Dodaj do ulubionych

Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach za 50)

06.08.15, 22:18
Akcja do 15.08. Kupony ważne przez tydzień. 1 kupon na 1 użytkownika.
Kupon można otrzymać po zalogowaniu się do sieci WiFi w miejscu, w którym znajduje się hotspot o nazwie „Free WIFI od Allegro” - niestety znajdują się tylko w większych miastach. Miejsca, w których je można znaleźć w regulaminie akcji Tekst linka
P.S. Jeszcze nie korzystałam, ale że znalazłam takie info więc się z Wami dzielęsmile
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 07.08.15, 08:16
      Ale rozumiem ze to trzeba jakiegoś zakupu dokonać by się zalogować i pobrać kod np w kebabie?
      • karolina-rzeszow Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 07.08.15, 09:48
        Nie - trzeba się zalogować do sieci WiFi w jednym z miejsc wskazanych w regulaminie (link powyżej). I w tym miejscu pobrać kupon. Tak to rozumiemsmile Ale jeszcze nie korzystałam, więc mogę się mylić.
        • els.ol Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 07.08.15, 09:53
          Skąd masz ten link?
          Nie SPAMuj!
          To WIRUS.
          • karolina-rzeszow Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 07.08.15, 10:03
            Serio? Ehh Mam niby dobrego antywirusa i nic nie wykrył, a brzmiało wiarygodnie. Znalazłam na jakimś portalu zniżkowym... W takim razie przepraszamsad
          • emutti to NIE spam ani wirus 07.08.15, 10:35
            Taka akcja faktycznie jest.
            Bratu udało się zrobić zakupy ze zniżką.
            Ja kupon pobrałam, dokonałam zakupu, ale wpłata szła 3 dni i Allegro zaleciło mi anulować i wpłacić jeszcze raz. Niestety po anulowaniu kupon nie wrócił... sad
            • karolina-rzeszow Re: to NIE spam ani wirus 07.08.15, 10:44
              Uf! Uf! Już się bałam, że sieję plotysmile W każdym razie następnym razem będę reklamować tylko sprawdzone akcjesmile
              • emutti Re: to NIE spam ani wirus 07.08.15, 11:01
                Spokojnie smile
                Akcja jest, istnieje, sprawdzona.
                Wystarczy kupić za 50zł, żeby skorzystać z 20zł zniżki.
                • els.ol Re: to NIE spam ani wirus 07.08.15, 12:03
                  W pliku podanym w pierwszym poście jEST wirus. Dwa różne antywirusy wykryły zagrożenie. Może akcja jest, ale wirus też JEST.
                  • jagodasoft2 Re: to NIE spam ani wirus 07.08.15, 12:40
                    To jest normalny plik PDF z regulaminem. Czas zmienić antywirus wink
                    • ma-gusia Re: to NIE spam ani wirus 07.08.15, 15:07
                      miałam dwa kupony (z akcji visa, biedronka) ważne do listopada... -20zł za zakupy za 100zł i kuponów brak...
                      • karolina-rzeszow Re: to NIE spam ani wirus 07.08.15, 15:14
                        kupony z tej akcji były ważne do 28.07 niestety
                        • corrina_f1 Re: to NIE spam ani wirus 07.08.15, 16:11
                          Ja dzis bylam w Blue City i nie wiedząc o tej akcji przypadkiem zalatwilam sobiee kupon smile
    • maggi9 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 09.08.15, 09:23
      A te sieci wi-fi nie są zahasłowane? W sensie wystarczy stanąć w obrębie zasięgu (pod dana knajpą czy klubem) i się zalogować?
      • malenka07 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 09.08.15, 09:51
        Ja byłam w piątek w dwóch miejscach z listy, niestety nie udało mi się połączyćsad nie wiem dlaczego, może nie we wszystkich miejscach z listy działa.
        • maggi9 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 09.08.15, 10:21
          Ja sie wybieram do Promenady do Freshpoint, to jest jakiś bar z kanapkami z tego co widze i właśnie się zastanawiam czy to nie jest na zasadzie "jesteś klientem - udostępniamy hasło do wifi"
          • malenka07 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 09.08.15, 10:26
            Może tak być. ..ja nie byłam klientem, przechodziłam i postanowiłam spróbować. Może faktycznie trzeba być klientem, i wtedy dopiero dostaje się info co dalej. Powinno to być jasno określone w regulaminie.
            • corrina_f1 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 09.08.15, 15:21
              Ja normalnie sie zalogowalam do wifi jak weszłam do Blue City,na korytarzu, nic nigdzie nie kupowałam. Ze 2 lata temu takie wifi od allegro bylo w autobusach miejskich w Warszawie.
      • araceli Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 09.08.15, 11:22
        Nie powinny być zahasłowane ale czasem trzeba zapytać, która to sieć bo tam gdzie ja akurat byłam to była osobna dla klientów klubu fitness (taka jak nazwa klubu) i osobna 'Allegrowa' o dziwacznej nazwie btv cośtam. Zapytałam w recepcji i panie bez problemu udzieliły informacji mimo, że klientką nie jestem.
        • dorga1 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 09.08.15, 14:55
          Ja też byłam w dwóch miejscach i też nic z tego. Hasło do sieci było podane, jednak nie wchodziła strona z akceptacją regulaminu.
    • iberka informacja od Allegro 09.08.15, 16:08
      "otrzymaliśmy już zgłoszenia, że przy tej promocji pojawiają się problemy techniczne" a dalej to już klasycznie " wygenerowałam dla Pani kupon..."
      Napiszcie i bez problemu kupon jest, jak zawsze zresztą co jest dla mnie dużym plusem w kwestii obsługi klienta przez Allegro
      • nstepnik Re: informacja od Allegro 09.08.15, 17:12
        Iberko ale gdzie napisać? Możesz wkleić link?
        • iberka Re: informacja od Allegro 09.08.15, 17:27
          na dole strony jest zakładka " kontakt " tam " aplikacje mobilne" i "kupony mobilne" a dalej to już wypełniasz formularz i czekasz na odpowiedź. Ja pisałam wczoraj w nocy, odp miałam dziś rano już
          • nstepnik Re: informacja od Allegro 09.08.15, 17:44
            Dziękuję kiss
    • gabilu Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 09.08.15, 19:30
      Byłam na lotnisku w Modlinie i niechcący odkryłam tę promocję. Już skorzystałam.
    • maggi9 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 09.08.15, 21:13
      Poszłam do Freshpointa w Promenadzie. Z dostępnych, niezahasłowanych wifi dostępny był wifi Freshpoint i jakieś inne z nazwami wyraźnie wskazującymi na nadawcę (tmobile etc.). Wifi allegro brak, próbowałam pobrac kupon poprzez wifi Freshpoint ale był błąd aplikacji. Obsługa knajpki nie miała pojęcia o co pytam, nie wiedzieli nic o promo także kuponu brak.
    • karolina-rzeszow Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 09.08.15, 22:17
      Ja byłam wczoraj w Graffice w Rzeszowie. Sieć nazywała się WiFi od Allegro chyba i była jedyną bez zabezpieczeń. Z tym, że zasięg był pełny przy ich kolumnie, a np. przy wejściu w ogóle nie wykrywało tej sieci. Także może w innych miejscach też trzeba poszukać gdzie to WiFi właściwie jest. Po zalogowaniu się do WiFi jest automatyczna informacja o kuponie i wpisuje się tam swój nick z Allegro (nie pobiera się go przez aplikację Allegro). I dodam jeszcze, że z jednego telefonu można pobrać kupon na jedno konto Allegro.
    • wicia85 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 10.08.15, 07:25
      Witam, jeśli miałby ktoś taką możliwość bardzo proszę o ściagnięcie kodu rabatowego na moje konto allegro, wystarczy podać mój nick: malenka2142. Jeśli się komuś uda będę bardzo wdzięczna smile
      • nstepnik Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 10.08.15, 10:39
        Dziewczyny czytacie ze zrozumieniem cały wątek wink wystarczy napisać do allegro tak jak to napisała bierna, że ma się problem z pobraniem kuponu i sami wam wyślą na konto allegro. Ja wczoraj napisałam a dzisiaj dostałam kupon
        • maggi9 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 10.08.15, 12:48
          Faktycznie - odpisują, ze są problemy techniczne i kupon przyznają.
      • malowanka06 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 10.08.15, 13:00
        sama pobierz lub napisz do nich
        • malenka07 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 10.08.15, 13:25
          Ja też dostałam kuponsmile

A czy wiecie może czy jest możliwość zakupu przedmiotu z odbiorem osobistym po przedpłacie? na aukcji mam taką opcję, a że dostawa droga - wolałabym osobiście odebrać. próbował ktoś?
    • afroddytta Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 10.08.15, 13:54
      Ha! Ja tez mam, bez wysyłania męża po kebaba smile
      Jeszcze mam drugie konto tzn męża, chyba dostanę drugi kod, nie?

A co do odbioru osobistego to przy poprzednich kuponach tak było ze mozna było odbiór osobisty ale tylko jesli płatność była z góry! Mam taki jeden sklep gdzie wlasnie maja odbiór osobisty ale płatność przy odbiorze i wtedy nie da sie kuponu zrealizować uncertain Przed BN prosiłam ich o dodanie opcji płacenie z góry i sie doczekałam, ostatnio nie miałam czasu czekać. Jesli Ci zależy to napisz aby dodali Ci te opcje, chyba problemu być nie powinno bo to wygodniejsze dla sprzedającego.
      • nauta_ Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 10.08.15, 14:03
        Afro a jak dostałaś?
        • afroddytta Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 10.08.15, 14:25
          Jak sie zalogowałam na komórce w aplikacji to juz był smile
          Teraz musze zrobic podejście z drugim kontem.
          • 84ja Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 10.08.15, 18:25
            a mi nie dali tylko napisali żeby dokładniej opisać problem i postarają się rozwiązać uncertain tylko ja już sie do blue city nie wybieram w najblizszym czasie uncertain
    • maggi9 -10zł przy zakupach pow. 50zł 10.08.15, 15:39
      Zajrzyjcie na maila bo właśnie dostałam od Allegro nowy kupon na -10zł.
      • gabilu Re: -10zł przy zakupach pow. 50zł 10.08.15, 16:53
        Zajrzałam i nic nie mamsad
        • agnjeshka Re: -10zł przy zakupach pow. 50zł 10.08.15, 22:22
          przyznają wg regulaminu
          • k_masny Re: -10zł przy zakupach pow. 50zł 11.08.15, 20:26
            Nijak do tego nie pasuję. Dostałam maila o kuponie a pobrać go nie mogę...
      • iberka Re: -10zł przy zakupach pow. 50zł 11.08.15, 15:56
        ja też dostałam......nie wiem na jakiej zasadzie przyznają te niższe kupony
    • nauta_ Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 11.08.15, 09:36
      Wczoraj małż specjalnie pojechał do punktu dostępowego i kicha. Sieci nie było, kuponu nie ma, Allegro na razie milczy na naszego maila.
      • afroddytta Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 11.08.15, 09:38
        Moze przegielysmy z tymi mailami ??
        • malenka07 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 11.08.15, 09:52
          Ja dostałam kupon po około dobie oczekiwania, już zrealizowanywink
        • maggi9 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 11.08.15, 10:30
          Ja tam nie oczekiwałam od razu kuponu. Równie dobrze mogliby po prostu coś zrobić z tym wifi w punkcie, w którym byłam, abym mogła pobrać kupon.

Ale dziwi mnie brak informacji o tej promocji - na ich stronie nie ma info, w tv brak reklam i w sumie gdyby nie forum to bym się nie dowiedziała o tym kuponie.
          • karolina-rzeszow Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 11.08.15, 13:09
            Ta promocja już ponoć jest drugi raz - o wcześniejszej nie wiedziałam w ogóle. Myślę, że oni w ten sposób testują ten internet. Bo skoro w tylu punktach nie działa to coś jest na rzeczy... Gdyby promocję nagłośnili a WiFi nie działa to by byli zasypani tysiącami maili.
            • iberka Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 11.08.15, 14:06
              tak, jest drugi raz tylko teraz w innych miejscach. Poprzednio były np. Biedronki do odwiedzenia smile , kupony wczytywały się ok
            • sinceramente Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 13.08.15, 12:27
              Żeby dostać kupon nie trzeba szukać sieci z "allegro" w nazwie. Wystarczy zalogować się do WiFi partnera allegro. Firmy, która jest w spisie punktow promocyjnych w regulaminie.
              W Katowicach zalogowałam się do WiFi Fitness academy i kiedy weszłam do przeglądarki, żeby się zalogować w sieci, miałam info o kuponie.
              Skoro wszyscy szukają hot spotów allegro, których nie ma, to nic dziwnego, że jest zamieszanie.
              • maggi9 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 13.08.15, 13:08
                Przecież napisałam, że zalogowałam się do wifi partnera (wydawało mi się to logiczne) ale żadne info o pobraniu kuponu nie wyskoczyło, żadne "zaakceptuj regulamin" itp.

• sinceramente Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 13.08.15, 13:51
                  Po połączeniu się z wifi, weszłaś z przeglądarki i nie wyświetliła Ci się strona z promocją allegro? Ja musiałam odświeżyć stronę (bo telefon wczytał mi wcześniejsza stronę z pamięci), ale potem już było ok.
                  Mój telefon miewa dość często problemy z logowaniem się do wifi, ale tym razem nie robił problemów.
                  • magdalenca78 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 14.08.15, 15:58
                    Czy coś pozmieniali w regulaminie? Dziś czytam i widzę, ze data zakonczenia to 23 sierpnia, a nie 15. W dodatku w moim mieście jedna lokalizacja została usunięta, a inna dodana.
    • nauta_ Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 11.08.15, 22:20
      Mamy kupon!!smile
      Iberko, to dzieki Tobiesmile
      • iberka Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 13.08.15, 11:18
        Cieszę się smile
    • eszulczewska Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 13.08.15, 21:53
      Czy zakupy za 50zl musza byc ujednego sprzedawcy czy mozna jakos polaczyc u kilku?
      Bo jakos nie doczytalam w regulaminie...
      • patatajowa Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 13.08.15, 22:09
        Jak zwykle tradycyjnie nie muszą.jak zwykle tradycyjnie koszty przesyłki sie nie wliczzaja do tej kwoty.jak zwykle tradycyjnie musi to być plstnosc z góry.....
        • eszulczewska Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 13.08.15, 22:17
          O kosztach i platnosci znalazlam, ale o jednym/wielu sprzedawcach nie smile
          Dzieki.
        • magdalenca78 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 15.08.15, 10:09
          Podpowiedzcie mi, czy w jakiś sposób można namierzyć przed wybraniem się do CH gdzie znajduje się stand allegro? Mam takie coś na liście, w galerii olimp w lublinie i nie kojarzę gdzie to może być, a latać po całej i szukać nie mam czasu.
          • patatajowa Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 15.08.15, 10:33
            spytaj w informacji albo u ochrony.
          • tysia_i_ja Do Magdalenca78 15.08.15, 15:02
            jak namierzysz w którym to miejscu to daj znać. My wczoraj widzieliśmy sieć allegro w olimpie ale mimo, że obeszliśmy cały Olimp to nie udało nam się być "w zasięgu" sieci.
    • tysia_i_ja Akcja przedłużona do 23-08 15.08.15, 15:04
      ale sprawdźcie nowy regulamin - w Lublinie jest o jeden punkt dostępu mniej.
      • magdalenca78 Re: Akcja przedłużona do 23-08 15.08.15, 19:45
        Tak, wiem, ja próbowałam się połączyć wczoraj w Felicity, w pobliżu Fabryki Formy. Wcześniej była na liście (Benefit Fabryka Formy), dopytałam się o nazwę tego wifi, połączyłam się i NIC sad Nie pojawiały się żadne regulaminy, jak weszłam na allegro też się nic nie działo. Po czym sprawdziłam w regulaminie i ta lokalizacja właśnie zniknęła z listy sad W ogóle wycofane zostały chyba wszystkie miejsca polączone z Benefit, bo kojarzę, że Benefit był w wielu miastach.
        • olesia301 Re: Akcja przedłużona do 23-08 15.08.15, 21:52
          a ja już 2 wykorzystałam smile

w Gdyni tylko 1 miejsce co prawda, ale udało się - mąż zalogował się pod barem, gdzie było to wi fi i gitara

Na allegro mobilne miałam kupony
          • iberka Re: Akcja przedłużona do 23-08 15.08.15, 22:12
            udało Ci się na 1 telefonie? Ja wczoraj byłam na dworcu w KRK i znowu zapomniałam.......skleroza smile
            • corrina_f1 Re: Akcja przedłużona do 23-08 15.08.15, 22:28
              Słuchajcie, miałam kupon jeszcze parę dni temu, na bank mialam, a teraz wchodzę w kupony i go nie ma! Oczywiście go nie wykorzystałam. Miał ktoś taką sytuacje??
              • karolina-rzeszow Re: Akcja przedłużona do 23-08 15.08.15, 22:40
                Kupony z tej akcji z WiFi są ważne tylko przez 7 dni (nie do końca akcji) więc może wygasł...?
                • corrina_f1 Re: Akcja przedłużona do 23-08 15.08.15, 22:43
                  O szajze , faktycznie! Wygasl wczoraj :-\
                  Można jeszcze raz na to samo konto?
                  • patatajowa Re: Akcja przedłużona do 23-08 15.08.15, 22:48
                    Nie można.trza regulaminy czytać....
            • olesia301 Re: Akcja przedłużona do 23-08 16.08.15, 12:16
              na jednym telefonie smartfonie czy innym fonie ale ja nie ogarniam takiego sprzętu smile
              • patatajowa Re: Akcja przedłużona do 23-08 16.08.15, 12:27
                ale macie oddzielne konta? bo regulamin mowi o jednym kuponie na jedno konto. przedtem było tez info o jednym urzadzenou mobilnym ale teraz tego juz nie widze...
                • ju_mi Re: Akcja przedłużona do 23-08 16.08.15, 17:09
                  Tydzień temu pobrałam na jednym telefonie na dwa konta.
                • olesia301 Re: Akcja przedłużona do 23-08 16.08.15, 21:30
                  tak, ja mam 2 konta na allegro, mąż jedno
          • patatajowa Re: Akcja przedłużona do 23-08 15.08.15, 22:41
            Na roZnych kontach i telefonach oczywiście?
            • magda79pn Re: Akcja przedłużona do 23-08 16.08.15, 22:49
              ja byłam z mężem w kawiarni w Poznaniu i chcieliśmy pobrać kupony, ale coś nie działało sad kupony się pobierały, ale pobrać się nie mogły... i ich nie mamy sad

ale napisałam do all, zobaczymy co odpiszą
              • magdalenca78 Re: Akcja przedłużona do 23-08 16.08.15, 23:48
                Powinni wygenerować kupon ręcznie, ja napisałam do allegro, bo też w dwóch lokalizacjach nie udało mi się pobranie kuponu i dostałam maila zwrotnego z info o kuponie na moim koncie wink
                • aga7878 Re: Akcja przedłużona do 23-08 17.08.15, 08:20
                  wiem, pytanie może być śmieszne, ale ja już tak mam smile... napisali, że wygenerowali mi kupon ręcznie, ale ja nie wiem gdzie go szukać. nie podawałam numeru telefonu, tylko maila napisałam do nich... kurczę, to gdzie i jak mam ten kupon znaleźć :o
                  • patatajowa Re: Akcja przedłużona do 23-08 17.08.15, 08:53
                    Na swoim koncie allegro,na urządzeniu mobilnym,w zakładce moje kupony.
                    • magda79pn Re: Akcja przedłużona do 23-08 17.08.15, 09:17
                      a ja się zapytam jak długo się czeka na ten "ręczny" kupon wink bo muszę za zakupy zapłacić i czekam tongue_out
                      dłużej niż do dziś do końca dnia nie chciałabym przeciagać...
                      • myga82 Re: Akcja przedłużona do 23-08 17.08.15, 09:48
                        Ile czekałyscie na odpowiedź z obsługi?
                      • aga7878 Re: Akcja przedłużona do 23-08 17.08.15, 11:43
                        pisałam wieczorem, dostałam następnego dnia do południa
                        • magdalenca78 Re: Akcja przedłużona do 23-08 17.08.15, 14:03
                          Ja dostałam maila wczoraj w południe, a wysyłałam po południu 14-ego.Po drodze było więc święto.
    • myga82 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 17.08.15, 15:00
      Już dostałam ?
    • deeds Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 19.08.15, 21:10
      Nigdy nie korzystałam z kuponów allegro. Wyświetla mi w aplikacji, ze posiadam kupon ważny do jutra. Czy możecie mi wytłumaczyć jak wykorzystać owy kupon. Mam wpisać kod aby odebrać kupon. Nie wiem o jaki kod chodzi???
      • patatajowa Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 19.08.15, 21:43
        jesli posiadasz kupon to nic juz nie musisz wpisywac.klikajac na kupon masz info na jaka jest kwote i do wykorzystania przy jakiej kwocie.
        kupujesz sobie cos na kwote co najmniej rowna kwocie przy której mozesz wykorzystac kupon.
        płacisz za zakupy przez aplikacje mobilną .w podsumowaniu płatnosci klikasz ze chcesz wykorzystac kupon i obniza ci on kwote do zapłaty o wartosc kuponu.
        • deeds Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 19.08.15, 21:50
          Dzięki Patatajowa. Pozdrawiam
      • mdet2 Re: Allegro - nowe kupony (-20 zł przy zakupach z 23.08.15, 18:43
        deeds - czy udało Ci się wykorzystać kupon bez wpisywania kodu kuponu? Mam do wykorzystania kupony zrówno na 10 zł jaki na 20zł, ale muszę wprowadzić kod kuponu aby je odebrać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka