kkkasiaaa1 08.05.05, 16:00 Mam pytanie czy ktoras z mam kupowala w tym sklepie? Chce tam zamowic muzyczny ocean ale zastanawiam sie czy sa wiarygodni. Prosze o jakies opinie i doswiadzenia z zakupow w tym sklepie. Pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyamama Re: sklep internetowy Tani Market 08.05.05, 16:08 sa ok. kupowalam tam karuzele nad lozeczko. moja znajoma tez tam cos kupowala.pozdr. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: sklep internetowy Tani Market 08.05.05, 20:43 Ja tez tam kupowalam-bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcikm Re: sklep internetowy Tani Market 08.05.05, 21:35 I jeżeli jesteś z Warszawy lub okolic, to możesz odebrać u nich osobiście. Ja tak kupowałam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jkwoj Re: sklep internetowy Tani Market 09.05.05, 11:17 Ja też kupowałam. Kilka razy. Czasem trzeba czekać, ponieważ nie mają towaru na stanie. Zawsze odbierałam osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
annakol1 Re: sklep internetowy Tani Market 09.05.05, 19:09 kupowalam kilka rzeczy lezaczek i akcesoria aventu bylam bardzo zadowolona male koszty przesylki szybka dostawa kurierem towar ok duzy wybor Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: sklep internetowy Tani Market 10.05.05, 17:19 Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. Własnie dzis zamówilam i czekam na przesylkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: sklep internetowy Tani Market 10.05.05, 18:01 ja też polecam, wiarygodni i mili. Wszystkie zamówienia zrealizowane ok Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: sklep internetowy Tani Market 11.05.05, 19:17 Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie dostawy kurierem. Dostalam ze sklepu potwierdzenie ze towar wyslano stolica i nr listu, bylo tam rowniez ze mozna sie skontaktowac z kurierem i umowic na godz dostawy. Czy tak robilyscie ? ja sie nie kontaktowalam bo obijetnie mi bylo o ktorej dostane a do tego przez przypadek wykasowalam tego maila, Ciekawe czy bez takiego umowienia sie mi przywiaza paczke. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zuzi1 Re: sklep internetowy Tani Market 11.05.05, 19:45 Możesz spokojnie tam kupować! To wiarygodna i porządna firma, wszystkie towary są ok, szybka dostawa kurierem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: sklep internetowy Tani Market 11.05.05, 20:29 Dzieki za wypowiedzi,wczoraj za mowilam a przed chwila wlasnie byl kurier z przesylka Odpowiedz Link Zgłoś