renik.w 31.08.05, 11:03 No własnie jak w tytule Muszę kupic wózeczek ok 4 kilo . Miałam chętkę na Volo ale cena zestawu akcesoriów mnie dobiła ... .I pomyślałam sobie o tym wózeczku . Czy ktoś może mi co nieco o nim napisać ?? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justakoko Re: Jeep Wrangler - opinie 01.09.05, 09:04 a co to za wozek? nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: Jeep Wrangler - opinie 01.09.05, 10:41 www.specialtybaby.com/kojewralumst.html Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Jeep Wrangler - opinie 01.09.05, 11:15 MOja koleżanka kupiła ten wózek. Niestety oprócz tego, że jest tani nie ma innych zalet To jest typowa parasolka-u nas porównywalna(tj. tej samej klasy) jest coneco joker. Niestety tak ładnie wygląda tylko na zdjęciu-w rzeczywistości tapicerka jest mniej ciekawa(moja koleżanka ma czarno-czerwoną). Jeśli masz możliwość kupienia go za mniej niż 100zł jako kolejny wózek, do używania tylko od czasu do czasu to można kupić, jeśli drożej -nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: Jeep Wrangler - opinie 01.09.05, 12:27 co do użytkowania to nie wiem, ale widziałam go raz na żywo w kolorze ciemnogranatowym, co mnie w nim uderzyło, to to, że był bardzo mały, wąski i krótki, niewiele większy od wózka dla lalek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: Jeep Wrangler - opinie 01.09.05, 14:08 Oki dzięki ) chyba sobie podaruje ten wózeczek ... Odpowiedz Link Zgłoś