rosiee Re: Pampers Active Baby - 25.09.04, 01:14 Macie juz jakis doswiadczenia to podzielcie sie nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
fitnessmama Re: Pampers Active Baby - 25.09.04, 09:01 Cześć, Używamy tych pieluszek od kilku dni. Mój Arek siedzi, zaczyna wstawać i skakać, wiec istotne jest dla nas to, żeby nie krępowały malca. Do tej pory jak wiedziałam, ze bedzie zabawa, to ubierałam mu Active Fit, ale one są drogie. Te Active baby to taka pośrednia wersja miedzy zwykłymi a tymi fit. Mają wąski wkład ale naprawdę bardzio chłonny, rzepki nie są niestety na rozciągliwej taśmie ale n takiej cienkiej fizelinkowej, dzięki temu nie kaleczą brzuszka ani nóżek (mojego synka zwykłe nie kaleczyły, ale synka mojej siostry, który jest bardziej masywny tak) Te nowe pieluszki są też bardzo ładne, mają dodatkowy wzorek na całej pieluszce, ale nie zmienia on niestety zasiusianiu. Generalnie są O.K. za jumbo pack 80 szt rozm 4 zapąłciłam w Carrefour 49 zł Podrawiam, lemona1 Odpowiedz Link Zgłoś
lemona1 sorki, wysłałam z konta Iwony 25.09.04, 09:04 sorki, wysłałam z konta Iwony. Fitnessmama to moja siostra, która nie ma kompa - sprawdzałam jej pocztę Pozdrawiam, lemona1 Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: Pampers Active Baby - 25.09.04, 13:38 Brałam udział w konkursie Pampers'a i wygrałam próbki pieluch, a więc czekam, jeśli będą ok na pewno się z Wami tą wiadomością podzielę Pozdrawiam Edyta. Odpowiedz Link Zgłoś
monix123 Re: Pampers Active Baby - 26.09.04, 00:18 Ja sobie baaaaardzo chwalę, jak dla mnie i mojego dziecka są SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
adria1977 Re: Pampers Active Baby - 26.09.04, 00:49 A moim zdaniem niczym szczegolnym nie roznia sie od poprzednich, tamte byly chyba nawet ciut wygodniejsze. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś