stama133 06.09.15, 14:11 witajcie potrzebuje kupic kubek termiczny ,ale wogule się nie orientuje jaki.Ma przede wszystkm nie przeciekać bo będzie w plecaku przenoszony i torebce.Poradzie jakie macie sprawdzone. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkaa Re: kubek termiczny 06.09.15, 20:47 Na tym forum poznałam Contigo West Loop 2.0, kupiłam i jest super. Kusiły mnie piękne kolory, ale ze względu na mycie w zmywarce wybrałam metalowy, dodatkowym plusem jest, że nie ma co schodzić, rysować się etc. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: kubek termiczny 07.09.15, 22:52 A którego masz Primusa? Ja nie jestem zadowolona KUpiłam taki metalowy, najpierw reklamowałam po jakimś czasie bo bardzo słabo trzymał ciepło. Dostałam nowy. On jest cały metalowy i od środka jakby pordzewiał, w ogóle cały pachnie a nawet śmierdzi -szczególnie te drobne elementy w ustniku. Niestety mimo szorowania, zmywarki nie mogę już tego usunąć, przestałam używać. Ja nie jestem zadowolona, miał być kubek na długie lata a tu zonk. Sama nie wiem czy coś innego drogiego już kupię. Ciekawa jestem tego Contigo, ale nie wiem czy zaryzykuje Odpowiedz Link Zgłoś
reggaeemama Re: kubek termiczny 08.09.15, 16:44 czarny z czerwonym napisem ten większy pojemnościowo.a są jakieś inne? mam taką pracę,ze termokubek to podstawa koleżankę skusił design contigo,ale narzeka ,że jej cieknie i dziwi się ,że ja swój wrzucam po prostu do torebki i nic nie leci swój kubas mam juz 2 lata,uzytkuje prawie codziennie,myje w zmywarce i jedynie czerwony napis mi wyblakł.poza tym nic sie nie dzieje. namówiłam juz dwie znajome na te kubki i sa zadowolone.ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
edi.k16 Re: kubek termiczny 07.09.15, 02:13 Kubek Contigo - posiadam osobiście - rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: kubek termiczny 07.09.15, 22:31 Potwierdzam. Contigo Westloop 2.0. Swojego czasu zakładałam wątek o kubkach termicznych. Nie przecieka, długo trzyma ciepło, łatwo go umyć. Ten i tylko ten! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: kubek termiczny 09.09.15, 12:28 Na Merlinie często są promocje, co prawda szału nie ma, do 129 obniżają, ale zawsze coś. Prawda, drogi pioruńsko, ale fajny. Nie przecieka. Jeśli chodzi o picie z niego, to ta dziurka nie jest zbyt wygodna, niestety, ja używam jako termosu i przelewam do kubka. Może można się przyzwyczaić, ja się zniechęciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: kubek termiczny 08.09.15, 10:12 Tez jestem Przed zakupem ale tu cena powala Odpowiedz Link Zgłoś
stama133 Re: kubek termiczny 08.09.15, 20:02 noooo drogi ale tez się skusze,lepiej chyba kupić fajny niż jakiś badziew....dlatego tez sie radze bo juz tych badziewi nie bebe kupowała Odpowiedz Link Zgłoś
stama133 Re: kubek termiczny 09.09.15, 07:18 Kubek termiczny 470ml Byron Contigo jeszcze znalazłam taki?Ma ktos taki? Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra_m Re: kubek termiczny 09.09.15, 10:02 >>noooo drogi ale tez się skusze,lepiej chyba kupić fajny niż jakiś badziew....dlatego tez sie radze bo juz >>tych badziewi nie bebe kupowała Za 149 zł to ja muszę wyżywić 4 osobową rodzinę przez 7 dni. Kubek za 149 zł, matko !! Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: kubek termiczny 10.09.15, 08:46 Możesz kupić zwykły termos za 20 zł, z którego wyleje Ci się herbata w torebce i zniszczy milion rzeczy, a zakupienie nowych wyniesie więcej niż 149 zł, a herbata, po pół godzinie będzie zimna. Po 2 tygodniach użytkowania takiego termosa za 20 zeta zrobi się on w środku czarny, śmierdzący i nie będziesz go mogła doczyścić. I kupisz kolejny....za 20 zeta. Mnie nie stać na badziew. Ale co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra_m Re: kubek termiczny 11.09.15, 10:24 Nie muszę kupować nawet za 20 zł, nie mam ciśnienia latania z kubkiem po mieście, kawę czy herbatę wolę spokojnie wypić w domu, albo po przyjściu do pracy. To nie jest coś, bez czego nie da się żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kubek termiczny 11.09.15, 11:03 no i fajnie ze nie masz cisnienia i masz mozliwosc zrobienia w pracy. ci którzy nie maja mozliwosci musza sobie zrobic w domu do kubka bo bez kofeiny ciezko byłoby im przetrwac dzien. co to ma wspolnego z twoimi wydatkami na obiady? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: kubek termiczny 11.09.15, 13:53 Brakuje Ci umiejętności czytania ze zrozumieniem, współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: kubek termiczny 11.09.15, 19:05 No i super. Niestety, nie każdy tak ma. Nie raz pozalewałam siatki, siedzenia, poparzyłam się wyciekającą herbatą. Teraz robię sobie kawę w domu i w pracy piję gorącą. Oczywiście na pewno da się bez tego żyć, ale mi jest wygodniej i przyjemniej żyć z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: kubek termiczny 11.09.15, 19:21 alexandra_m napisała: > Nie muszę kupować nawet za 20 zł, nie mam ciśnienia latania z kubkiem po mieści > e, kawę czy herbatę wolę spokojnie wypić w domu, albo po przyjściu do pracy. To > nie jest coś, bez czego nie da się żyć. Po co zatem wchodzić w wątek o kubkach termicznych, wypowiadać się zupełnie od czapy, krytykować, stwierdzając na koniec, że właściwie wcale się tego kubka nie potrzebuje? ...bardzo paradne to Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: kubek termiczny 24.09.15, 09:41 Dziewczyny, a jak kubki ze Starbucksa ? Bo od jutra w ramach weekendu zakupowego wszystko tamże -25%. Ma ktoś doświadczenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: kubek termiczny 25.09.15, 01:06 Ponoć Contigo najpierw wygrało konkurs na kubek Starbucksa, a potem zaczęło robić swoje. Ale ja osobiście kubków Starbucksa nie znam, to się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: kubek termiczny 10.09.15, 09:28 Tylko Contigo! Ja jestem maniaczką kubków termicznych, bez kawy z domu się nie ruszam - zimą gorąca kawa, latem mrożona . Przetestowałam różne kubki, moje testy na Contigo się skończył - kubas idealny, wart swojej ceny. Mam ten . Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: kubek termiczny 10.09.15, 19:02 A ja ten: www.kubekcontigo.pl/product-pol-19287-Kubek-termiczny-Contigo-West-Loop-2-0-470ml-bialy-.html Odpowiedz Link Zgłoś
stama133 Re: kubek termiczny 11.09.15, 07:00 ten kupuje sobie a jaki kupić dziecku do szkoły?Dla nastolatka Odpowiedz Link Zgłoś
agula30-2006 Re: kubek termiczny 11.09.15, 16:14 Właśnie ten kubek po raz pierwszy kupiłam, jak syn szedł do 1 klasy gimnazjum. Do szkoły dojeżdżał, chciał brać coś ciepłego do picia, więc poszukałam kubka, który będzie mógł wrzucić do plecaka czy torby bez ryzyka zalania książek. I on, i ja pokochaliśmy go miłością wielką, sobie kupiłam drugi i ani razu nie mieliśmy problemu z przeciekaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
agula30-2006 Re: kubek termiczny 11.09.15, 16:16 Teraz syn jest w 3 klasie i kilkoro uczniów ze szkoły też taki kupiło Odpowiedz Link Zgłoś