Dodaj do ulubionych

Littlest Pet Shop LPS

17.02.17, 19:24
Dobry wieczór smile

Wiecie może, czy można gdzieś jeszcze kupić stare figurki LPS? Córeczka mnie męczy, a interesuje ją tylko kilka kształtów. A może Wy macie na sprzedaż, po dzieciach? Szukamy takich kształtów:

https://1.bp.blogspot.com/-h0b1bQXO-g8/WKc-vthIPlI/AAAAAAAAGmM/Tf_UP2MJRj4ICsx00JDg6ilfrFRRe4m5ACLcB/s400/lps%25E2%2599%25A5.png

Jeśli macie, piszcie proszę w komentarzach lub na e-mail: modelka345@gmail.com
Pozdrawiamy cieplutko
Obserwuj wątek
    • edyta_32 Re: Littlest Pet Shop LPS 17.02.17, 19:42
      To sa juz dosyc drogie pet shopy. Samego Doga ostatnio sprzadalam za 70 zl.
      • beverlyja90210 Re: Littlest Pet Shop LPS 17.02.17, 21:05
        To sa te z tych filmików na YT?one osiągają zawrotne kwoty po 100zl za figurkę hehe moja tez chciała jakiegoś Logana ale jej wytłumaczyłam ze sa za drogie i o dziwo zrozumialasmile
        • jessica2525 Re: Littlest Pet Shop LPS 18.02.17, 08:50
          Dziewczyny a skąd wiecie, które są te za stówke, a które za 5 zł? 😉 bo ja nie ogarniam jak to jest, że niektóre idą za grosze, a niektóre takie drogie
          Jest jakaś strona internetowa czy coś?
          • iberka Re: Littlest Pet Shop LPS 18.02.17, 11:10
            aż zajrzałamdo pudełka LPS mojej Zosi i mamy 4 zwierzaki z 5, które są wyżej na zdjęciach. Tak , to stare pet shopy, które dostałyśmy i już kilka razy chciałam je wyrzucić smile)))). Ale skoro, to takie skarby, to niech sobie będą tongue_out
            • edyta_32 Re: Littlest Pet Shop LPS 18.02.17, 11:32
              Moja corka petshopy dostala od siostrzenicy ktora je kupila z 7 lat temu. I ta sa wlasnie skarby smile
              • iberka Re: Littlest Pet Shop LPS 18.02.17, 12:26
                Te nasze pierwsze kupowane były 9/10 lat temu , jeszcze nawet w ciąży nie byłam hehe. Zosia dostała całe pudło figurek + domek i nie pozwala wyrzucić wink tylko dokupuje kolejne zwierzęta
                • beverlyja90210 Re: Littlest Pet Shop LPS 18.02.17, 20:02
                  One sa popularne dlatego ze sa to.postaci z takich filmików /bajek bardzo popularnych na YT.Chyba nazywają sie "Zakręceni" możecie sobie zobaczyc,i te akurat LPS które tam występują sa takie drogie.
                  • beverlyja90210 Re: Littlest Pet Shop LPS 18.02.17, 20:03
                    To tacy LPS-owi celebrycismileMysle ze autorka wątku wie o co chodzi bo akurat o te konkretne najbardziej jej chodzilo
    • mamusia_fasolki Re: Littlest Pet Shop LPS 19.02.17, 11:54
      Autorka wątku prowadzi blog mojswiatlps.blogspot.com/2016_03_01_archive.html i po forach próbuje skupować lub zbierać te co lepsiejsze pet shopy wink
      • bo1515 Re: Littlest Pet Shop LPS 19.02.17, 12:34
        tak myślałam od początku że pewnie chce za grosze odkupić od tych nieświadomych
      • iberka Re: Littlest Pet Shop LPS 19.02.17, 12:50
        hehehe, uwielbiam takie ukryte " dziecko bardzo chce " big_grin
        • sonrisa06 Re: Littlest Pet Shop LPS 19.02.17, 13:13
          Od początku tak myślałam, że to próba wyłudzenia od nieświadomych.
          Myślałam, żeby zgłosić wątek do usunięcia, ale może lepiej żeby został, ku przestrodze,
          • bbkk Re: Littlest Pet Shop LPS 20.02.17, 09:43
            O wlasnie. Ja nie wiedzialam a teraz juz wiem smile
    • stara.mostowiakowa Re: Littlest Pet Shop LPS 19.02.17, 13:18
      Moja córka ma te wszystki pet shopy. Od dawna się nimi nie bawi i jest gotowa je sprzedać. Jaką cene proponujesz?
      • stara.mostowiakowa Re: Littlest Pet Shop LPS 19.02.17, 20:08
        Nasza modelka już się chyba nie pojawi na tym forum. Zorientowała się że tu nie kupi 'starych figurek po dzieciach' po 5 czy 10 złotych. smile) swoją drogą wy się dziewczyny marnujecie, powinnyscie być detektywami.
        • little-15 Re: Littlest Pet Shop LPS 20.02.17, 00:23
          Warto wcześniej sprawdzić co się sprzedaje..

Miałam dwa przypadki:

- znalazłam w domu okolicznościowe 2 zł., stwierdziłam, że włożę je do portfela i wydam. Wcześniej jednak zajrzałam na allegro a tam wartość każdej z 2 zł. to ponad 50 zł.!

- na szybko wystawiłam książki po dzieciach, nawet pomyślałam przez moment, żeby sprawdzić wcześniej allegro, ale zabrakło czasu.. gdy dwie osoby, w odstępie pół godziny, spytały o jedną konkretną książkę z pakietu wystawionych 50 postanowiłam jednak sprawdzić i okazało się, że ta jedna pozycja jest warta 100 zł. podczas gdy ja cały pakiet wystawiłam za 50 zł.
          Swoja droga gdyby się nie zaczęli dopytywać o ta jedna i kupili cały pakiet nawet bym się nie zorientowała wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka