magia Re: Jaka gra dla 5-6 latki? 17.12.15, 12:08 Planszówka? Super Farmer Make & Break Wilki i Owce typu Zgadnij Kto to Fauna (jesli da sie jeszcze kupić) Dobble Story cubes Jungle speed Pedzące Żółwie (ale nei wiem czy nie za dziecinna już) już mozna Ticket to Ride itd. komputer / konsola Rayman gry Lego Little Big Planet Przeszukaj wątki, mnóstwo tego bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
agus1976 Re: Jaka gra dla 5-6 latki? 17.12.15, 13:17 Dla 5-6latki to polecam: na refleks: Dobble Halli Galli Speed cups pozostałe: Pędzące żółwie Kang-a-roo Żółwie z Galapagos - z pomocą rodziców przy mnożeniu wyników z kości Super farmer, Rancho Uno - zawsze i wszędzie Duszki Budowa zamku - jeśli lubi gry typu memo Odpowiedz Link Zgłoś
paulette Re: Jaka gra dla 5-6 latki? 17.12.15, 13:25 dobble! hali gali farmer jenga Odpowiedz Link Zgłoś
mia_lipiec Re: Jaka gra dla 5-6 latki? 17.12.15, 13:44 moja 5latka gra w Nogi Stonogi, Pędzące Żółwie, Monoplo Junior, Story Cubes, Tangramy, planszówki różne, np Drabiny i Węże z Pony; na święta dostanie Duszki i Hej hej ok tyle że my mamy na stanie jeszcze 3latka więc wybieramy gry w które może z nami próbowac grać albo przynajmniej nie zniszczyć więc szukamy raczej prostszych Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: Jaka gra dla 5-6 latki? 17.12.15, 13:50 do wspomnianych powyżej dodam: dzieci z carcassonne catan junior loch ness rummikub junior dobre i złe duchy hooop zgadnij kto to kto to był Odpowiedz Link Zgłoś
dron.ka83 Re: Jaka gra dla 5-6 latki? 17.12.15, 14:05 Moja prawie 6 latka lubi chińczyka i rajd z serii Angry Birds, do tego Grzybobranie, na święta dostanie Kotobirynt, operacje i Monopoly junior. Dla młodzego 4 latka kupiałm grę Króliczek Pentliczek-wydała mi się śmieszna-oby warta tych pieniędzy!!! Licze ze obydwoje bedą grać Odpowiedz Link Zgłoś
ajszak Re: Jaka gra dla 5-6 latki? 17.12.15, 17:04 Monopoly junior zgadnij kto to grzybobranie z trefl zwykle planszowka typu chinczyk spadające małpy Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Jaka gra dla 5-6 latki? 18.12.15, 22:55 Mój syn lat 5,5- namiętnie gra z nami w Carcassone, Dobble, lubi też warcaby i szachy ( z tatą, bo ja nie umiem). Odpowiedz Link Zgłoś
eda_79 eda_79 19.12.15, 19:56 Moj prawie 6-latek dostanie Osadnicy z catanu junior. Monopoly junior jest juz dla niego za dziecinne - chce zwykle. Na mikolajki dostal Kotobirynt ale nie chwycilo. W Rummikub tez juz gramy zwykle a nie junior, troche upraszczamy sobie zasady. Lubi tez Farmera, Uno, Dobble, nieraz wracamy tez do Grzybobrania i Pedzacyh zolwi. Lubimy tez Zgdnij kto to, mamy jakas wersje niemarkowa. Na Gwiazdke myslalam tez o Magicznym Labiryncie ale stanelo na Osadnikach Odpowiedz Link Zgłoś