corrina_f1 20.12.16, 11:02 Wczoraj o 11:00 zrobiłam zamówienie, nie było możliwości paczkomatu ani odbioru osobistego (punkty odbioru zawalone po sufit), więc wybrałam opcję najtańszą - pocztex za 6,90. 10 min temu przyszedł kurier z przesyłką. Można ? Można Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju_mi Re: Muszę pochwalić Empik.com 20.12.16, 11:30 A mnie własnie empik.com podpadł. W piątek zrobiłam zamówienie z odbiorem osobistym. Zamówiony film miał dotrzeć 21-22.12. do salonu. Przed chwilą weszłam na konto w empik.com żeby zobaczyć czy zamówienie jest już skompletowane, a tam jakby nigdy nic dostawa zmieniona na 23-27.12! Nikt mnie nie raczył poinformować ani mailem ani choćby smsem. Oczywiście film potrzebuje na Wigilię, bo miał być prezentem dla syna. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-rzeszow Re: Muszę pochwalić Empik.com 20.12.16, 22:06 Ja tak miałam w zeszłym roku, że zamówiona książka dotarła po świętach. Na przeprosiny dostałam jakiś bon (chyba na 10 zł). A książki nie odebrałam, bo już nie potrzebowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Muszę pochwalić Empik.com 20.12.16, 12:58 ja tam też empik chwalę ile to tanich płyt nakupiłam u nich Odpowiedz Link Zgłoś
qamyczeq Re: Muszę pochwalić Empik.com 20.12.16, 15:19 A u mnie podobnie jak u ju_mi. Zamówiłam z odbiorem osobistym, termin odbioru wyznaczony na 21-22 grudnia, a już kolejnego dnia - wprawdzie dostałam mail'a - termin odbioru zmienił się na 27-28.12. A po świętach to ja już zamówionego towaru nie będę potrzebowała... Odpowiedz Link Zgłoś
alexalexa Re: Muszę pochwalić Empik.com 20.12.16, 16:32 Ja też z tych zadowolonych z empik.com. zamowilam klocki magnetyczne, których nie mieli. przysłali kod na 20% na większość kategorii poza elektronika i agd, kod działał na przecenione i łączył się z innymi promocjami. Tym sposobem wszystkie prezenty mam z logo empik 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
izaa777 Re: Muszę pochwalić Empik.com 20.12.16, 18:22 Uuuwielbiam empik!! To mój ulubiony sklep internetowy. Kupuję tam od lat i NIGDY mnie nie zawiedli. Kupuję dużo drobnej elektroniki, dużo później muszę reklamować i zawsze oddali pieniądze, nigdy nie mieli zastrzeżeń. Mam do nich ogromne zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
areola82 Re: Muszę pochwalić Empik.com 20.12.16, 20:55 i ja również chwalę w tym roku. Zamówiłam w piątek po południu, w poniedziałek rano klocki były u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś