % -nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Biedronka, 2 część od 17-30.08 10.08.15, 06:31 www.biedronka.pl/pl/press,id,316,title,Czas-na-szkolna-przygode-cz-2 Ciekawsza oferta - zeszyty Oxford, zmywalny Frixon, klej Scotch, kredki Bic Odpowiedz Link Zgłoś
hildegarda128 Re: Promocje Szkolne w marketach. 10.08.15, 13:00 S P A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty jesteś zatrudniona w firmie St. Majewski,że taki ich Promujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
magia serio? 10.08.15, 14:02 Nie przesadzasz? Wiadomość na temat, nie sugeruje żadnego sklepu i się czepiasz? IMO akcja słuszna i może ktoś zechce skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: serio? 10.08.15, 14:33 Idea słuszna, ale hildegardama rację. Wszystkie posty lenari dotyczą albo Majewskiego albo Bambino. Licencję na produkty z logo Unicef ma Majewski Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: serio? 10.08.15, 14:47 Wszystkie posty lenari są chodzącą reklamą -leków, banków, biur podróży, szkół językowych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
hildegarda128 Re: serio? 10.08.15, 17:15 magia napisała: > Nie przesadzasz? > Wiadomość na temat, nie sugeruje żadnego sklepu i się czepiasz? > IMO akcja słuszna i może ktoś zechce skorzystać. Nie,nie przesadzam.Drażni mnie (to jest delikatne określenie ) taka nachalna reklama ! Owszem,idea słuszna,ale jak ktoś chodzi do Biedronki,to i tak się na TO natknie,a potem opowie znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: serio? 10.08.15, 17:26 Poszła spamować na forum Oszczędzamy jako anka18.3 Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: serio? 10.08.15, 18:28 Sorry, ale i tak mnie to nie razi. Każdy tutaj tak czy siak spamuje, bo czymże jest wklejanie linka do jakiegoś sklepu z informacją, że tam jest zniżka czy link do aukcji. Dokładnie tym samym. Więc jeden link więcej, do tego nienachalny nic nie robi, a może się komuś przydać. Nie chodzę do Biedronki, więc nie dowiedziałabym się tego stamtąd. Stron poszczególnych sklepów też nie sledze. Forum Zakupy to dla mnie tablica ogłoszeniowa. Informacja o przyborach unicefu dobrze tu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hildegarda128 Re: serio? 10.08.15, 19:36 magia napisała: > Sorry, ale i tak mnie to nie razi. > Każdy tutaj tak czy siak spamuje, bo czymże jest wklejanie linka do jakiegoś sk > lepu z informacją, że tam jest zniżka czy link do aukcji. > Dokładnie tym samym. > Więc jeden link więcej, do tego nienachalny nic nie robi, a może się komuś przy > dać. No wiesz,akurat ona robi TO w Każdym wątku (dot. produktów papierniczych do szkoły) tak nachalnie,że brak słów. Ileż można znosić taką pseudo reklamę ? > Forum Zakupy to dla mnie tablica ogłoszeniowa. > Informacja o przyborach unicefu dobrze tu pasuje. Dobrze by pasowało,gdyby zrobił to ktoś inny,a nie ta sama osoba spamująca od długiego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: Promocje Szkolne w marketach. 10.08.15, 14:12 w biedronce za przybory z logo UNICEF Odpowiedz Link Zgłoś
toslawa Re: Promocje Szkolne w marketach. 10.08.15, 21:45 Byłam dziś w auchon i nabyła piórnik herlitz smiley za 28 zł, farby astra za 11 zł , pióro bic za 12 zł, klej znikający bambino 1,6 i inne duperele typu gumki linijki i fajnie bo bez dzikich tłumów Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor TESCO-10 zł rabatu na art.szkolne 11.08.15, 06:14 przy zakupie min.50zł, od 13-26 sierpnia, na maila z gazetką przyszedł kupon z kodem. Odpowiedz Link Zgłoś