aga.t8
17.02.16, 16:47
Drogie Forumowiczki zwracam się z prośbą. W grudniu kupiłam odtwarzacz MP 5 na allegro miał dotrzeć na święta BN, ale przyszedł dopiero 27.12 - produkowany w Chinach. Po otrzymaniu odtwarzacza został włączony i nagle wyłączył się i nie ma możliwości ponownego włączenia. Napisałam maila do sprzedającego na allegro o problemie i poprosiłam o przesłanie dokumentów do zgłoszenia reklamacyjnego. Odtwarzacz odesłałam 18.01 natomiast 25.01 przesyłka była dopiero odebrana z poczty ( do odbioru była od 20.01). Zgodnie z procedurą mają 14 dni na rozpatrzenie reklamacji. Termin rozpatrzenia minął, więc w piątek napisałam maila czy jest jakaś decyzja. W poniedziałek sprzedający odpisał i spytał o numer nadania żeby mógł zlokalizować przesyłkę i koniec..... . W poniedziałek podałam ten numer i czekam ... nie ma żadnej informacji .. czy mam podjąć jakieś konkretne kroki już mnie ten Pan irytuje tak jakby mi łaskę robił .... W piśmie reklamacyjnym napisałam, że chcę nowy towar bądź zwrot pieniędzy. Poradźcie mi co mam z tym zrobić