26.01.05, 17:35
Czy ktos uzywa wózka tej firmy?? Ma bardzo ciekawe rozwiazania techniczne
tzn. jak dla mnie jest tam zebrane wszystko co było potrzebne z kilku wózków
i cena bardzo przystepna. Najwazniejsze, ze stelaz po złożeniu ma bardzo małe
wymiare (w porównaniu z innymi wózkami - w tym moim upatrzonym dotą Deltimie
ocusie). Podobaja mi sie dwa modele PIOTRUS www.tutek.pl/esklep.php?
show=produkt&prodid=11&prodnazw a=PIOTRUŚ&zdjecie=2&opis=2 i TOM
www.tutek.pl/esklep.php?show=produkt&prodid=9&prodnazwa=TOM. Co
sadzicie ??
Obserwuj wątek
    • anna_lu Re: TUTEK 18.04.05, 15:36
      wyciągam. Bardzo proszę o opinię na temat tych wózków.
      • zuzanna29 Re: TUTEK 18.04.05, 22:10
        to był chyba jeden z pierwszych wózków jakie oglądałam (w firmowym sklepie na
        Pradze)... szczerze żałuję, że od razu sie na niego nie zdecydowałam - co
        prawda teraz "jeździmy" emmaljunga ale do tej pory sebek lukas koloru
        czerwonego nie moze mi wyjsc z glowy :o)) (to ten uniwersalny na paskach) - ja
        wybralabym uniwersalny (teraz tez mam taki) bo na dluzej starczy - chodzi mi o
        niska spacerowke, do ktorej nawet dwulatek wejdzie sam bez problemu a do tej
        wyzszej, ktora jest u Toma lub Piotrusia to tak latwo nie wskaoczy i potem
        bedzie kolejny wydatek :o)) - to sa bardzo dobrze zrobione wozki ! - i
        najwazniejsze maja bawelniane wykonczenie i mnostwo gadzetow (np. moskitiere) -
        POLECAM !
    • alojw Re: TUTEK 19.04.05, 12:22
      Kupiliśmy z mężem dla naszego synka wózek Piotruś. Znalazłam go sobie w Smyku,
      ale że tam kosztował ok. 800 zł to kuiliśmy go w sklepie firmowym w Markach. Po
      2 miesiącach użytkowania zaczął strasznie skrzypieć stelaż oraz popuszczały w
      nim nity. Przy oddawaniu wózka do reklamacji usłyszeliśmy, że ten typ tak ma a
      pozatym to czego można się spodziewać za takie pieniądze, tak nam powiedziała
      pani z osługi sklepu. A przecież w smyku nie kosztował tak mało. Zresztą nie
      kupowałam ceny tylko wózek. Więc lepiej się zastanów nad wyborem Piotrusia, mi
      się on bardzo podobał, ale niestety teraz nie jestem zadowolona.

Pozdrawiamy,
      Wiola i Gabryś
      www.gabriel.bobasy.pl/
      • anna_lu Re: TUTEK 20.04.05, 09:10
        hm.. może TOM bedzie lepszy, bo cena wyższa smile kurde, to teraz jestem w kropce. Podobają mi sie te wózeczki, a najbardziej ich funkcje w połączeniu z ceną. I dodatkowo ja chcę gondolkę. Nie wiem czemu się tak uparłam. A obejrzeć TUTKA na zywo nawet nie mam gdzie, bo mieszkam w Bełchatowie - najbliższy sklep z TUTKAMI w Łodzi, ale niestety akurat nie małą Piotrusia ani Toma sadsad
        • alojw Re: TUTEK 21.04.05, 08:23
          Wózki Tutka mają też w Smyku. Więc może gdzieś bliżej masz Smyka, żeby
          obejrzeć. A co do gondolki to faktycznie w Piotrusiu jest super, gdyż jest duża
          i głęboka. Teraz na zastępstwo pożyczyłam wózek implastu i gondola jest do
          niczego. Zbyt mała i płytka. A duża gondola to wygoda dla niemowlaczka bo ma
          więcej miejsca.
          Pozdrawiamy,
          Wiola i Gabryś
          • anna_lu Re: TUTEK 21.04.05, 14:45
            U mnie w Smyku niestety nie ma. Chyba jednak zdecyduję sięna tego Tutka tylko jeszcze nie wiem czy Piotrus czy Tom. Ma fajne funkcje a poza tym kupując jakikolwiek innny wózek, tez nie bedę miała gwarancji, że się zaraz nie popsuje. Albo jeszcze pomyślę nad Deltimem fokusem, ale jakoś mało funkcjonalny mi sie wydaje
            • alojw Re: TUTEK 21.04.05, 21:11
              Jeżeli nie zależy ci na skórzanych paskach do bujania to wybierz model Tom.

Wiola
              • anna_lu Re: TUTEK 26.04.05, 14:53
                Uff, po długich namysłach złozyłam zamówienie. Padło na Piotrusia, ze względu na przekładaną rączkę, paski i pokrowiec na nózki w standardzie. Wszystko razem będzie mnie kosztowało 840zł (wózek, torba, adapter i fotelik)
    • alojw Re: TUTEK 26.04.05, 15:19
      Ja właśnie swój odebrałam wczoraj po naprawie i dzisiaj znów aczyna
      skrzypieć!!! A tak mi się podobał ten wózek. Teraz żałuję, że go wybrałam, ale
      mam nadzieję, że może tobie będzie lepiej służył.

Pozdrawiamy,
      Wiola i Gabryś
      • zuziarozia Re: TUTEK 26.04.05, 15:45
        Mi podobasie triko2 bardzo łądnie wygląda , niestety nie mam mozliwości go
        zobaczyć w realu, jeśli ktoś miałby okazję widzieć lub użytkuje ten wózek
        bardzo proszę o opinię www.tutek.pl/esklep.php?
        show=produkt&prodid=5&prodnazwa=TRIKO%202 podałam link.
        pozdrawiam

• anna_lu Re: TUTEK 18.05.05, 12:28
        Dzisiaj odebrałam zamówiony wózeczek Tutka - Piotrusia. Śliczny ten wózeczek. Sprawdziłam wszystko - nic na szczęście nie skrzypi. Mam nadzieje, że trafił mi sie dobry egzemplarz. Wygląda na dobrze wykonany. No i jestem mile zaskoczona, bo wózeczek sie rózni od tego, co pisze na stronie producent. Hamulce ma z tyłu i przodu - zastanawiałam się jak to bedzie przy przekładanej rączce ( na stronie było podane, ze tylko z tyłu ) no i w spacerówce sa pasy bezpieczenstwa (a tego mi było żal, bo w TOMie były, ale on nie miał przekładanej raczki). teraz tylko czekam na pasażera...
        • malgocha6 Re: TUTEK 18.05.05, 15:46
          Ja zakupiłam model Max - full opcja.
          Również czekam na pasażera, a wózek jest superowy.
          • anna_lu Re: TUTEK 18.05.05, 15:51
            Świetne te wózeczki są, no nie?? Oj, jaka ja jestem zachwycona. Śliczne, a do tego bardzo funkcjonalne. Jak dla mnie to po prostu był jedyny wózej, który łaczył w sobie te funkcje, które pojedynczo występowały w innych karocach. Jednej tylko funkcji mi w nim brakło - podnoszonego oparcia w gondoli - ale jakoś da się przezyć..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka