Witam,
Przedstawiam niżej moją opinię na OPINEO którą podważył Wysyłaj Taniej. Sami zdecydujcie kto ma rację i wyciągnijcie wnioski

. Dyskusja jeszcze się nie zakończyła
REKLAMOWANA RECENZJA
Opinia o WysylajTaniej.pl
Dodano: 6 października 2015
JAK OCENIA PAN(I) POZIOM USŁUG ŚWIADCZONYCH PRZEZ WYSYLAJTANIEJ.PL POD WZGLĘDEM WYMIENIONYCH CECH?
Szybkości działania serwisu5
Łatwości obsługi aplikacji5
Możliwości śledzenia paczki5
Łatwości kontaktu z biurem5
Czy poleciłaby Pani /Pan Wysylajtaniej.pl znajomym lub rodzinie? NIE
O kilku tygo dni ceny są wzięte z kosmosu cena paczki 30 kg, wymiary 60x40x40x- UPS teraz to koszt prawie 24 zł brutto, jakiś czas temu 19,6 zł brutto - Skąd ta podwyżka !!! U konkurencji ceny są w przedziale 18 - 20 zł brutto. Ja do tej pory byłem zadowolony ale teraz myślę o zmianie kuriera. Z tego korzystałem ok 4 lat.
WysylajTaniej.pl (7 października 2015
Opinia nieprawdziwa. Cena uzależniona jest od wagi wymiarów oraz wybranej firmy kurierskiej oraz wybranej usługi przewozu. Nie było żadnych drastycznych zmian cen. Nie zmienialiśmy cen od kilku lat mimo, że ceny w firmach kurierskich zmieniały się kilka razu w roku.
greg 8 października
Witam, Nie wyssałem sobie tego z palca. To proszę mi wyjaśnić skąd się wzięła ta różnica w cenie: Paczka nadana 16.06.2015 waga 20 kg - cena 19,73 brutto 06.10.2015 waga 20 kg - cena 23,57 brutto Paczki wysłane do tej samej firmy, ten sam kod pocztowy tylko ulice obok siebie w odległości 100metrów – na pewno to nie zrobiło różnicy ceny. WysylajTaniej.pl podważa moją opinie i twierdzi: "Nie zmienialiśmy cen od kilku lat mimo, że ceny w firmach kurierskich zmieniały się kilka razu w roku." DOWÓD NA TO ŻE JEST INACZEJ JEST W ZAŁĄCZNIKU. Proszę o opublikowanie mojej opinii - oczywiście jeżeli OPINEO jest rzetelne. Dziękuje i pozdrawiam (załącznik)
Załączniki:
HISTORIA paczek-1.jpg
i57.tinypic.com/mkzpmb.jpg
WysylajTaniej.pl (9października)
Modyfikacji ulegały tylko i wyłącznie przedziały wagowe i teraz przesyłka do 5kg kosztuje tyle samo co wcześniej do 20 kg. Tak jak pisałem wcześniej cena przesyłki zależna jest od nie tylko wagi ale też wymiarów przesyłki usług dodatkowych oraz od wybranego sposobu doręczenia itp parametrów.
greg (12 października)
Portal Wysyłaj taniej.pl - proszę nie robić z kogoś idioty ( bo macie brak argumentów), Usług dodatkowych w przypadku tych paczek które dałem jako przykład (załącznik w poprzedniej wiadomości) Nie było, Wymiary są w tym samym przedziale cenowym, adres ten sam waga ta sama. Tak więc Proszę nie wciskać komuś kitu i się nie tłumaczyć w ten sposób że nawet mało rozgarnięta osoba by zauważyła że jest coś nie tak z wycenami paczek. Skoro nie zmieniły . Pierwsza wiadomość Portalu Wysyłaj taniej: " Nie zmienialiśmy cen od kilku lat mimo, że ceny w firmach kurierskich zmieniały się kilka razu w roku.: Druga odpowiedz WysyłajTaniej " Modyfikacji ulegały tylko i wyłącznie przedziały wagowe i teraz przesyłka do 5kg kosztuje tyle samo co wcześniej do 20 kg" WIĘC PROSZĘ MI WYJAŚNIĆ ZMIENIŁY SIĘ CENY CZY NIE!!! Kolejny przykład że WysyłajTaniej próbuje tak zmanipulować by opinia się nie pojawiła. Tak więc po raz kolejny Proszę OPINEO.pl o opublikowanie mojej opinii ponieważ Wysyłaj taniej nie ma argumentów na to że ceny nie poszły do góry a jedynie ściemia i to prosto w oczy. Taka postawa tym bardziej powinna być upubliczniona - niech użytkownicy się dowiedzą z kim mają doczynienia. No chyba że Opineo jest tak rzetelne jak nasi posłowie i urzędnicy - oczywiście jestem daleki obrażania serwisu OPINEO. OPINEO.pl Proszę zakończyć tą farsę! Dziękuje i pozdrawiam
WysylajTaniej.pl (13 października)
Tak jak pisałem wcześniej modyfikacji ulegały tylko i wyłącznie przedziały wagowe i teraz przesyłka do 5kg kosztuje tyle samo co wcześniej do 20 kg.
WysylajTaniej.pl (13 października)
Pana opinia dotyczy: Szybkości działania serwisu 5 - brak faktów potwierdzających taką ocenę. Serwis działa bardzo szybko, Łatwości obsługi aplikacji 5 - brak faktów potwierdzających taką ocenę. - proszę o wskazanie problemów z obsługą aplikacji. Możliwości śledzenia paczki 5 - brak faktów potwierdzających taką ocenę możliwość śledzenia paczki jest w pełni i automatyczna. Łatwości kontaktu z biurem 5 - brak faktów potwierdzających taką ocenę skoro nie kontaktował się Pan z BOK.
greg (19 października)
Czyli teraz WysyłajTaniej szuka innych argumentów za wszelką cenę by moja opinia się nie pokazała publicznie zarzucając mi ilość przyznanych punktów - dałem po 5 na każdą opcje. - MAM DO TEGO PRAWO I TAKA JEST MOJA OPINIA - nie dałem punktów 1 tylko 5 czyli nie stwierdzam że usługa WysyłajTaniej jest zła ani że jest wspaniała -czego domaga się ode mnie chwytając się wszelkich sposobów WysyłajTaniej. Jest to wymuszanie opinii i blokowanie wolego słowa i wypowiedzi. Ta dyskusja zaczyna byś co najmniej śmieszna. TWIERDZE DALEJ STANOWCZO ŻE MOJE ZARZUTY CO DO CEN SĄ SŁUSZNE I POTWIERDZONE DOWODAMI W ZAŁĄCZNIKU - USŁUGODAWCA NIE UDOWODNIŁ ŻE JEST INACZEJ - po raz kolejny proszę o publikację opinii. Co do " brak faktów potwierdzających taką ocenę skoro nie kontaktował się Pan z BOK." - kolejne kłamstwo ponieważ się kontaktowałem !!! - albo WysyłajTaniej ma taki "burdel" u siebie że nie wie z kim rozmawia albo po raz kolejny nawet nie sprawdzając pisze co mu jest wygodne!!! Niestety Zaczynam powoli myśleć że opineo to jedna wielka ściema! - szkoda
WysylajTaniej.pl (20 października)
Brak faktów potwierdzających opinię dyskwalifikuje jej wiarygodność. W wynikach cząstkowych podawana wartość jest zaniżona co ma na celu tylko i wyłącznie oczernienie firmy. Nie przedstawiono żadnych faktów co do oceny cząstkowej czyli: Szybkości działania serwisu Łatwości obsługi aplikacji ,Możliwości śledzenia paczki, Łatwości kontaktu z biurem.
greg (21 października 2015 )
"Brak faktów potwierdzających opinię dyskwalifikuje jej wiarygodność" - chyba w Państwa rozumieniu i pisania bzdur i ściemiania co do faktów!!! Przedstawiłem dowody co do cen że są wyższe niż były kilkanaście tygodni wcześniej I TO ZNACZNIE. Co do polecenia serwisu NAPISAŁEM ŻE nie polecam wYSYŁAJ tANIEJ PONIEWAŻ CENY POSZŁY DRASTYCZNIE W GÓRĘ I SĄ NA TO DOWODY W ZAŁĄCZNIKU. Natomiast poziom usług świadczonych przez Wysyłaj taniej określiłem według mnie na piątkę (5) - MAM DO TEGO "ZASRANE" PRAWO I NIKOMU NIC DO TEGO a zwłaszcza WysyłajTaniej - takie jest moje zdanie i opinia w tej sprawie. Dlaczego nic nie wspominacie o tym jak kilka razy wystawiłem wam bardzo dobrą opinię i tego nie negowaliście i teraz też cisza. - Ja odpowiem bo jak jest biało to jest super ale jak zaczyna być czarno to za WSZELKĄ CENĘ trzeba to obalić bo jest to wam nie na rękę.!!! NIE MA M CZASU NA TAKIE BZDETY I UŻERANIE SIĘ Z NIEŻETELNYM SERWISEM WYSYŁAJ TANIEJ. PROSZĘ WKOŃCU ADMINISTRATORA O ZAKOŃCZENIE TEJ BEZSENSOWNEJ DYSKUSJI I WYDANIE WERDYKTU OSOBY TRZECIEJ PO WERYFIKACJI PRZEDSTAWIONYCH DOWODÓW. PROSZĘ STWIERDZIĆ KTO MA RACJĘ PONIEWAŻ JA SWOJE PRZEDSTAWIŁEM A WYSYŁAJ TANIEJ MOIM ZDANIEM NIE WNOSI NIC NOWEGO TYLKO ZA WSZELKĄ CENĘ OSZUKUJĄC CHCE PODWAŻYĆ OPINIĘ. - PROSZĘ SAMEMU OCENIĆ I POINFORMOWAĆ O DECYCJI. Dziękuje
greg (21 października)
A może tak będziemy dyskutować z WysyłajTaniej kilka lat i nigdy opinia się nie pojawi

Nasza Polska rzeczywistość.
WysylajTaniej.pl (22 października)
Brak faktów potwierdzających opinię dyskwalifikuje jej wiarygodność. Opinia nie rzetelna pisana celem oczernienia serwisu.
greg (23 października)
No i tak będziemy pisać w nieskończoność - SUPER A gdzie wasze argumenty na temat podwyżki cen - a raczej kontra argumenty - Nic, WysyłajTaniej nie odpowie bo ICH NIE MA !!! Ceny zostały w cwany sposób znacznie podniesione i to są fakty potwierdzone.
Ciąg dalszy nastąpi jak coś odpiszą