Dodaj do ulubionych

Piekarnik z funkcją pary elektrolux

09.07.16, 20:46
Zastanawiam się nad zakupem. Są tańsze - plus steam , w których wodę leje się na spod piekarnika i droższe do pojemnika umieszczonego w gorze. Warto? I które są lepsze?
Obserwuj wątek
    • marittka76 Re: Piekarnik z funkcją pary elektrolux 10.07.16, 08:37
      Ja mam pojemnik u góry.
      Korzystam głównie do pieczenia z funkcją pary mies i ryb, wychodzą cudownie soczyste. Polecam.
      Raz korzystalam z funkcji 100% pary, przy przygotowywaniu warzyw, ale potem wycieranie ścianek piekarnika, z tej wody, mnie dobilo, wole to robic w garnku, mniej czyszczenia. Chociaz koleżanka podsunela mi ostatnio myśl, aby wlaczyc na chwilkę opcje tradycyjnego pieczenia np. 200C - cala woda sama wyparuje.
    • zajacowna Re: Piekarnik z funkcją pary elektrolux 10.07.16, 15:00
      Ja mam piekarnik elektrolux z fukcja gotowania na parze. Pare razy koZystalam. Działa to fajnie. Po użyciu tej funkcji nie ucieram piekarnika. Otwieram i pozwalam mu wyschnąć.
      • kate70 Re: Piekarnik z funkcją pary elektrolux 10.07.16, 18:12
        Czy możesz mi podać typ piekarnika, albo chociaż czy wodę nalewasz na spód czy do pojemnika przy pokrętłach. Nie wiem na co się zdecydować. Pozdr.
        • zajacowna Re: Piekarnik z funkcją pary elektrolux 13.07.16, 08:10
          Ja wlewam koło "pokręteł"- sterowania elektronicznego.i sama jakimś tam kanalikiem zlatuje na dół do do pojemnika. Model postaram sie znaleźć. Ale moj piekarnik ma juz hmm ok 5 lat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka