Dodaj do ulubionych

Buty Geox w świetnej cenie

17.10.05, 21:29
można kupić w Chojnicach - przy rynku. Są o kilkadziesiąt procent tańsze niż
w Warszawie. Wybór był znacznie większy niż w sklepie Gino Rossi w Arkadii.
Kupiliśmy te buty zimowe za 149zł.
Obserwuj wątek
    • katka74 Re: Buty Geox w świetnej cenie 18.10.05, 11:37
      A gdzie są Chojnice?
      K.
      • minkapinka Re: Buty Geox w świetnej cenie 18.10.05, 11:48
        polecam atlas wink
    • pia_ do laminja 19.10.05, 09:15
      Mam pytanie - jak się nazywa ten sklep w Chojnicach i czy były jakieś Geoxy różowe?
      • laminja Re: do laminja 19.10.05, 09:55
        P.H. OSTAR
        31 Stycznia 5
        89-600 Chojnice
        tel.: 52 39728-62

Było sporo modeli (znacznie więcej niż widziałam w kilku sklepach w Warszawie).
        Zadzwoń do sklepu i zapytaj. Chciałam pokazać koleżance na stronie internetowej
        Geoxa jakie modele były, ale strona tez jest skromna sad Na dziewczęce buty nie
        zwracałam szczególnej uwagi, pamiętam jednak że było ich sporo.
        • pia_ Re: do laminja 19.10.05, 10:04
          Wielkie dzięki, znajomy jedzie przez Chojnice smile
          • laminja Re: do laminja 19.10.05, 10:13
            niech weźmie telefon z wbudowanym aparatem wink Ja tak za kilka tygodni będę
            kupować buty dziecku koleżanki...
            • pia_ Re: do laminja 19.10.05, 10:20
              Problem w tym, ze ja nie mogę odbierać przesyłanych zdjęć, mój telefon to rupieć
              i muszę go wymienić.
              • laminja Re: do laminja 19.10.05, 10:23
                MMSy można wysyłac na maila smile Zamiast numeru telefonu trzeba wpisać adres e-
                mail.
                • pia_ Re: do laminja 19.10.05, 10:32
                  Dobrze wiedzieć smile, a do sklepu dzwoniłam sa rózowe i różowo-oliwkowe, cena
                  spadła i nasz rozmiar kosztuje 139 zł smile
                  • laminja Re: do laminja 19.10.05, 10:45
                    no widzisz smile Cieszę się - oliwkowe są śliczne, mają takie fioletowe cyrkonie
                    na paseczkach po bokach smile Oglądałam je i żałowałam, że mam chłopaka wink
                    • pia_ Re: do laminja 19.10.05, 12:34
                      czy te różowe to moze takie???
                      www.shoes.com/product.asp?p=5016712%7EKids%7EGEOX&sc=KIDS&variant_id=38914
                      na razie szukam gdzieś w necie tych oliwkowych.
                      Trochę się niepokoję czy te buty nie są za cienkie?
                      • laminja Re: do laminja 19.10.05, 16:11
                        takie są błękitne - tyleże całe zamszowe. Te oliwkowe i różowe są chyba
                        cieplejsze. Wyglądały solidnie i zimowo.
                      • pade Re: do laminja 19.10.05, 16:29
                        Pia w zdrowej stópce są oliwkowe geoxy, zimowe, cudne, gdy je zobaczyłam
                        pomyślałam właśnie o Tobie, ale kosztują 239złsad
                      • pade Re: do laminja 19.10.05, 16:29
                        te co pokazałaś to chyba nie są typowo zimowe butki
                      • mmu my chyba takie mamy... 19.10.05, 17:45
                        są oliwkowo - różowe, z różową podeszwą, pasują idealnie do naszego różowego
                        kombinezonu Coccordillo. Pani w sklepie zapewniała, że to są buty zimowe,
                        podobno świetne. Jakby co, mogę przesłać foteczkę...Tyle, że ja zapłaciłam
                        ponad 180 zeta, 140 to cena wyśmienita
                        pozdr
                        M.
                        • pade Re: my chyba takie mamy... 19.10.05, 18:52
                          A mogłabyś mi przesłać zdjęcie na gazetowego? i czy były takie różowe?i skąd
                          jesteś?
                        • pia_ do: mmu 20.10.05, 09:28
                          Mogłabyś mi przesłać zdjęcie, mojemu znajomemu byłoby łatwiej smile
                        • mamaaga1 do mmu i pia_ - prośba 06.11.05, 20:40
                          Czy mogłybyscie przesłac mi fotke bucików na gazetowy??? Z góry dziekuję i
                          pozdrawiam.
                          Aga
    • pia_ Czy to są buty z zeszłej czy bieżącej kolekcji? 20.10.05, 09:46
      Bo ceny sugerują, że z zeszłej.
      • pia_ Re: Czy to są buty z zeszłej czy bieżącej kolekcj 20.10.05, 14:04
        Już wszystko wiem, ten sklep w Chojnicach to Sergio Rossi i kolekcja jest aktualna.
        • laminja Re: Czy to są buty z zeszłej czy bieżącej kolekcj 20.10.05, 17:45
          Gino (?) Rossi wink Chyba z obecnej - te które kupiłam synkowi za 149zł są
          obecnie w Arkadii (Centrum Handlowe w Warszawie) za 229zł.
    • pia_ DZIĘKI LAMINJA :-)))))) 31.10.05, 09:23
      Od piątku mamy cudne oliwkowo-różowe Geoxy kupione oczywiście w Chojnicach za
      139 zł. Te same buciki we Wrocławiu kosztują 219 zł, więc zaoszczędziłam sporo smile
      Jeszcze wyrazy uznania należą się personelowi sklepu - bez problemu mogłam
      zarezerwować te Geoxy - tak, że czekały na odbiór prawie 1,5 tyg. Nie ma też
      problemu z ewentualnym zwrotem - wszystko można załatwić pocztą, a sklep zwraca
      gotówkę przelewem. To się nazywa super obsługa!
      • laminja Re: DZIĘKI LAMINJA :-)))))) 31.10.05, 16:34
        tak sklep i jego właścieciele (przede wszystkim) są super. Dlatego z czystym
        sumieniem polecałam smile) Sama jadę za 10 dni do teściów i oczywiście na butowe
        zakupy - mam już długą listę zamówień od koleżanek (i masę patyczków).

Cieszę się, że wszystko się udało. No i masz Geoxy w cenie Bartków smile
        • azyli Geoxy dla chłopca 01.11.05, 21:45
          Witam
          Potrzebuję zimowych butów dla synka (wkładka 14,5cm)najchętniej w szarej,
          granatowej lub czarnej tonacji, orientujesz sie moze czy są takie w tym sklepie?
          Jesli jest taka mozliwosc, chcialabym prosic o przeslanie fotki butów które
          kupiłaś na maila,albo chociaz informacji czy mozna zobaczyc je gdzies w necie?
          Niestety nie wybieram sie w tamte strony i pewnie bede próbowala prosic kogoś,
          albo nawet sklep o wysyłkę po wczesniejszej przedplacie. Bede wdzieczna za
          odpowiedz.
          Pozdrawiam
          Agnieszka
          • laminja Re: Geoxy dla chłopca 01.11.05, 23:41
            ja kupiłam czarno czerwone buciki dla chłopca. Identyczne są w Arkadii w
            Warszawie za 229zł. Są też czarno pomarańczowe. Postaram się zrobic fotkę i Ci
            podesłać, bo niestety na stronie geoxa jest bardzo mało modeli. Ale to jutro...
            • azyli Re: Geoxy dla chłopca 05.11.05, 21:33
              Dziś udało mi sie kupic Geoxy (Schoe-tex) w Factory w Warszawie za 149zł.
              Kupiliśmy czarno-granatoewe, ale były takie same czarno-czerwone i
              czarno-pomaranczowe, więc pewnie to ten sam model, co kupowane w Chojnicach (na
              rzepach mają napisy geox i sport). Co dziwne data produkcji na pudełku to 08/05,
              wiec raczej nie są to buciki z ubiegłorocznej kolekcji. Bardzo fajne buciki były
              tez w ecco, niestety rozmiary zaczynały się od 27 i kosztowały ok 200zł.
              • laminja Re: Geoxy dla chłopca 06.11.05, 01:17
                świetnie - to pewnie takie same jak w Chojniach. O tym czy są z nowej kolekcji
                przekonasz się zaglądając do sklepów Gino Rossi w dużych centrach handlowych.
                Jeśli tam jest ten model to znaczy, że kolekcja nowa, choc czy to ma jakieś
                znaczenie wink
                • mamaaga1 Re: Geoxy dla chłopca 06.11.05, 10:34
                  Gdzie w internecie mogłabym zobaczyć te buciki??? Będę wdzięczna za informacje
                  lub za przesłanie fotek na gazetowy
                  pozdrawiam
                  Aga
                  • laminja Re: Geoxy dla chłopca 06.11.05, 12:41
                    niestety mimo długich i mozolnych poszukiwań nie znalazłam zbyt wielu modeli
                    bucików Geox w internecie. Strona producenta też jest skromna. Póki co nie mam
                    też zbytnio czasu na zrobienie fotki butów które kupiłam... Jak tylko zrobię
                    obiecuję podesłać.
                    • mamaaga1 geox 06.11.05, 20:36
                      Laminja dzieki za odzew, szukam i szukam zanim zacznę zawracac komus głowe albo
                      organizowac wycieczke do Chojnic wink. Narazie znalazłam te buty min. tutaj
                      shopping.msn.com/results/shp/?text=geox+kids,scId=1,page=1 ale jakos
                      mało tu modeli zimowych, czy któres z nich widziałaś moze w tym sklepie?? Swoją
                      drogą zadzwonie tam jutro, spytam o możliwość odłozenia bucików ale wolałabym
                      nie robic tego zupełnie w ciemno.
                      pozdrawiam
                      Aga
                      • laminja Re: geox 06.11.05, 22:28
                        zadzwoń i zapytaj - a ja postaram sie jutro zrobić fotki i Ci podesłać. Skąd
                        jesteś?
                      • laminja Re: geox 07.11.05, 14:19
                        chciałam Ci wysłać zdjęcia naszych butów na maila gazetowego, ale ciągle
                        wracają... Czy możesz mi podać inny adres e-mailowy?
                        • moyka_77 Re: geox 07.11.05, 14:41
                          W imieniu Agnieszki napisałam adres na priv.
                          Pozdrawiam
                        • mamaaga1 laminja - mój e-mail 07.11.05, 15:19
                          To może spróbuj na mar.robert@neostrada.pl ... mam nadzieję, że się uda.
                          Moyka77 dzięki za pomoc smile)).
                          • laminja Re: laminja - mój e-mail 07.11.05, 15:58
                            wysłałam zdjęcia na tego maila o 14:42 - mam nadzieję, że doszły...
                            • mamaaga1 Re: laminja - mój e-mail 07.11.05, 17:16
                              Niestety nie doszły ... sad( ...możesz spróbowac jeszcze raz???
                              pozdrawiam
                              Aga
                              • laminja Re: laminja - mój e-mail 07.11.05, 18:07
                                poszło. Jesli nie dojdzie powieszę zdjęcia w necie i podam Ci link.
                  • azyli Re: Geoxy dla chłopca 08.11.05, 16:53
                    Przeszukalam net i nie znalazlam tych bucików. Wklejam wiec zdjęcie naszych:
                    foto.onet.pl/upload/40/14/_550671_n.jpg W Factory w Wawie były jeszcze
                    inne kolory tych naszych oraz śliczne czerwone dziewczęce, trochę wyższe od
                    tych, ozdobione srebrnym serduszkiem w okolicach kostki i elementami brokatowymi
                    - widzialam takie butki ostatnio w Gino Rossi.
                    • laminja Re: Geoxy dla chłopca 08.11.05, 18:38
                      nasze są takie same tylko czarno-czerwone smile) I faktycznie dziewczęce modele są
                      super... W Chojnicahc widziałam oliwkowe z fioletowymi wstawkami - piękne
                      • pade Re: Geoxy dla chłopca 08.11.05, 19:19
                        Czy te buciki są też w dużych rozmiarach? 32 -33?
                        Czy orientujesz się czy sklep wysłał by te buciki za pobraniem np?
                        • laminja Re: Geoxy dla chłopca 08.11.05, 20:07
                          nie wiem - musisz zadzwonić do sklepu - z tego co pisze pia i moich obserwacji
                          wynika, że własciciele są bardzo otwarci i uczynni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka