aniulekq 28.12.07, 17:36 Wiecie może do ilu kg jest chicco ct 04 bo gdzieś wyczytalam, że do 15kg. Prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benignusia Re: do ilu kg Chicco ct 04? 28.12.07, 19:35 na opakowaniu pisze ze do 36 miesiecy.ja kupiłam 2 tyg temu dla 20 miesicznej córy wazącej jakies 12-13 kilo.mała jest dosc wysoka i o dziwo oparcie jest dobre,i siedzisko bardzo szerokie porównując z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: do ilu kg Chicco ct 04? 29.12.07, 10:20 no do 15 kg- ale mój syn jak nim jedził miał ponad 16 i do tego zawsze miałam zakupy- wózek mocny - spokojnie sobie poradzi:) miałam do 1,5 roku więc wiem co piszę Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: do ilu kg Chicco ct 04? 03.01.08, 22:51 A czy przy takiej wadze dziecka i wadze wózka nie było ciężko? Obawiam się,że jeśli mój syn bedzie ważył 15kg i do tego 10kg wózek to nie dam rady nim wjechac na wyższy krawężnik itp. Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: do ilu kg Chicco ct 04? 04.01.08, 06:34 25 kilo w sumie to nie piórko ale wózek się świetnie podbija - nawet z 16 kilowym dzieckiem a maewrowanie też jest całkiem łatwe- tylko przy takim dziecku to już ciężko skręcić jedną ręką:))a dodam, że jestem raczej drobna i mam 158 cm wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: do ilu kg Chicco ct 04? 04.01.08, 09:31 Ja drobna raczej nie jestem ale za to niska więc podbijanie cięźkiego wózka jest dla mnie dość dużym problemem. Dziekuję za rady! Odpowiedz Link Zgłoś
dymna Re: do ilu kg Chicco ct 04? 04.01.08, 15:08 Tak, ja też mam zamiar kupić spacerówkę i też będę miała problem, bo mój synek skończył kilka dni temu 8 miesięcy i waży 11 kg. Jest ogólnie duży i długi. 15 kg to on osiągnie w wieku 1,5 roku. Właśnie wtedy, gdy każą dziecko dopiero przesadzać do spacerówki. Boję się nawet nie tego, że nie podbiję wózka z nim siedzącym w środku, ale tego, że wózek się, za przeproszeniem, "rozkraczy". Bo wózek ma ograniczenie wagowe nie tylko dlatego, że się może dziecko nie zmieścić, ale chyba też dlatego, że może się "zdeformować". Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: do ilu kg Chicco ct 04? 04.01.08, 14:46 Witam. Tez woziłam Magdę, w wieku 2 latek-jakieś 16 kg puls mniejsze lub większe zakupy. A że kosz dość pojemny bywały spore. I uważam, że to dobry wózek dla dużego dziecka. Nie miałam nigdy problemów z jego prowadzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś