politea25 12.11.04, 11:34 Witam wszystkich, zw względu na powtarzające się ciągle reklamy pewnych sklepów informuję, że posty tego typu będą usuwane bez informowania osoby, która rzeczoną reklamę umieściła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coronella Re: Od Moderatora 12.11.04, 12:50 ja popieram, i dziekuje. Zamiast porad, dostaje sie odpowiedzi- wejdz do mojego sklepu ta kupisz najtaniej. Troche denerwujące. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaska NARESZCIE! 12.11.04, 16:44 tEŻ goraco popieram, bo mnie to strasznie denerwuje!!!!! zwłaszcza ostatnio tak sie porobiło. Człowiek nigdy nie wie czy to reklama sklepu czy naprawde ktos ci dobrze radzi. aska Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Do Moderatora!!! 12.11.04, 18:40 politea, przepraszam, ze sie wtrącam w Twoją pracę. Ale bądz proszę konsekwentna. To forum przestaje być tym, czym powinno! Skoro napisałas post, ze będziesz kasować, to kasuj! Nie trzeba być moderatorem, żeby zauważyć: post: ŁÓŻECZKO GDZIE KUPIĆ??? Autor: winniczka1 Data: 06.10.2004 12:10 autorzy odpowiedzi i reklamy: mikka75 - sklep Pozytywka kasia 25000 - Świat Dziecka I na końcu kolejna prośba o nieumieszczanie reklam, która pozostaje bez echa. Kasuj. Odpowiedz Link Zgłoś
politea25 Re: Do Moderatora!!! 12.11.04, 19:58 Dziękuję bardzo za zwrócenie uwagi. Na razie wycięłam posty dot. "Calineczki", bo takowe kilkakrotnie się pojawiły; autor w/w postów nie zareagował na zwróconą uwagę - a raczej zareagował w sposób wiadomy... umieścił reklamę w kolejnych postach. Do następnych "kwiatków" przejdę w miarę płynnie i również je usunę. Czekam na odzew przede wszystkim samych autorów. Odpowiedz Link Zgłoś
politea25 Re: Do Moderatora!!! 12.11.04, 20:03 A i jeszcze jedno. Pewnie dla jednego reklamą jest to..., a dla drugiego jest co innego. Dla mnie ewidentnym przykładem reklamy jest: "W naszym sklepie znajdziesz łózeczka takich firm jak Drewex, Klupś, Pali, Gluck, Vox, Bebejou oraz całą wyprawkę dla niemowlaka.... Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: Do Moderatora!!! 12.11.04, 22:33 politea25 napisała: > A i jeszcze jedno. Pewnie dla jednego reklamą jest to..., a dla drugiego jest > co innego. > Dla mnie ewidentnym przykładem reklamy jest: > "W naszym sklepie znajdziesz łózeczka takich firm jak Drewex, Klupś, Pali, > Gluck, Vox, Bebejou oraz całą wyprawkę dla niemowlaka.... To akurat zrozumiałe.Ewidentna reklama)) Forum "edziecko zakupy" niejednokrotnie pomogły mi, gdy szukałam czegoś dla synów (ot, chociażby dziś butów na zimę). Jeśli wiec zapytam, gdzie można kupić...i ktoś mi odpowie, to będzie to uznane za reklamę? Jeśli tak, to forum traci sens. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Od Moderatora 12.11.04, 22:44 dziewczyny, nie wpadajmy w paranoje! We wszystkim trzeba zachować zdrowy rozsadek. Oczywiście, wiele osób ma swoje ulubione sklepy w których robi zakupy, i je reklamuje. Ale to da sie wyczuc. Uczciwe porady "z doświadczenia" jakos inaczej brzmią niż narzucanie się w kazdym wątku z radami- zajrzyj do sklepu, tam znajdziesz super wybór! albo- super wozek, bez wad, doskonaly!!a kupisz go tylko w sklepie XYZ!! Ostatnio tu zaroiło się od takich porad. Kto często czyta forum, ten wypośrodkuje. Ale kto wchodzi tu poraz pierwszy, szukając pomocy, raczej zagubi się w tym wszystkim. Nawet pytajac o nazwe sklepu, gdzie mozna kupic cos, czym jestes zainteresowana, pewnie chcialabys dostac nazwy sklepów gdzie już ktos kupował, gdzie jest tanio, które się sprawdziły, a nie te, których przedstawiciele akurat czytaja forum. Bo taką samą informacje możesz uzyskać ze zwykłej przeglądarki internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś