laminja 17.10.05, 21:29 można kupić w Chojnicach - przy rynku. Są o kilkadziesiąt procent tańsze niż w Warszawie. Wybór był znacznie większy niż w sklepie Gino Rossi w Arkadii. Kupiliśmy te buty zimowe za 149zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ do laminja 19.10.05, 09:15 Mam pytanie - jak się nazywa ten sklep w Chojnicach i czy były jakieś Geoxy różowe? Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: do laminja 19.10.05, 09:55 P.H. OSTAR 31 Stycznia 5 89-600 Chojnice tel.: 52 39728-62 Było sporo modeli (znacznie więcej niż widziałam w kilku sklepach w Warszawie). Zadzwoń do sklepu i zapytaj. Chciałam pokazać koleżance na stronie internetowej Geoxa jakie modele były, ale strona tez jest skromna Na dziewczęce buty nie zwracałam szczególnej uwagi, pamiętam jednak że było ich sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do laminja 19.10.05, 10:04 Wielkie dzięki, znajomy jedzie przez Chojnice Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: do laminja 19.10.05, 10:13 niech weźmie telefon z wbudowanym aparatem Ja tak za kilka tygodni będę kupować buty dziecku koleżanki... Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do laminja 19.10.05, 10:20 Problem w tym, ze ja nie mogę odbierać przesyłanych zdjęć, mój telefon to rupieć i muszę go wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: do laminja 19.10.05, 10:23 MMSy można wysyłac na maila Zamiast numeru telefonu trzeba wpisać adres e- mail. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do laminja 19.10.05, 10:32 Dobrze wiedzieć , a do sklepu dzwoniłam sa rózowe i różowo-oliwkowe, cena spadła i nasz rozmiar kosztuje 139 zł Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: do laminja 19.10.05, 10:45 no widzisz Cieszę się - oliwkowe są śliczne, mają takie fioletowe cyrkonie na paseczkach po bokach Oglądałam je i żałowałam, że mam chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do laminja 19.10.05, 12:34 czy te różowe to moze takie??? www.shoes.com/product.asp?p=5016712%7EKids%7EGEOX&sc=KIDS&variant_id=38914 na razie szukam gdzieś w necie tych oliwkowych. Trochę się niepokoję czy te buty nie są za cienkie? Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: do laminja 19.10.05, 16:11 takie są błękitne - tyleże całe zamszowe. Te oliwkowe i różowe są chyba cieplejsze. Wyglądały solidnie i zimowo. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: do laminja 19.10.05, 16:29 Pia w zdrowej stópce są oliwkowe geoxy, zimowe, cudne, gdy je zobaczyłam pomyślałam właśnie o Tobie, ale kosztują 239zł Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: do laminja 19.10.05, 16:29 te co pokazałaś to chyba nie są typowo zimowe butki Odpowiedz Link Zgłoś
mmu my chyba takie mamy... 19.10.05, 17:45 są oliwkowo - różowe, z różową podeszwą, pasują idealnie do naszego różowego kombinezonu Coccordillo. Pani w sklepie zapewniała, że to są buty zimowe, podobno świetne. Jakby co, mogę przesłać foteczkę...Tyle, że ja zapłaciłam ponad 180 zeta, 140 to cena wyśmienita pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: my chyba takie mamy... 19.10.05, 18:52 A mogłabyś mi przesłać zdjęcie na gazetowego? i czy były takie różowe?i skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do: mmu 20.10.05, 09:28 Mogłabyś mi przesłać zdjęcie, mojemu znajomemu byłoby łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga1 do mmu i pia_ - prośba 06.11.05, 20:40 Czy mogłybyscie przesłac mi fotke bucików na gazetowy??? Z góry dziekuję i pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Czy to są buty z zeszłej czy bieżącej kolekcji? 20.10.05, 09:46 Bo ceny sugerują, że z zeszłej. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Czy to są buty z zeszłej czy bieżącej kolekcj 20.10.05, 14:04 Już wszystko wiem, ten sklep w Chojnicach to Sergio Rossi i kolekcja jest aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Czy to są buty z zeszłej czy bieżącej kolekcj 20.10.05, 17:45 Gino (?) Rossi Chyba z obecnej - te które kupiłam synkowi za 149zł są obecnie w Arkadii (Centrum Handlowe w Warszawie) za 229zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ DZIĘKI LAMINJA :-)))))) 31.10.05, 09:23 Od piątku mamy cudne oliwkowo-różowe Geoxy kupione oczywiście w Chojnicach za 139 zł. Te same buciki we Wrocławiu kosztują 219 zł, więc zaoszczędziłam sporo Jeszcze wyrazy uznania należą się personelowi sklepu - bez problemu mogłam zarezerwować te Geoxy - tak, że czekały na odbiór prawie 1,5 tyg. Nie ma też problemu z ewentualnym zwrotem - wszystko można załatwić pocztą, a sklep zwraca gotówkę przelewem. To się nazywa super obsługa! Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: DZIĘKI LAMINJA :-)))))) 31.10.05, 16:34 tak sklep i jego właścieciele (przede wszystkim) są super. Dlatego z czystym sumieniem polecałam ) Sama jadę za 10 dni do teściów i oczywiście na butowe zakupy - mam już długą listę zamówień od koleżanek (i masę patyczków). Cieszę się, że wszystko się udało. No i masz Geoxy w cenie Bartków Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Geoxy dla chłopca 01.11.05, 21:45 Witam Potrzebuję zimowych butów dla synka (wkładka 14,5cm)najchętniej w szarej, granatowej lub czarnej tonacji, orientujesz sie moze czy są takie w tym sklepie? Jesli jest taka mozliwosc, chcialabym prosic o przeslanie fotki butów które kupiłaś na maila,albo chociaz informacji czy mozna zobaczyc je gdzies w necie? Niestety nie wybieram sie w tamte strony i pewnie bede próbowala prosic kogoś, albo nawet sklep o wysyłkę po wczesniejszej przedplacie. Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Geoxy dla chłopca 01.11.05, 23:41 ja kupiłam czarno czerwone buciki dla chłopca. Identyczne są w Arkadii w Warszawie za 229zł. Są też czarno pomarańczowe. Postaram się zrobic fotkę i Ci podesłać, bo niestety na stronie geoxa jest bardzo mało modeli. Ale to jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Geoxy dla chłopca 05.11.05, 21:33 Dziś udało mi sie kupic Geoxy (Schoe-tex) w Factory w Warszawie za 149zł. Kupiliśmy czarno-granatoewe, ale były takie same czarno-czerwone i czarno-pomaranczowe, więc pewnie to ten sam model, co kupowane w Chojnicach (na rzepach mają napisy geox i sport). Co dziwne data produkcji na pudełku to 08/05, wiec raczej nie są to buciki z ubiegłorocznej kolekcji. Bardzo fajne buciki były tez w ecco, niestety rozmiary zaczynały się od 27 i kosztowały ok 200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Geoxy dla chłopca 06.11.05, 01:17 świetnie - to pewnie takie same jak w Chojniach. O tym czy są z nowej kolekcji przekonasz się zaglądając do sklepów Gino Rossi w dużych centrach handlowych. Jeśli tam jest ten model to znaczy, że kolekcja nowa, choc czy to ma jakieś znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga1 Re: Geoxy dla chłopca 06.11.05, 10:34 Gdzie w internecie mogłabym zobaczyć te buciki??? Będę wdzięczna za informacje lub za przesłanie fotek na gazetowy pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Geoxy dla chłopca 06.11.05, 12:41 niestety mimo długich i mozolnych poszukiwań nie znalazłam zbyt wielu modeli bucików Geox w internecie. Strona producenta też jest skromna. Póki co nie mam też zbytnio czasu na zrobienie fotki butów które kupiłam... Jak tylko zrobię obiecuję podesłać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga1 geox 06.11.05, 20:36 Laminja dzieki za odzew, szukam i szukam zanim zacznę zawracac komus głowe albo organizowac wycieczke do Chojnic . Narazie znalazłam te buty min. tutaj shopping.msn.com/results/shp/?text=geox+kids,scId=1,page=1 ale jakos mało tu modeli zimowych, czy któres z nich widziałaś moze w tym sklepie?? Swoją drogą zadzwonie tam jutro, spytam o możliwość odłozenia bucików ale wolałabym nie robic tego zupełnie w ciemno. pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: geox 06.11.05, 22:28 zadzwoń i zapytaj - a ja postaram sie jutro zrobić fotki i Ci podesłać. Skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: geox 07.11.05, 14:19 chciałam Ci wysłać zdjęcia naszych butów na maila gazetowego, ale ciągle wracają... Czy możesz mi podać inny adres e-mailowy? Odpowiedz Link Zgłoś
moyka_77 Re: geox 07.11.05, 14:41 W imieniu Agnieszki napisałam adres na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga1 laminja - mój e-mail 07.11.05, 15:19 To może spróbuj na mar.robert@neostrada.pl ... mam nadzieję, że się uda. Moyka77 dzięki za pomoc )). Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: laminja - mój e-mail 07.11.05, 15:58 wysłałam zdjęcia na tego maila o 14:42 - mam nadzieję, że doszły... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga1 Re: laminja - mój e-mail 07.11.05, 17:16 Niestety nie doszły ... ( ...możesz spróbowac jeszcze raz??? pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: laminja - mój e-mail 07.11.05, 18:07 poszło. Jesli nie dojdzie powieszę zdjęcia w necie i podam Ci link. Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Geoxy dla chłopca 08.11.05, 16:53 Przeszukalam net i nie znalazlam tych bucików. Wklejam wiec zdjęcie naszych: foto.onet.pl/upload/40/14/_550671_n.jpg W Factory w Wawie były jeszcze inne kolory tych naszych oraz śliczne czerwone dziewczęce, trochę wyższe od tych, ozdobione srebrnym serduszkiem w okolicach kostki i elementami brokatowymi - widzialam takie butki ostatnio w Gino Rossi. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Geoxy dla chłopca 08.11.05, 18:38 nasze są takie same tylko czarno-czerwone ) I faktycznie dziewczęce modele są super... W Chojnicahc widziałam oliwkowe z fioletowymi wstawkami - piękne Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Geoxy dla chłopca 08.11.05, 19:19 Czy te buciki są też w dużych rozmiarach? 32 -33? Czy orientujesz się czy sklep wysłał by te buciki za pobraniem np? Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: Geoxy dla chłopca 08.11.05, 20:07 nie wiem - musisz zadzwonić do sklepu - z tego co pisze pia i moich obserwacji wynika, że własciciele są bardzo otwarci i uczynni. Odpowiedz Link Zgłoś