kafreen 21.02.05, 20:01 Kochane Mamy, czy któraś wie, gdzie (w sklepie, na internecie) można dostać pościel do kosza wiklinowego? Chodzi mi o prześcieradełko, ochraniacz na kosz i baldachim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pdubno Re: pościel do kosza wiklinowego 21.02.05, 21:22 mysle ze tutaj znajdziesz wszysko czego potrzebujesz, sprzedawca jest bardzo kontaktowy www.waldin.pl/dodatki.htm pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wallis Re: pościel do kosza wiklinowego 22.02.05, 16:09 Ja dokupiłam materac do kosza wiklinowego , jak i prześcieradło na gumkę w Mothercare. A na pościel to za wcześnie dla takiego maluszka. Myśmy mieli do tego "kosza" taki śpiworek, ale nie polski rożek usztywniany (np. Gluck), tylko mięciutki jak śpiworek, z trójkątnym kapturkiem na rzep u góry, więc można było go rozpiąć. Na pewno widziałam takie w Świecie Dziecka w W-wie. Pasował idealnie i był śliczny. A baldachimu nie mieliśmy. Pozdrawiam...maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
kafreen Re: pościel do kosza wiklinowego 22.02.05, 21:12 Ogromniaste dzięki za odpowiedź! Mothercare! Że też nie przyszło mi to do głowy! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś