Dodaj do ulubionych

Gdzie dokupić kolczyk

14.12.16, 08:39
Czy i gdzie można dokupić kolczyk?
Córka zgubiła jeden na basenie, a bardzo je lubiła. Kiedyś czytałam że można dokupić, ale które firmy to umożliwiają?
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: Gdzie dokupić kolczyk 14.12.16, 09:09
      Chyba nie ma znaczenia, które firmy to umożliwiają, tylko, czy umożliwia to firma, która wyprodukowała zgubiony kolczyk? Napisz/zadzwoń i zapytaj.
    • patatajowa Re: Gdzie dokupić kolczyk 14.12.16, 09:21
      Żadne.tak jak nie dokupisz jednego buta.
      Potrzebny ci kolczyk JAKIEJKOLWIEK firmy czy jakiejs konkretnej?
      • corrina_f1 Re: Gdzie dokupić kolczyk 14.12.16, 09:24
        Ja kiedyś zgubiłam absolutnie ukochany z limitowanej serii Swarovskiego i nie było szans na dokupienie, na dodatek tej serii już wtedy nie było w sklepach, więc musiałam trochę przepłakać stratę sad
        • magda1104 Re: Gdzie dokupić kolczyk 16.12.16, 21:11
          Właśnie już nie pamiętam jaka firma, to był prezent córka nosiła je już 5 lat.
          Co zrobić z 1 kolczykiem?
          • patatajowa Re: Gdzie dokupić kolczyk 16.12.16, 21:24
            no to jak chciałas dokupic jak juz nie pamietasz jaka to firma??? albo ja czegos nie zrozumiałam w pierwszym poscie? wink
            wyrzuc albo sprzedaj w skupie złomu szlachetnego jesli był ze srebra czy złota. akurat na czekolade bedzie...
          • okoani Re: Gdzie dokupić kolczyk 17.12.16, 14:24
            Przejść się do lokalnego złotnika i zapytać czy byłaby możliwość dorobienia podobnego? Ew. jeśli rodzaj kolczyka to umożliwia, to przerobić go na zawieszkę do naszyjnika lub na charms`a?
            • magda1104 Re: Gdzie dokupić kolczyk 18.12.16, 00:19
              Dzięki tez mi taka opcja przyszła do głowy
      • b.bujak Re: Gdzie dokupić kolczyk 16.12.16, 21:35
        patatajowa napisała:

> Żadne.tak jak nie dokupisz jednego buta.

są firmy sprzedające buty pojedynczo...
        • patatajowa Re: Gdzie dokupić kolczyk 16.12.16, 21:40
          jakie?
          • b.bujak Re: Gdzie dokupić kolczyk 17.12.16, 13:33
            patatajowa napisała:

> jakie?

a jaki rodzaj buta potrzebujesz?
            • patatajowa Re: Gdzie dokupić kolczyk 17.12.16, 15:03
              żadnego nie potrzebuję, nie wiedziałm ze sa takie sklepy które sprzedaja po jednym bucie. jakie to sklepy?
              • b.bujak Re: Gdzie dokupić kolczyk 17.12.16, 16:10
                patatajowa napisała:

> żadnego nie potrzebuję, nie wiedziałm ze sa takie sklepy które sprzedaja po jed
                > nym bucie. jakie to sklepy?

użyłam określenia firmy;
                istnieją jeszcze w naszym kraju zakłady produkujące buty; jeśli skontaktujesz się bezpośrednio z taką fabryką lub firmowym sklepem można złożyć zamówienie specjalne;

oprócz tego pojedyncze buty różnego gatunku można kupić na przykład na allegro;

rozejrzyj się wokół a zobaczysz, że nie wszyscy potrzebują butów w parach.... to jest spora grupa klientów, niestety;
                • patatajowa Re: Gdzie dokupić kolczyk 17.12.16, 16:57
                  tego nie musisz mi uswiadamiac, zdaje sobie sprawe.
                  na zamówienie specjalne mozna zrobic pewnie prawie wszystko. pytanie tylko czy jest sens i czy skórka za wyprawke....firmy produkujace buty na zamówienie zapewne robią je dla klientów którzy mają specjalne potrzeby ze wzgl na wielkość stóp czy ich choroby. osoba po amputacji nogi nie robi butów na zamówienie tylko kupuje pare i zakłada jeden lub w 90% przypadków obydwa-drugi na proteze.
    • emily.1 Re: Gdzie dokupić kolczyk 16.12.16, 21:20
      Córka zgubila z apartu i tez nie można nigdzie dokupić. Podobno kruk mial kiedys taka opcje, ale c zy ma dalej to nie wiem.
      • krasulas Re: Gdzie dokupić kolczyk 16.12.16, 22:11
        Kruk
        Kiedyś dawał 30% na kolejną parę...wymagali paragonu czy też spr na karcie klienta
        Mnie udało się dostać 40%.... córka w basenie zgubiła...ale teraz...po 3 latach nie wiem czy oferta aktualna...
    • nglka Re: Gdzie dokupić kolczyk 19.12.16, 02:14
      Poszukaj rekodzielnikow, wykonujacych bizuterie handmade. Wyslij wyrazne zdjecia na maila, dodaj adnotacje jaki to material, zapytaj o mozliwosc i wycene, badz polecenie kogos z branzy, kto moglby sie tego podjac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka