biedronka195 04.07.18, 22:01 Gdzie można kupic mebelki dla lalek Barbie, nie muszą być oryginalne , zestawy z Ikei mamy. Polećcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falcon_eye Re: Mebelki dla lalek Barbie. 04.07.18, 22:21 Trudny temat. Do tej pory nie znalazłam źródła mebelków i akcesoriów dla Barbie które: a) nie są z tandetnego, różowego plastiku b) mieszczą się w budżecie przeciętnej matki i/lub kolekcjonerki. Ale żeby było jakkolwiek konstruktywnie: - na allegro w kategorii Mebelki dla Lalek zdarzają się zestawy w ładnych kształtach, które można przemalować farbą w sprayu - na Etsy jest kopalnia hand made mebelków, ale ceny po przeliczeniu na PLN wychodzą prawie jak 'dorosłych' mebli - sporo drobnych akcesoriów jest na alliexpres Zależy czego szukasz i dla kogo (ja szukam do własnej kolekcji). Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka195 Re: Mebelki dla lalek Barbie. 05.07.18, 10:32 Szukam dla 7 letniej córki , na razie znalazłam tylko plastikowe - różowe na allegro. allegro.pl/uzytkownik/EduCORE_pl?order=m , córka nawet za akceptowała, tylko zastanawiam się jaki jest ten plastik. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Mebelki dla lalek Barbie. 05.07.18, 13:41 A takie? My akurat mamy domek z meblami Kidkraft, ale te z empiku też niczego sobie. www.empik.com/lelin-meble-do-sypialni-zestaw-lelin,p1139714048,zabawki-p www.empik.com/lelin-meble-do-kuchni-i-jadalni-zestaw-lelin,p1139714066,zabawki-p www.empik.com/lelin-meble-do-lazienki-zestaw-lelin,p1139714075,zabawki-p www.empik.com/lelin-meble-do-salonu-zestaw-lelin,p1139714057,zabawki-p Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_mmm Re: Mebelki dla lalek Barbie. 05.07.18, 13:41 Jeszcze tu znalazłam. Kiedyś zastanwiałam się nad tymi Goki www.pirum-holzspielzeuge.de/shop/pl/Domek-dla-Lalek/Akcesoria-do-domkow-dla-lalek Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka195 Re: Mebelki dla lalek Barbie. 05.07.18, 15:34 te z drewna sa za małe dla lalek Barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Mebelki dla lalek Barbie. 05.07.18, 16:22 Te mebelki są za małe dla Barbie , córka ma któryś z zestawów i idealnie pasują dla zwierzątek sylvanian familes . Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: Mebelki dla lalek Barbie. 05.07.18, 20:18 Tak, o te mi chodziło z allegro. One są 'znośne'. Plastik słabszy niż w orginalnych, ale 7-latka już nie powinna połamać przypadkowo. Na pewno w tej cenie trudno znaleźć coś lepszego, dostępnego od ręki. Miałam od tego sprzedawcy zestaw z fioletową sofą, fotelem i kominkiem który przemalowałam i całkiem fajnie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: Mebelki dla lalek Barbie. 05.07.18, 20:20 Na marginesie - zestawy z IKEI to mistrzostwo. Te z allegro będą przy nich jednak wyglądać ubogo. Odpowiedz Link Zgłoś
falcon_eye Re: Mebelki dla lalek Barbie. 06.07.18, 21:20 Znowu ja Właśnie trafiłam przez przypadek na manufakturę z mebelkami www.kolorowe-mebelki.pl Ceny już z wyższej półki, ale całkiem ładne wzory. Odpowiedz Link Zgłoś
beeti137 Re: Mebelki dla lalek Barbie. 07.07.18, 08:59 Mam domek KIDKRAFT, kupiłam córce te mebelki allegro.pl/mebelki-dla-lalek-barbie-salon-kanapa-lawa-fotele-i7371541503.html są super, narożnik po przystawieniu puf jest łóżkiem,wewnątrz pościel, córka jest zachwycona, koleżanki jej też. Meble wyglądają dużo lepiej niż na zdjęciach z aukcji, nie są tandetne. Używamy je kilka od 4 miesięcy i są jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś