renatas4 20.09.04, 14:12 Czy którach z mam kupowała body tej firmy przez internet od Piotr_451? Na zdjęciach body wyglądaja b. ładnie, jaka jest ich jakość, czy dobrze się noszą, piorą itp. CZy nie ma problemów z dostawą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Body firmy "Marcinkowski" 20.09.04, 17:56 kupiłam w normalnym sklepie bluzeczkę marcinkowski, dobrze się nosi i materiał dobrej jakośći, ale kupiłam też, nie przymierzajac na oko do córci, majteczki tej firmy, i... porażka, b. wąska gumeczka, choć duży rozmiar. Niestety, o dostawcy z allegro nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Body firmy "Marcinkowski" 20.09.04, 20:00 Tak, kupowałam u tego Allegrowicza, bardzo szybki kontakt, szybka przesyłka, a body bardzo fajne: bardzo dobra bawełna, wzornictwo śliczne, Bardzo polecam też u tego Pana body białe z prążkowanej bawełny, są rewelacyjne, całe lato używał mój dzieciak takich bez rękawków, są naprawdę znakomite. Jeśli akurat nie ma ich na aukcji proszę zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: Body firmy "Marcinkowski" 20.09.04, 21:35 Hej! Ja też polecam Kupowałam ja i moje dwie kolezanki-bardzo dobra jakość,niska cena,profesjonalny kontakt Jedyna moja uwaga to to,że warto brać większe rozmiary-są zaniżone.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
olunia75 Re: Body firmy "Marcinkowski" 21.09.04, 16:11 Także polecam tego allegrowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaijulia Re: Body firmy "Marcinkowski" 21.09.04, 18:56 Hej Body są świetne, piorą się bez problemu, troszeczkę wyciągają jak to bawełna ale to nic nie szkodzi; w noszeniu i nakładaniu też super; ja kupowałam nie ma żadnych problemów ani z dostawą ani z pieniędzmi; polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Body firmy "Marcinkowski" 21.09.04, 20:41 hej, kupilam kiedys w ALMIE, bo byly w promocji za 7 czy 8zl, wiec cena zachecajaca. najpierw kupilam 2 sztuki, a po kilku dniach pobieglam po nastepne, bo okazaly sie swietne kupuje je do tej pory i musze przyznac, ze to jedne z najlepszych jakie mialysmy aha, tylko niebieskie nam strasznie farbuja pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
alan101 Re: Body firmy "Marcinkowski" 21.09.04, 23:12 Białe z prążkowanej bawełny są świetne (po pierwszym praniu się troszeczkę kurczą, ale potem już nic się nie dzieje), są też śpiochy z kaftanikami (kolorowe) i biała bielizna (podkoszulki, kalesony dziecię ce) i inne. Polecam. U nas body białe kosztuje ok. 6 zł. (sklepy Juta). Odpowiedz Link Zgłoś
anawu Re: Body firmy "Marcinkowski" 22.09.04, 01:17 Witaj, Ja też kupowałam u tego Allegrowicza i mogę go polecić. Szybka dostawa, bez żadnej pomyłki przesłał kolory i nadruki, o które prosiłam. Body są fajne, ale jeśli spodziewasz się grubej, mięsistej bawełny to się rozczarujesz. Owszem materiał jest przyjemny - ale jest to cieniutka bawełenka z tendencją do rozciągania. pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
monikamamaemilki Re: Body firmy "Marcinkowski" 23.09.04, 14:38 Witaj ja kupuję u Pana Piotra ale już nie przez Allegro tylko z jego ofert ze strony www.ciuszki.webpark.pl jest szeroka oferta więcej niż na allegro polecam body "Antek" i "Kacper" białe jak już ktoś pisał też suuper nie rozciąga się nie kurczy Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: Body firmy "Marcinkowski" 25.09.04, 07:40 Ja też polecam. Kupowałam od Pana Piotra i przez Allegro i przez Webpark i nigdy się nie zawiodłam. Boy faktycznie z cieniutkiego materiału ale nic się nie rozciąga, nie odbarwia, napy się nie wyrywają. Kupowałam serię Antek, Kacper i Jaś. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: Body firmy "Marcinkowski 25.09.04, 07:41 Ja też polecam. Kupowałam od Pana Piotra i przez Allegro i przez Webpark i nigdy się nie zawiodłam. Boy faktycznie z cieniutkiego materiału ale nic się nie rozciąga, nie odbarwia, napy się nie wyrywają. Kupowałam serię Antek, Kacper i Jaś. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
anuska25 Re: Body firmy "Marcinkowski 25.09.04, 22:16 jA TEŻ GORĄCO MOGE TEGO pANA POLECIĆ.KUPUJE U NIEGO BOCY, POLECAM TEŻ PIŻAMKI. SĄ sWIETNE. Odpowiedz Link Zgłoś
maugerka Re: Body firmy "Marcinkowski" 28.09.04, 10:34 Kupowałam i teraz też mam zamiar kupić. Body są bardzo fajne, z milutkiej bawełenki. Piorą się dobrze, nie rozciągają się, mają dobrą rozmiarówkę. Dostawę miałam po dwóch dniach od przesłania pieniążków na konto pana Piotra. Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
renatas4 Re: Body firmy "Marcinkowski" 28.09.04, 11:07 Dziękuję wszystkim za oponie, kupiłam body i piżamkę, bardzo fajne i w dobrej cenie, szybka dostawa. Polecam www.ciuszki.internetdsl.pl Odpowiedz Link Zgłoś