kamire12 18.06.16, 21:27 na wyjazd nad morze, która: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malowanka06 Re: torba wakacyjna 18.06.16, 21:52 a kto ją ma nosić? Forum zakupy czy ty? Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: torba wakacyjna 18.06.16, 22:38 Jak forum to zadna. Nawet nie wiedzialam, ze ma wyjazd nad morze kupuje sie inna torbe od tych noszonych na codzien. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: torba wakacyjna 18.06.16, 22:48 chyba nie sadzisz ze jadac do takiego Sopotu kupuje sie pierwsza lepsza torbe w Tesco np...? Jesli Sopot to w ostateczności trzecia.jesli jakas mało znana nadmorska pipidówka to kazda ze zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
lovisa10 Re: torba wakacyjna 18.06.16, 23:56 Moje typy to pierwsza i trzecia. Ja akurat preferuję większe, bo musi zmieścić się w nich i picie i jakieś okrycie dla mnie i dziecka - zmarzlaki jesteśmy, i jeszcze drobne zakupy - pamiątki czy coś tam, bo zakładam, że to nie ma być torba na plażę? Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka101 Re: torba wakacyjna 19.06.16, 10:22 Podoba mi się trzecia. Co to za firma? Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: torba wakacyjna 19.06.16, 20:37 dzięki za odp. tak to torba na spacer, po południu na plaże itp. na plażę mam większą. ma do niej wejść portfel, telefon, picie, ewentualnie ręcznik, aparat, czasem swetr mój czy syna. i tak mam inną torbę na wyjazdy wakacyjne niż do pracy na codzień. dwie pierwsze torby to zalando, dwie ostatnie szyte na zamówienie w sklepie manashop lub dawanda- firma "mana mana" Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: torba wakacyjna 21.06.16, 16:46 w sopocie ostatnio przemalowali barierki, nie sądzę żeby pasowała, nawet jako kontrast.... Odpowiedz Link Zgłoś
oasis331 Re: torba wakacyjna 21.07.16, 23:34 Podbijam. Ja również od dłuższego czasu szukam torby tego typu. Niestety, jak do tej pory, bezskutecznie... Odpowiedz Link Zgłoś