Dodaj do ulubionych

wózek dla niemowlaka

21.12.18, 15:21
Cześć, niedługo termin porodu, a ja nadal nie mam wszystkiego dla maluszka. Przede wszystkim brakuje mi wózka i fotelika samochodowego. Nie mogę się na nic zdecydować. Możecie polecić, z własnego doświadczenia firmy, konkretne modele?? A może też sklep, w którym bez obaw wszystko kupię?? Wózki 3w1 mnie nie interesują. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • nena20 Re: wózek dla niemowlaka 27.12.18, 12:10
      Nie polecam, jest tyle sklepów stacjonarnych że akurat zamawianie wózka przez internet to porażka. Ponadto można kupić używki jak nowe.
      • gleana Re: wózek dla niemowlaka 27.12.18, 13:45
        Przejrzyj forum wózkomania.
    • ablacim Re: wózek dla niemowlaka 27.12.18, 21:21
      Kupuje się tam, gdzie najlepsza ofertawink Tylko trzeba mieć wybrany model, żeby wiedzieć czego szukać wink
      Fotelik tylko z testami zderzeniowymi i tylko z pierwszej ręki (chyba że znasz ludzi, którzy go sprzedają i masz pewność, że bezwypadkowy).
      Wózki to szeroki tematwink Ważny jest budżet, potrzeby i oczekiwania. W tej kwestii rzeczywiście najlepiej udać się na wózkomanięsmile
    • aga-ta Re: wózek dla niemowlaka 03.01.19, 12:56
      Wózki używane jak nowe można kupić bardzo często - sama mam swój wciąż czekający na nowego użytkownika... (mutsy urban rider) Jeśli po fotelik to najlepiej do 8* (osiem gwiazdek) - online i stacjonarnie w wielu miastach. Tam na pewno dobrze doradzą. Albo "tyłem.pl"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka