damscy 17.05.05, 17:57 Jakie buty dla rocznego dzieciaczka? Na lato sandałki? Jakie obuwie w domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bb12 Re: jakie buty 18.05.05, 20:36 Na pewno muszą to być "dobre"i nowe butki. Jeśli kupisz sandałki,to może chodzić w nich również po mieszkaniu.Buty dla dziecka są drogie.Lepiej ograniczyć ilość niż jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: jakie buty 19.05.05, 09:03 polecam Naturino, bardzo duzy wybór butów od sandałków aż po pełne! I ważne jest, żebyś zdecydowała się tylko na nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
iweeek Re: jakie buty 30.05.05, 22:48 Dobre butki dla maluszka na pewno musza mieć sztywny zapiętek, ale wyprofilowany do stópki dziecka (czyli troszkę przechylony do wewnątrz), muszą byc szerokie w paluszkach, musza mieć elastyczną i nieślizgającą się podeszwę i powinny byc wykonane z naturalnych materiałów. Na lato więc najlepsze sandałki, myślę, że najlepszy byłby model z zakrytymi paluszkami - dla takiego maluszka. My dopiero w tym roku kupiliśmy dla naszego synka odkryte paluszki, a ma ponad trzy latka. Od dawna już kupujemy butki Antylopy i jesteśmy bardzo zadowoleni - także ze względu na cenę (bo dla roczniaka kupisz do 80 zł). Jak jesteś z Warszawy to polecam sklep na Tarchominie, przy piekarni Poraje troszkę z lewej strony. A do chodzenia po domu to nadal jestem skołowana bo jedni mówią na bosaka,a inni, że w kapciach. I synek chodzi zimą w kapciuszkach tombut, a latem na boso. Pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
iweeek Re: jakie buty 30.05.05, 22:50 I jeszcze zapomniałam dodać, żeby nie sugerować się certyfikatem zdrowej stopy, bo widziałam kilka bucików oznaczonych tym znakiem i zupełnie nie wiem za co........ Odpowiedz Link Zgłoś