Dodaj do ulubionych

Biustonosz sportowy push up

11.11.15, 22:46
Istnieją w ogóle takie? Zwykle sportowe staniki paskudnie mnie splaszczają a potrzebuje jakiegoś. Możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: Biustonosz sportowy push up 11.11.15, 23:48
      Nie spotkałam się z push upem sportowym, bo stanik sportowy musi trzymać biust z każdej strony - od góry także.
      Wg mnie najlepszy Panache Sport bo ma uformowane usztywnione miseczki, trzyma i nie spłaszcza Przy nim polecany tak mocno Shock absorber wg. mnie wypada cienko bo przykleja biust do ciała spłaszczając go i nie trzyma tak dobrze, bo ma miękkie miseczki. Przymierz Panache.
      • niitka1 Re: Biustonosz sportowy push up 12.11.15, 08:59
        ja bardzo polecam biustonosz sportowy z etam. nawet przy małym biuście bardzo dobrze wygląda. jedyny minus że jest lekko usztywniany i niestety nie przepuszcza za bardzo powietrza.
    • alpepe Re: Biustonosz sportowy push up 12.11.15, 09:56
      Moja córka (13) ma takie ustrojstwo z wyjmowanymi miseczkami, nie podwyższa i powiększa nie wiadomo jak, ale i nie spłaszcza. Kupiła w newyorker bodajże.
    • kolina01 Re: Biustonosz sportowy push up 13.11.15, 13:11
      Ja też polecam panache sport. SUper podtrzymuje i nie spłaszcza. Ja wolę wersję z fiszbiną (lepiej piersi wygladają, fiszbina jest w nim wygodna, nie przeszkadza), choć ostatnio pojawiła także wersja bez fiszbin.
      Jedyny mankament to cenasad
    • gwen_s Re: Biustonosz sportowy push up 13.11.15, 16:47
      z HM są po 99,90 fajne staniki, one nie są push up, ale przy dobrze dobranym rozmiarze (nie za małym) nie spłaszcza piersi w ogóle, a trzyma rewelacyjnie. Ma regulację zapięcia z tyłu przy czym nie rozciąga się na szerokosć to kolejna zaleta. Często one są w promo online.
      Jedyny mankament, że są raczej na mniejsze piersi, średnie ew, duże już się nie zmieszczą bo własnie wyjdą górą...
      • lawia77 Re: Biustonosz sportowy push up 13.11.15, 21:22
        www2.hm.com/pl_pl/productpage.0297544002.html
        • gwen_s Re: Biustonosz sportowy push up 13.11.15, 22:18
          www2.hm.com/pl_pl/productpage.0293181002.html
          tych z opisem push up nie miałam, te przeze mnie zalinkowane tak smile
    • joana.mz Re: Biustonosz sportowy push up 13.11.15, 21:42
      widziałam dzisiaj taki stanik w NewYorker
      • alfa36 panache sport 15.11.15, 15:14
        Gdzie kupujecie panache sport? Jak z ich rozmiarówką? Nie mam możliwości przymoerzenia, bo w okolicach sklepu z takowymi nie ma. Mogę zaryzykować przez net, ale czy trafię z rozmiarem? Normalnie noszę 75 e.
        • gabilu Re: panache sport 15.11.15, 19:12
          Ja kupiłam przez internet. Była super promocja w jakimś sklepie i udało mi się go zdobyć za 120zł. Też nie wiedziałam jaki rozmiar powinnam kupić. Spojrzałam na ich tabelki z rozmiarami. Pomierzyłam się i.....zaryzykowałam. mybra.pl/Jak-sie-mierzyc-w-biuscie-chelp-pol-107.html Poczytaj jak poprawnie się pomierzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka