Dodaj do ulubionych

prezent dla kolegi dziecka

07.10.16, 10:28
Chciałabym prosić o sugestie, co fajnego w cenie do 50 zł mogę kupić dla chłopca na 7 urodziny? Nie znam dziecka, ale myślałam, by kupić coś ciekawego, co nie jest "stare", by była szansa, że tego nie ma, a nawet jak ma, to i tak się ucieszy.
Obserwuj wątek
    • eesti_2005 Re: prezent dla kolegi dziecka 07.10.16, 12:53
      Mój syn tydzień temu miał 7 urodziny. Od kolegów dostał m.in. lego, transformersa, nerfa i jakiś pistolet na żelowe kulki (które rosną w wodzie). Wszystkie prezenty trafione.
      • serwenta Re: prezent dla kolegi dziecka 08.10.16, 15:25
        A mogłabyś napisać coś więcej o tym pistolecie na kulki? Chociaż firmę, żebym mogła poszukać w necie co to takiego?
        • eesti_2005 Re: prezent dla kolegi dziecka 08.10.16, 18:42
          Coś w tym stylu zabawicdziecko.pl/mp5-karabin-na-dwa-rodzaje-amunicji-pistolet-p-289.html . Tu widać dokładniej, jak się robi te kulki archiwum.allegro.pl/oferta/xstormer-575-xploderz-pistolet-na-kulki-zelowe-i4758712571.html .
    • monikaj21 Re: prezent dla kolegi dziecka 07.10.16, 13:36
      U mojego 7 latka i jego kolegów króluje lego. Z mniej popularnych prezentów - właśnie zamówiliśmy dla kolejnego kolegi koszulkę piłkarską z imieniem w Decathlonie (koszt ok 40 zł za koszulkę i nadruk).
      • eesti_2005 Re: prezent dla kolegi dziecka 07.10.16, 13:59
        Tylko jeśli gra w jakiejś drużynie, to pewnie ma klubową koszulkę ze swoim imieniem. Tak przynajmniej jest u nas.
      • serwenta Re: prezent dla kolegi dziecka 08.10.16, 15:30
        Właśnie o takie mniej popularne prezenty mi chodziło, dzięki, pomysł z koszulką ciekawy smile
        • mini_em Re: prezent dla kolegi dziecka 08.10.16, 20:29
          u nas jest lego ninjago, star warsy pod różnymi postaciami, nerfy, różne rzeczy do składania np. tekturowe samoloty, samochody skręcane jakimiś śrubkami, minecraft (są do tego też ksiązki , t-shirty oprócz samej gry), dla piłkarza mogą być np. getry czy strój..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka