Dodaj do ulubionych

jakie buty

17.05.05, 17:57
Jakie buty dla rocznego dzieciaczka? Na lato sandałki? Jakie obuwie w domu?
Obserwuj wątek
    • bb12 Re: jakie buty 18.05.05, 20:36
      Na pewno muszą to być "dobre"i nowe butki.
      Jeśli kupisz sandałki,to może chodzić w nich również po mieszkaniu.Buty dla
      dziecka są drogie.Lepiej ograniczyć ilość niż jakość.
    • alexsc Re: jakie buty 19.05.05, 09:03
      polecam Naturino, bardzo duzy wybór butów od sandałków aż po pełne! I ważne
      jest, żebyś zdecydowała się tylko na nowe.
    • iweeek Re: jakie buty 30.05.05, 22:48
      Dobre butki dla maluszka na pewno musza mieć sztywny zapiętek, ale
      wyprofilowany do stópki dziecka (czyli troszkę przechylony do wewnątrz), muszą
      byc szerokie w paluszkach, musza mieć elastyczną i nieślizgającą się podeszwę i
      powinny byc wykonane z naturalnych materiałów. Na lato więc najlepsze sandałki,
      myślę, że najlepszy byłby model z zakrytymi paluszkami - dla takiego maluszka.
      My dopiero w tym roku kupiliśmy dla naszego synka odkryte paluszki, a ma ponad
      trzy latka. Od dawna już kupujemy butki Antylopy i jesteśmy bardzo zadowoleni -
      także ze względu na cenę (bo dla roczniaka kupisz do 80 zł). Jak jesteś z
      Warszawy to polecam sklep na Tarchominie, przy piekarni Poraje troszkę z lewej
      strony.
      A do chodzenia po domu to nadal jestem skołowana smile bo jedni mówią na bosaka,a
      inni, że w kapciach. I synek chodzi zimą w kapciuszkach tombut, a latem na
      boso.
      Pozdrawiam smile)
      • iweeek Re: jakie buty 30.05.05, 22:50
        I jeszcze zapomniałam dodać, żeby nie sugerować się certyfikatem zdrowej stopy,
        bo widziałam kilka bucików oznaczonych tym znakiem i zupełnie nie wiem za
        co........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka