Dodaj do ulubionych

jesienna kolekcja H&M

01.08.05, 11:10
Tak jak w tytule postusmile
Wiecie, czy w H&M mają już w sprzedaży jesienne ciuszki dla dzieci? Mieszkam
100 km od najbliższego sklepu i skoro wkrótce wybieram się "w wielki świat"
warto zajechać do ich sklepu?
Obserwuj wątek
    • dariaza Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 11:23
      byłam niedawno w W-wie i obleciałam kilka sklepów H&M, ale nie znalazłam ani
      pół ciuszka dla dzieci. Albo nic nie ma albo mi się na oczy rzuciło. Natomiast
      w Kappalah i Cubus jest w czym poprzebierać.
    • pia_ Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 11:47
      To zależy jaki rozmiar Cię interesuje, dla najmłodszych są już ciuszki na
      jesień.
      • andre20 Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 12:37
        Rozmiar 110, 116. Moja córcia tak szybko rośniesmile a w H&M maluszkowe ciuszki są
        najładniejsze
        • pia_ Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 12:44
          W tym rozmiarze widziałam tylko super lekkie kurteczki na podpince polarowej z
          odpinanymi rękawami w kolorach amarantowym, zielonym i turkusowym - wyjątkowo
          ładne (za 69,90). No i trochę czapek, beretów i rękawiczek.
          • andre20 Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 12:56
            Dzęi pia_ za odpowiedź. Trochę się zmartwiłam, bo liczyłam na większe zakupy
            (spodnie, bluzeczki z długim rękawem, bawełnianie golfiki albo sweterki). Może
            do końca tygodnia jakas e-mama wpisze się z lepszymi wiadomościami, a jeśli nie
            to będę musiała zaopatrzyć się z polskie ubranka przez sieć (zachwalana kiedyś
            Dziecinada). Pozdrawiam wszystkie e-mamysmile
            • pia_ Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 13:12
              W mieście gdzie jest H&M jest na 100% sklep Reserved i to pewnie niejeden. A
              tam rozmiarówka jest od 110 i swterki na jesień śliczne, kurteczki sztruksowe,
              lekko ocieplane przecenili ze 119 na 59 zł (kolor różowy oraz petrol), dużo
              fajnych, bluz, spodni, kangurek. Mi szczególnie spodobała się rozpinana
              kangurka oraz spodnie w maskujące wojskowe wzory ale beżowo-brudnoróżowe -
              super! Jeśli jeszcze masz kartę klubu Nokia (może ją otrzymać każdy posiadacz
              telefonu komórkowego Nokia), to masz rabat 15% na nieprzecenione ciuchy.
              • andre20 Re: jesienna kolekcja H&M 01.08.05, 13:39
                Jeszcze raz dzięki pia_ Jesteś nieocenionasmile W maju/czerwcu oglądałam w
                Reserved dziecięce rzeczy, ale szczerze mówiąc nic nie wybrałam (inna sprawa,
                że nie szukałam intensywnie, bo Mała miała już wszystko na lato). Zobaczę jak
                się wyrobię z czasem, ale postaram się zajrzeć do obu sklepów. Tak to już
                mieszkać w mniejszych miejscowościach: z jednej strony (prawie) brak korków i
                (prawie) wszędzie blisko, z drugiej kiepskie sklepy, mały wybór a ceny
                porządnych ubrań - wyższe niż w dużych miastach. Trzeba się ratować wypadami
                w "wielki świat"! Pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka