Dodaj do ulubionych

GRACO;BABY DREAMS;MEGGY??????????????

25.10.04, 16:19
Nosze się z zamiarem kupna wózka spacerowego. Chciałabym aby posiadał
mozliwość rozłożenia na płasko, regulowany podnóżek itp. Zastanawiam się nad:
GRACO ULTIMA 2004; GRACO VOYAGER PLUS; GRACO METRO SPORT 2004; WALKER BABY
DREAMS lub MEGGY . wÓZKI ZNAJDUJĄ SIE NA ALLEGRO W BARDZO PRZYSTEPNYCH
CENACH. pROSZE O OPINIE WSZYSTKICH KTÓRZY POSIADALI TE WÓZKI
Obserwuj wątek
    • anma6 Re: GRACO;BABY DREAMS;MEGGY?????????????? 25.10.04, 18:18
      cześc,ja miałam graco voyagera plus i szybko się znim pożegnałam.Był wąski tzn
      siedzisko ,trzeszczał i cały się klekotał po paru miesiącach.Malemu w kurteczce
      było w nim za ciasno.Amortyzacja słaba i absolutnie wózek nie na nasze wyboiste
      drogi.Sprzedałam i kupilam CHICCO PICK UP różnica szalona i jestem bardzo ale
      to bardzo z niego zadowolona.Pozdrawiam Ania
    • kasiuncia25 Re: GRACO;BABY DREAMS;MEGGY?????????????? 25.10.04, 23:04
      Wózek to mój dylemat, jest taki wybór ze bez waszych rad sie nie obejdzie.
      Wszystkie sa ślizne i producenci zachwalaja je jak tylko mogą tylko ile w tym
      prawdy i który sie sprawdzi. Pomocy!!!
      • zula2003 Re: ....BABY DREAMS 26.10.04, 23:39
        kupilam ten wozek <walker> we wrzesniu, na razie sprawuje sie dobrze
        moja coreczka ma 20 m-cy , kupilam bo idzie zima,a wiadomo jak wygladaja zakupy z tak malym dzieckiem, ma dosc duze kola ( choc pompowane sa najlepsze na zime- przetestowalam sama) , tacki bardzo przydatne, choc z poczatku wydawalo mi sie ze to bedzie zbedne, duzy kosz na zakupy. szybkie rozkladanie siedziska, i cena przystepna
        nr gg
        4136689 w razie pytan, uprzejmie sluze
    • marcel_i_mama Re: GRACO;BABY DREAMS;MEGGY?????????????? 27.10.04, 12:10
      ale ja się ostatnio naszukałam spacerówki... Przetestowałam chyba wszystkie
      możliwe modele i zdecydowałam się na baby dreams model smart.
      Graco odradzali mi nawet sprzedawcy w kilku sklepach, chociaż wydają sie fajne,
      wygodne i ceny mają całkiem ok, to podobno zawodne i klekoczą. Mi zależało żeby
      spacerówka miała jedną rączkę i składała się jak parasolka. Taki wózek
      znalazłam tylko z inglessiny, mi się bardzo spodobał, ale nie rozkłada się na
      płasko i dla mojego męża jest zbyt delikatny.
      Baby dreams jest ok. Fajnie się prowadzi, jest przestronny, ma duży kosz,
      estetyczny wygląd. Tylko jest troche zabawy ze składaniem, mimo że producent
      zapewnia o prostym składaniu w rączce. Waga przyzwoita. Nie zamało i nie za
      dużo - 11kg. Ale ja go właściwie nie wnoszę. Ogólnie wózek jest w porządku i
      cena niczego sobie- 485zł.
      Zobacz na stronę www.calineczka.pl oni mają chyba wszystkie możliwe wózki i
      ceny hurtowe.
      pa
    • magda9976 Re: BABY DREAMS 04.11.04, 08:58
      Podciągam ten wątek wyżej, ponieważ sama stoję przed wyborem spacerówki dla
      mojej 15 m-cznej Oli. Ja chyba się zdecyduję na Baby Dreams Smart lub Travel
      Gdyby ktoś jeszcze miał coś do dodania na temat wózków baby dreams to będę
      wdzięczna za wszelkie uwagi

Pozdr.
      Magda
      • almerka1 Re: BABY DREAMS 04.11.04, 10:29
        zajrzyj na stronkę
        www.wszystko.dla.dziecka.pl
        znajdziesz tam nie tylko wózki ale tez wszystkie inne rzeczy potrzebne dla
        dziecka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka