ella751 29.04.05, 21:57 czesc dziewczyny, co sadzicie o wozkach firmy bebecar? bo wlasnie sie zastanawiam czy bedzie to dobry zakup? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marchefka27 Re: wozek bebecar 29.04.05, 22:44 Ja nie wypowiem sie w swoim imieniu, bo jeszcze nie mam swojego wózka. Ale moja kolezanka uzywa juz 2 lata bebecar style AT i jest bardzo zadowolona. Tyle ze wozek jest ciezki i ona nie dawala rady wciagac go na pietro do windy i musiala kupic na samotne spacery (bez meza) lekka spacerówkę, ktora juz nie daje takiego komfortu i dla dziecka i dla osoby prowadzącej. Generalnie moja kolezanka jest bardzo zadowolona i polecała mi ten wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota53 Re: wozek bebecar 30.04.05, 07:51 To prawda nie nalezy on do najlzejszych ale to wszystko zalezy czy masz dostep do winy, przyjazna komunikacja (metro, itp. Ja tez uzywalam ten wozek (Bebecar Grand Style)i bylam bardzo zadowolona, ciezki ale solidny i wytrzymaly. Po jakims czasie dokupilam u importera w firmie Godex w W-wie kola popmowane (ta klasyczna wersja miala takie biale), jednak komfort jazdy na pompowanych oponach bez porownania. Jak maly mial niecaly roczek przenioslam sie na spacerowke-parasole, ale z Bebecara korzystalam jeszcze dlugie miesiace, bo maly zasypial poprzez uporczywe bujanieOgolnie polecam wozki tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ella751 Re: wozek bebecar 01.05.05, 10:53 dzieki wam dziewczyny , wczoraj bylam w sklepiku i jeszcze raz je ogladalam i to chyba bedzie najlepszy wybor.... troche ciezki ale za lekki mi sie nie sprawdzi bo tu gdzie mieszkam (nowe osiedle) nie ma drogi utwardzonej tylko piaskowa, i czesto na wypady za miasto sie wybieramy i mma nadzieje ze po urodzeniu Kubusia nic sie nie zmieni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś