Dodaj do ulubionych

Deltim Quick

22.04.05, 14:25
A co sądzicie o tych wózkach? Cena dobra i nawet nieżle się prezentuje
Obserwuj wątek
    • oliwe Re: Deltim Quick 23.04.05, 10:26
      Też mam takie zdanie i byłam zdecydowana ale powstrzymała mnie informacja
      sprzedawcy, że już go nie produkują. Zastanawia mnie dlaczego?
      Może awaryjność, może Chicco ich pozwało o podrabianie, bo Quick to imitacja
      2003 trio, a może właśnie podrabiają nowszą wersję Chicco CT. 01 trio - wózek
      oparty na tej samej zasadzie lekkiego wózka trójfunkcyjnego, w który zmieniono nieco
      stelaż. Tamten miał cienkie, kanciaste rurki a ten zaokrąglane, wyglądające na solidniejsze.
      Gdyby ostatnia wersja mojego gdybania była prawdziwa to kupiłabym taki wózek
      wyprodukowany przez deltima i pewnie o połowę tańszy ( chicco kosztuje ponad
      2000), bo to jedyny wózek który spęłniałby funkcję lekkiej spacerówki.
      Wszystkie inne mogą być spacerówkami tylko dla najmłodszych dzieci i szybko
      trzeba je wymieniać na lekkie parasolki.
    • aagulek Re: Deltim Quick 23.04.05, 18:16
      witam, a my juz kupilismy mimo ze chcielismy pozniej bo termin mam na 3 lipca,
      ale wlasnie info o wycofaniu sie z produkcji mnie zmobilizowala i tak w wawie
      nie moglismy znalezc kompletu w normalnym kolorze, nie podobal nam sie czerwony
      jaki zostal w calineczce; dzwonilam do deltimu mowia ze im sie zwyczajnie nie
      oplaca, iles tam czesci do produkcji sprowadzali z Wloch, skonczyly sie i nie
      robia i juz, nie szukam drugiego dna, moze i byl wadliwy ale zakladam ze nie,
      sa tez plusy, mamy gwarancje roczna a na podstawie umowy miedzy kupujacym a
      sprzedajacym 2 lata - o czym nie mowia ale tak jest ze wszystkim zakupami
      wogole, dla mnie niczym specjalnym od chicco sie nie rozni, a niemal w kazdym
      sklepie slyszalam ze chicco jest dosc awaryjny, oczywiscie oprocz sklepu
      chicco wink, z rozpoznania rynku to chyba jedyny model parasolki ze wszystkim,
      mozna jeszcze kupic chicco chyba inglesine i chyba peg perego...ale o ile
      drozsze? zycze udanych decyzji, pozdrawiam,Agnieszka 30tc
      • kwap25 Quick za 799 zł 24.04.05, 10:39
        Witam !
        Mam do sprzedania Deltim Qiuicka za 799 zł to jest cena za kompletny wozek
        (czyli spacerowka - parasolka, gondole i fotelik samochodowy), wozek jest
        oczywiscie nowy, posiada paragon fiskalny drukowany w dniu wysylki i karte
        gwarancyjna z 12 miesieczna gwarancja z wpisana date przypuszczalnego
        dostrczenia.
        Zdjecia moge wyslac na e-mail.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka