niki36712 26.01.16, 08:21 Na stronie trefl wyprzedaż m.in. aparat kidizoom za 150 zł (oba kolory) gra Polska w budowie za 25 zł Z kodem sk2016 -10% od tych cen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amalota Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 26.01.16, 08:33 Czy u nich mozna obejrzeć tylko rzeczy wyprzedażowe, czy trzeba szukac w całej ofercie? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 26.01.16, 08:38 sklep.trefl.com/pl/sklep/#price[from]=0&price[to]=1105&limit=50&order=name&dir=asc&badge=869 Odpowiedz Link Zgłoś
amalota Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 26.01.16, 08:39 I kod mi nie działa Jak to zrobiłaś, ze Ci zadziałał? Odpowiedz Link Zgłoś
niki36712 Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 26.01.16, 08:50 Rano jeszcze działał, bo odejmowało mi w koszyku. A teraz faktycznie d***... Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 26.01.16, 10:10 Żeby dostać rabat trzeba wypełnić ankietę: trefl.com/serwis-korporacyjny/ankiety/ankieta-satysfakcji-klienta-puzzle-trefl/ Odpowiedz Link Zgłoś
magia Rabat nie łączy się z innymi promocjami 26.01.16, 10:17 Działa tylko na nieprzecenione towary. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 26.01.16, 10:34 Dzięki, Dzień Dziecka mam już z głowy ) Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 27.01.16, 09:29 A co kupiłyście? Na pewno biorę Polska w budowie na prezenty. Nie wiem czy warto, znacie te gry: Look i Family Bingo- nad nimi sie zastanawiam dla domu (mam 2, 4, 6 i 9 latka). Kusi też Steam Park ale to juz inny kaliber Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 27.01.16, 10:03 zakupiłam steam park i puzzle baby. A ta gra polska w budowie to fajna jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 27.01.16, 10:07 ogólnie nie wiem, ale to dla 2 starszych panów więc tak nieco klimatycznie No właśnie nad tym Steam parkiem myślę, drogi ogólnie, a u nas teraz fascynacja Osadnikami, mąż też do Carcassone się przymierza, zastanwiam się czy mieszać i wchodzić z tym parkiem, choć piszą w recenzjach że fajna gra też dla normalnych ludzi nie tylko dla zakręconych graczy Ten Look to aż tak tani nie jest, na necie ceny podobne, a Bingo samo mi się żle kojarzy więc pytanie czy tam coś jest fajnego ponad zwykłe bingo. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 27.01.16, 11:40 JA wzięłam córce ten aparat, gre polska w budowie, baby puzle i bingo. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 28.01.16, 11:09 W końcu kupiłam 2 x polskę, steam park na prezent i bingo dla nas, mam nadzieję, ze te patyczki to coś ciekawego będzie Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 02.02.16, 14:49 Pierwsze zamówienie do mnie dotarło, kolejną pojedynczą rzecz domawiałam dzień póżniej. Ogólnie ok, choć szczerze samą obsługą sklepu jestem zawiedziona. Dostałam tylko jakiegoś maila, że moje zamówienie zostało 'skończone', na moim koncie też taka sama informacja. Żadnych danych dotyczących przesyłki, żadnego maila od kuriera i w sumie nie wiedziałam jak i kiedy czekać. Dziś przyjechał kurier dpd i patrzę a na paczce naklejka że wczoraj próba dostarczenia. Podobno był kolega, ale wczoraj byliśmy w domu cały dzień więc raczej nie dotarł! A w przypadku nieobecności (albo niepodjechania jak się okazuje) muszę po paczkę jechać do dpd czyli 20 km ode mnie. Moim zdaniem to bardzo nieodpowiednie podejście. Teraz czekam na drugą przesyłkę, za 2 dni wyjeżdżam nawet się nie dowiem co z moją paczką się stanie, a jest zapłacona. Ktoś zgłębiał ten temat, mozna jakoś nr przesyłki wydobyć? Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 02.02.16, 17:11 Hej, zdziwiona jestem, bo u mnie obsluga dpd pełen profesjonal. Jeśli masz nr przesyłki to wejdź na chat dpd z googla normalnie. Tam podając konsultantowi dane tj nr przesyłki i adres dostawy załatwisz wszystko, łącznie ze zmianą daty doręczenia, na taką jaka Ci pasuje. Mi kiedys 12dni trzymali paczkę na sortowni zanim dali kurierowi, bo akurat taki termin mi odpowiadał. Można też przez infolinię załatwiać, ale szkoda czasu i kasy Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 02.02.16, 17:18 Ale skąd masz nr przesyłki? Ja mam tylko maila z nr zamówienia że skończone i tyle, nawet nie wiem co to dla nich oznacza skończone. Normalnie raczej w sklepach inetrnetowych piszą dziś nadane itd. a tak to nie wiem co i kiedy. Kurier dpd mi powiedział, że to wcale nieoczywiste że kolejną paczkę nadali dpd, bo może mają umowę z kilkoma firmami. I ja mogę napisać do dpd, że czekam na przesyłkę z Trefl i oni mi znajdą tę przesyłkę bez podawania nr? Jak dla mnie dziwna procedura jeśli chodzi o stronę Trefl Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 02.02.16, 17:19 no wlasnie, jesli cos mi dostarcza DPD to zawsze dostaje sms z info kiedy bedzie kurier a jak mi nie pasuje to moge zmienic w ten sam sposób date dostawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewolajda88 Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 02.02.16, 17:19 Aaa doczytalam, że nie wysyłają z automatu maila z nr przesylki. To chyba bezpośrednio ze sklepem mailowo albo telefonicznie,myślę że podadzą jak wyjaśnisz o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: [Trefl] wyprzedaż gier i vtech 02.02.16, 17:22 I to uważam, że jest słabe, jakiś mail czy sms to obecnie standard, a nie że ja muszę tego pilnować i sprawdzać co i kiedy Odpowiedz Link Zgłoś