andre20 01.08.05, 11:10 Tak jak w tytule postu Wiecie, czy w H&M mają już w sprzedaży jesienne ciuszki dla dzieci? Mieszkam 100 km od najbliższego sklepu i skoro wkrótce wybieram się "w wielki świat" warto zajechać do ich sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariaza Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 11:23 byłam niedawno w W-wie i obleciałam kilka sklepów H&M, ale nie znalazłam ani pół ciuszka dla dzieci. Albo nic nie ma albo mi się na oczy rzuciło. Natomiast w Kappalah i Cubus jest w czym poprzebierać. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 11:47 To zależy jaki rozmiar Cię interesuje, dla najmłodszych są już ciuszki na jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
andre20 Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 12:37 Rozmiar 110, 116. Moja córcia tak szybko rośnie a w H&M maluszkowe ciuszki są najładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 12:44 W tym rozmiarze widziałam tylko super lekkie kurteczki na podpince polarowej z odpinanymi rękawami w kolorach amarantowym, zielonym i turkusowym - wyjątkowo ładne (za 69,90). No i trochę czapek, beretów i rękawiczek. Odpowiedz Link Zgłoś
andre20 Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 12:56 Dzęi pia_ za odpowiedź. Trochę się zmartwiłam, bo liczyłam na większe zakupy (spodnie, bluzeczki z długim rękawem, bawełnianie golfiki albo sweterki). Może do końca tygodnia jakas e-mama wpisze się z lepszymi wiadomościami, a jeśli nie to będę musiała zaopatrzyć się z polskie ubranka przez sieć (zachwalana kiedyś Dziecinada). Pozdrawiam wszystkie e-mamy Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 13:12 W mieście gdzie jest H&M jest na 100% sklep Reserved i to pewnie niejeden. A tam rozmiarówka jest od 110 i swterki na jesień śliczne, kurteczki sztruksowe, lekko ocieplane przecenili ze 119 na 59 zł (kolor różowy oraz petrol), dużo fajnych, bluz, spodni, kangurek. Mi szczególnie spodobała się rozpinana kangurka oraz spodnie w maskujące wojskowe wzory ale beżowo-brudnoróżowe - super! Jeśli jeszcze masz kartę klubu Nokia (może ją otrzymać każdy posiadacz telefonu komórkowego Nokia), to masz rabat 15% na nieprzecenione ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
andre20 Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 13:39 Jeszcze raz dzięki pia_ Jesteś nieoceniona W maju/czerwcu oglądałam w Reserved dziecięce rzeczy, ale szczerze mówiąc nic nie wybrałam (inna sprawa, że nie szukałam intensywnie, bo Mała miała już wszystko na lato). Zobaczę jak się wyrobię z czasem, ale postaram się zajrzeć do obu sklepów. Tak to już mieszkać w mniejszych miejscowościach: z jednej strony (prawie) brak korków i (prawie) wszędzie blisko, z drugiej kiepskie sklepy, mały wybór a ceny porządnych ubrań - wyższe niż w dużych miastach. Trzeba się ratować wypadami w "wielki świat"! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś