Dodaj do ulubionych

smartwatch dla 8 latka

07.08.20, 12:30
Da sie kupic sensowny smartwach dla 8 letniego dziecka w cenie ok 100 pln?

Syn chcialby miec funkcje krokomierza, jesli chodzi o moje preferencje to lokalizator... reszta funkcji wlasciwie bez znaczenia wiec nie szukam mega wypasionego modelu tylko czegos co w miare dziala, jest intuicyjne w obsludze i nie wiesza sie/nie zepsuje po tygodniu...

Obserwuj wątek
    • lussi24 Re: smartwatch dla 8 latka 06.11.20, 13:43
      Fajne smartwatche dziecięce ma firma Garett i znajdzie się coś do 100zł także polecam
    • nikoru Re: smartwatch dla 8 latka 12.11.20, 23:19
      Skopiuję moją wypowiedź z innego wątku:
      Kupiłam moim dzieciom smartwatche na urodziny i żałujemy. W tej chwili szukamy smartbandów pod choinkę...
      Nasze smartwatche mają kiepską baterię (trzyma jeden dzień), słabo przez nie słychać i rozmawiać. Lokalizator to "pic na wodę" - u nas odległość różniła się nawet o kilometr. Jakość zdjęć masakryczna.
      Żeby smartwatch spełniał jakąkolwiek inną funkcję oprócz zegarka musi mieć włożoną kartę telefoniczną. Ze względu na powyższe wady dzieci wolą jednak używać telefonu.
      Dodam tylko, że nie kupiliśmy drogiego modelu, dokładnie ten: allegro.pl/oferta/smartwatch-dla-dzieci-zegarek-gps-lokalizator-8802326923?snapshot=MjAyMC0wOC0xNFQxOToyMjo1OS41NTZaO2J1eWVyOzVjYzRhMGQ5NDI3NTQxM2Y1NjI4M2M4N2YwMzM1OWIyZDMyMDlkMGIyZjNiNjcyMzZlZGZlYmE1YWIyYzkwNGY%3D
      Synowi bardzo zależało właśnie na krokomierzu. W opisie aukcji jest, w zegarku nie ma. Albo może mój mąż nie znalazł, ale raczej radzi sobie z gadżetami... Nie reklamowaliśmy, ale uczciwie informuję.
    • amy.rose Re: smartwatch dla 8 latka 30.03.22, 08:40
      Poszukaj po serwisach aukcyjnych uzywanych smartwatchy z Huawei, są dobre i zmieszczą sie w tej cenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka