kotiki 03.11.16, 16:08 dziewczyny są kody na sklep online ? dostałam informację na sklep stacjonarny a niestety za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: tchibo rabaty kody? 16.11.16, 00:17 Dziś (środa) - 30 % od cen regularnych, ale na obniżowne tez wchodzi Buty z przechowalni (już lekko obniżone) kupiłam za nieco więcej niż połowa ceny wyjściowej. Odpowiedz Link Zgłoś
feresska Re: tchibo rabaty kody? 16.11.16, 00:31 Nie wiem jakim cudem Ci wchodzi.. dodając rzecz z przecen w koszyku się cena nie zmienia. Jedynie na produkty nie przecenione działa. Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: tchibo rabaty kody? 16.11.16, 09:55 Dokładnie. Też próbowałam i wchodzi tylko na pełną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
milenunia Re: tchibo rabaty kody? 16.11.16, 10:33 wchodzi na niektóre przecenione np na ten garnek Odpowiedz Link Zgłoś
flably Re: tchibo rabaty kody? 16.11.16, 11:00 Wydaje mi się że wchodzi z działu Przeceny ale już z tych akcji typu Święto niskich cen itd. już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: tchibo rabaty kody? 16.11.16, 12:52 Kupiłam buty i słuchawki douszne z Vaderem, zaraz po północy. Rabat nie wszedł mi natomiast na przecenioną szczotkę dla psa, oraz na żaden z dwóch pasków w pełnej cenie. Trzeba próbować. Na słuchawki dalej teraz wchodzi - sprawdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś