Dodaj do ulubionych

Trwałe spodnie

21.09.16, 23:43
Czy ktos moze polecic? Tylko nie dla przedszkolaka a dla mezczyzny. Co jakis czas przewija sie problem spodni dla maluchow do zabaw podlogowych, u nas dzieci nie niszcza tej czesci garderoby tak jak malzonek. Sieciowkowe (Zara, Kappahl) czy noname przecieraja sie na udach i kieszeniach, pekaja na szwach oraz nie na szwach tez. Ostatnio rozpadly sie 3 pary (dzinsy, chinosy i bojowki), wszystkie kupione w ostatnim polroczu, a jedne niecale 2 miesiace temu, no i znow droga przez meke, bo on zakupow nienawidzi, przez internet nie chce zamawiac i musze wysluchiwac narzekania. A moze to nie wina kiepskich spodni tylko meza?
Obserwuj wątek
    • olesia301 Re: Trwałe spodnie 22.09.16, 08:45
      Kurde, to co on robi? Sporty ekstremalne? smile

Mojemu trafiłam w TX maxx - Bulgari czy jakoś tak - takie miękkie dżinsy, nosi non stop (chyba schowamsmile )
      A on też nienawidzi zakupów a jak już idzie to portki godzinę mierzy.
      • k_linka Re: Trwałe spodnie 22.09.16, 17:24
        Nie wiem co robi, gdyz robi to w robocie... Podobno czasem musi sie gdzies wczolgac albo schylic.... Ale sporty ekstremalne to to nie sa
        • patatajowa Re: Trwałe spodnie 22.09.16, 17:32
          znaczy powiniem miec spodnie tzw.robocze do tego celu.
    • patatajowa Re: Trwałe spodnie 22.09.16, 09:06
      jesli przecierają sie na udach i pękaja na szwach to moim zdaniem po prostu sa za małe i za bardzo opięte.
      • k_linka Re: Trwałe spodnie 22.09.16, 17:25
        Nie, to na pewno nie jest kwestia opietosci, rozmiar ok a fason zawsze luzny. Malzonek by z domu nie wydzedl w opietych spodniach...
    • kanna Re: Trwałe spodnie 22.09.16, 12:35
      k_linka napisała:
      A moze to nie wina kiepskich spodni tylko meza?

To ZAWSZE jest wina męża wink
      Spróbuj z większymi o jeden rozmiar.
    • afroddytta Re: Trwałe spodnie 22.09.16, 17:11
      Moj ma duzo Gapa i wydają mi sie niezniszczalne, niestety wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka