Dodaj do ulubionych

wozek bebecar

29.04.05, 21:57
czesc dziewczyny, co sadzicie o wozkach firmy bebecar? bo wlasnie sie
zastanawiam czy bedzie to dobry zakup?
Obserwuj wątek
    • marchefka27 Re: wozek bebecar 29.04.05, 22:44
      Ja nie wypowiem sie w swoim imieniu, bo jeszcze nie mam swojego wózka. Ale moja
      kolezanka uzywa juz 2 lata bebecar style AT i jest bardzo zadowolona. Tyle ze
      wozek jest ciezki i ona nie dawala rady wciagac go na pietro do windy i musiala
      kupic na samotne spacery (bez meza) lekka spacerówkę, ktora juz nie daje
      takiego komfortu i dla dziecka i dla osoby prowadzącej.
      Generalnie moja kolezanka jest bardzo zadowolona i polecała mi ten wózek.
      • dorota53 Re: wozek bebecar 30.04.05, 07:51
        To prawda nie nalezy on do najlzejszych ale to wszystko zalezy czy masz dostep
        do winy, przyjazna komunikacja (metro, itp. Ja tez uzywalam ten wozek (Bebecar
        Grand Style)i bylam bardzo zadowolona, ciezki ale solidny i wytrzymaly. Po
        jakims czasie dokupilam u importera w firmie Godex w W-wie kola popmowane (ta
        klasyczna wersja miala takie biale), jednak komfort jazdy na pompowanych
        oponach bez porownania. Jak maly mial niecaly roczek przenioslam sie na
        spacerowke-parasole, ale z Bebecara korzystalam jeszcze dlugie miesiace, bo
        maly zasypial poprzez uporczywe bujaniesmileOgolnie polecam wozki tej firmy.
        • ella751 Re: wozek bebecar 01.05.05, 10:53
          dzieki wam dziewczyny smile, wczoraj bylam w sklepiku i jeszcze raz je ogladalam
          i to chyba bedzie najlepszy wybor.... troche ciezki ale za lekki mi sie nie
          sprawdzi bo tu gdzie mieszkam (nowe osiedle) nie ma drogi utwardzonej tylko
          piaskowa, i czesto na wypady za miasto sie wybieramy i mma nadzieje ze po
          urodzeniu Kubusia nic sie nie zmieni wink pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka